עצה חברים עצה

דנה38

New member
עצה חברים עצה

היום החלטתי שאני יורדת מבני בן ה-14 בכל הקשור ללימודיו. למרות שהוא אמור להרשם לתיכון וציוניו לא יאפשרו לו בי"ס גבוה אפ"י שהוא חכם ואינטילגנטי. הילד לא רוצה ללמוד גם עם עזרה. נשבעתי שלא אשאל יותר ולא אתעניין אם את הילד זה לא מעניין כלל. מה דעתכם

ברוכה הבאה למועדון,בשם ועד העובדים

תיכף נבקש מההנהלה לצרף את הלינק המסודר לדיון 322 שפתחה יולה על השרוך הלא לומד , הביקורים שלה בבית הספר וסיומו בחזיה סגולה.(נגד עין הרע טפו טפו טפו). בקורס למתקדמים עוברים לשלב החזיה בורדו (שוב הזכויות שמורות ליולה). ומה דעתנו? כקולקטיב? כי באופן פרטי, ברוך בואך למועדון האמהות המורדות. יש מקום על הספה, גם לישבנים רחבים, אפשר להביא בראוניז, וקפה תמיד טוב .

yalyul

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

צחוק צחוק , אבל עובד... אתמול העכביש קיבל 1 מכנסיים 1 חולצה דמי מאמץ , על שבועיים לימודים בפרך... אבל המורה אמרה שהשתפר אז מי אנחנו שנתווכח? ואבא ארך רגליים מאושר מהגרדרובה החדשה שיש לי....

גלי®

New member
השאלה היא לא "מה אנחנו חושבים על

החלטתך" אלא "האם באמת ובתמים את מסוגלת לעמוד בה?" ... למסקנה שלא משנה מה אני חושבת בעניין לימודי המתבגרת שלי , הגעתי כבר מזמן ... עכשיו אני עובדת על אדישות , אבל אמיתית , לא מהסוג של "בכאילו" ...

מישהו אמר, כי כולם חייבים ללמוד ?

אז מי יסחוב ארגזי עגבניות בשוק, מי יעבוד בבניין לאחר שגם הרומנים וגם הסינים יתחילו לבקש שכר כמו כולם ? אולי להתחיל להכין את כל הקרציות לקראת משימות העתיד שלהם עוד בגיל הגן ? איינשטיין נכשל במתימטיקה, זה הפריע לו לבסס את תורת היחסיות ? באילת יש לפחות 2 בעלי תואר לעריכת דין, שעברו את מבחני הלישכה וממלצרים בבתי מלון ( עד שיפטרו גם אותם עם גל הפיטורים האחרון ) - אז לימודי שנים ארוכות ועמידה במבחנים עזרו להם משהו בחיים ? אם היו משקיעים אותו פרק זמן אפילו בעבודה במלון, היו מגיעים היום לדרגות "מנהלי קומה", סגן מנהל מלון וכו´ ( עם קצת מאמץ...). FOX (אופנת "פוקס" התחילו מבסטה בכרמל, כיום בבעלותם עשרות סניפי אופנה בכל רחבי הארץ ועוד הרבה כאלה בחו"ל, כולל כמה מפעילי ייצור בלעדיים במזרח הרחוק... אז לא כולם יהו דוקטורים ברפואה אלטנטיבית ( זה מה שהולך היום...) , אז מה ?

אמא1

New member
טוב עכשיו אני אגלה מה אני עשיתי../images/Emo70.gif;

אז ככה, ניסיתי את שיטת ההתעלמות
לא עזר! לפני שלשה שבועות התקשרה אלי המורה של הסנדביצ´ית שלי וסיפרה שהסנדביצ´ית לא הכינה שיעורים וגם שיקרה לה
חשבתי וחשבתי וזה מה שעשיתי: אמרתי לסנדביצ´ית שלי, תראי מותק, אני מאד מאד אוהבת אותך. אני רואה שאת לא רוצה ללמוד. זאת ההחלטה שלך עכשיו, אז אני אעזור לך להבין מה התוצאה: אנשים שלא למדו לא מוצאים בבגרותם עבודה (לא סיפרתי לה על הירקן שמרוויח יותר ממני
). מי שאין לו עבודה, אין לו כסף. מי שאין לו כסף לא יכול לקנות שום דבר. אוכל הוא יכול לקבל בבתי תמחוי כך שבדרך כלל לא נשארים רעבים. אבל זהו!!! אם לא הייתי אוהבת אותך, הייתי משאירה אותך עם הבחירה שלך לא ללמוד והייתי נותנת לחיים שלך להתגלגל ולהגיע לתוצאה שסיפרתי לך עליה, מכיוון שאני אוהבת אותך ואני לא רוצה שתסבלי בעתיד אני אמחיש לך מהיום איך זה לחיות ללא כסף כלל כך שלא יהיה מאוחר מדי ותוכלי להתחרט על החלטתך ולהתחיל ללמוד. מהיום - אין כסף לבילויים, אין כסף למתנות יום הולדת לחברות, אין בגדים חדשים...בקיצור, את מקבלת אוכל והרבה אהבה וזהו!!! כשתראי סימן של שינוי כיוון נתחיל לשנות כיוון גם אנחנו. והתוצאה לבינתיים: המורים מדווחים שהיא מכינה שעורים. במבחן במתמתיקה קיבלה 98 במבחן בערבית קיבלה 90 מה דעתכם?

AYELET1

New member
אני אגיד לך מה דעתי....

הבת בת ה-17, תלמידת י"ב חיפפה בי"א.בסוף השנה בהיסטריה עולמית התיישבה ללמוד. במתימטיקה ועוד משהו במחשבים (תהרגו אותי, שכחתי מה...) קיבלה ציונים גבוהים וציוני המגן פשוט הורידו לה את הציון הסופי
(כל זה פרי החיפוף במשך השנה) בהיסטוריה הגן ציון המגן ולא הזיק... אני הבהרתי שמצדי אין צ´ופרים (משהו בנוסח אמא 1). אז נכון שהגב´ עבדה בחופש (ותכף אנו מגיעים לחלק ב´ , העיקרי של הסיפור) ויש לה כסף, כמו גם בייביסיטר שהיא עושה מידי פעם. החלק השני הוא, שהיא עבדה במשך החופש בבודות נקיון קשות, מייגעות ומשעממותתתת. בעלי טוען שהשנה היא מקדישה קצת יותר ללימודים כי הבינה עד כמה לא היתה רוצה לעבוד בעבודה כזו כל חייה. אני סבורה שהאיש נסחף. כולה אוקטובר עם 800 חגים. עוד חודש חודשיים ההתלהבות הלימודית תרגע

דנה38

New member
בנות אתן נפלאות

נתתן לי כוון וחיזקתן אותי. מחר אני מיישמת את הרעיון הגאוני שלכן ונייחל לשינוי.

למעלה