עצה - ילד קטן

OZ2174

New member
עצה - ילד קטן

הי, לאחרונה אשתי ואני התגרשנו. יש לנו ילד בן שנה וחצי ואנו חיים בנפרד כרגע. תקופת הפרידה היתה בחלקים. תחילה עזבתי את הבית למשך חצי שנה. חזרנו לחיות יחד ולאחר מכן שוב נפרדנו ואני לא חי בבית כבר חודש וחצי. לאחרונה בננו החל לקרוא לי בלילות בבכי רב: "אבא, אבא" אני רואה אותו בהסדרים קבועים פעמיים בשבוע ואפילו לוקח אותו לגן חלק מהבקרים. לפעמים שהוא בוכה אחה"צ אני מנסה לדבר איתו בטלפון אבל זה לא כ"כ עוזר. קראתי קצת על תאוריית יחסי אובייקט אבל לא ממש הבנתי מה הפעולות שיש לעשות כדי שמינימום הנזק יגרם לבננו. בבקשה עצתכם. תודה, הורים מודאגים

אני חושבת

שעזרה מקצועית היא מבורכת במקרה שלכם, הם יכולים לתת לכם עצות מאוד טובות איך להתמודד עם ילדים בגיל הזה. באופן אישי הילד שלי היה יותר גדול כשהתגרשנו ולכן העצות שלי לא ממש יועילו לכם כרגע. אני חושבת אבל שהכי חשוב בכל גיל להיות קשובים לילדים ולצרכים שלהם גם אם זה אומר בהתחלה להיות יותר זמינים גם מעבר להסדר, ובהדרגה להביא את זה לשיגרה הרצויה. שיהיה בהצלחה!

ye44

New member
תרגיע "גיסנו"

הבכי יפתח לו ת'ראות,אז מה אתה ממליץ לחזור לאשתך
ילדים
בכל גיל הוא יתרגל והכל יהיה בסדר סביר להניח שהוא יהיה על
ריטלין כמו רוב הילדים
קצת חוסן נפשי אין הרבה מה לעשות זאת המציאות עדיף לך להפסיק להתעסק בבכי ותתחיל לומר לו " אבא בא מחר " " אבא בא היום ויביא לך מתנה " וכל הטלנובלה
קח תשמיע לו http://www.youtube.com/watch?v=sjt56_2BkaU

למעלה