עצה טובה ...

עצה טובה ...

אנו נשואים לא מעט שנים..נכון יותר לאמר הרבה.. זוגיות בת שנים רבות היא איננה פשוטה ומהלך החיים מזמן לנו התמודדויות כאלה ואחרות מעת לעת.. עם זאת אני מעולם לא נשאתי עיני לגבר אחר, מאידך בן זוגי החל לחפש ריגושים תחת מסווה של הכרויו כאלה ואחרות על ידי שיטוט באתרי האינטרנט וגם במחוזות אחרים כאשר עבודתו המיוחדת מאפשרת לו התנהלות חופשית שאינה קושרת אותו למקום אחד..במיוחד משמש אותו המכשיר הסלולרי לענייני הלב והנפש ובנות הזוג: טלפונים חסויים..SMS וכד' כמובן שלא תמיד ניתן להסתיר הכל ולכן אירועים אלו גררו מריבות, בכי, אי אמון וכן הלאה..שוחחנו לא מעט..ניתן לאמר שבמידה מסוימת הבין שעבר גבולות אדומים..אבל הריגוש..האסור..המים הגנובים..שיחות לילה בשעות מאוחרות כאשר הוא שב מאוחר הביתה וכמובן מפגשים תחת כותרות שונות..כל אלו עדיין קיימים ולדעתי קשה לו להגמל אם בכלל ברצונו.. תהיות..דמעות..מחשבות.. אשמח לשמוע..

מהותו של הקוץ

בכל פעם שיש קוץ בכף רגלי אני ממהר להוציא אותו כי זה לא נעים, אני מניח כי כל קוץ שנעיצתו בכף רגלי הייתה נעימה, לא הייתי ממהר להסירה, אך השאלה היא זו, אם קוץ נעים, משמעו הוא מאבד את מהותו, שהרי מעצם מהותו הוא איננו נעים. ולעניינך אם בגידותיו נעימות לך? משמעו הוא אינו בוגד, כי במהות הבגידה איננה נעימה. ואם הבגידה איננה נעימה לך, מה יותר נכון מלהסיר אותך מהוויתך? חד וחלק, השאלה מה מרגישים והתשובה היא היא זו המניעה לעשיות השונות. ועל תחושותיך לא למדתי הרבה. ואני מתקשה להתמקד. התמקדי במהות- האם כואב או לא כואב? מצטער בברכה

אליך

בהחלט כואב כאשר בן-זוגך מפנה מבטיו, תר אחר ריגושיו (לאו דוקא המיניים) למחוזות אחרים..שנות נישואין ארוכות מאד בהכרך מביאות עימן משוכות..כיצד עוברים אותן??

seeyou

New member
את מתחילה להבין אותו?../images/Emo108.gif

האם הסברת לו שבמצב החדש גם לך מותר?

תני לדמעה לזלוג על הלחי

וכאשר תשתחררי קצת מהלחץ, נסי לחשוב איפה החיים שלכם עומדים כיום ומה מבחינה אישית היה כל אחד מכם רוצה לעצמו כל עוד הוא מרגיש צעיר עדיין. seeyou הביא לכאן הודעה מענינת על המאהב שנחוץ לכל אחד. קראי והפנימי. אני מניח שגם את זקוקה ל"מאהב" כזה או אחר על פי הכתוב באותה הודעה, בדיוק כשם שבעלך זקוק. מה שחשוב לבחון הוא מה יחסו של בעלך אלייך ועל פי זה לבחון את הזוגיות שלכם. חשוב לבחון גם אילו שינויים וריגושים אפשר שתכניסו לחיי הנישואין שלכם כדי שהצורך לחפש אותם בחוץ יקטן. לעניין זה, אם חשוב לך, תיזמי אותם את. אני מקווה שתצליחי להפיק ממשבר זה ולהפוך משבר להזדמנות. אני מאחל לך את התבונה, הרגישות והאומץ לעשות זאת נכון. בהצלחה

לך

קראתי את ההודעה והיא באמת מעניינת ומאירה עיניים (לקחתי לתשומת ליבי..)..ברור לי שאינו רוצה להפרד אלא להמשיך יחד. הוא אף תחם לעצמו גבולות מסוימים ואני אכן מנסה לחשוב על פתרונות חשיבתיים,יצירתיים.אני מניחה שישנם דברים שקשורים באופיו של אדם... תודה

adam33

New member
אין תקנה

זה בתוכו אוליי רק אם תגיעו להסכמה של טיפול בהלם הוא יפסיק וזה כבר תלוי בכם ולכן היתי מציע לך לדרוש דברים ולא רק להציע כי בעצם הוא מנצל את זה את יודעת למה? כי תמיד תהיי בבית אחרי שהוא יחזור הביתה את בטוחה בשבילו ביום שהוא ירגיש שהוא מאבד את השליטה בבית הוא יתעורר..

למעלה