עצה חברות /tapuzforum/images/emo4.gif

עצה חברות /tapuzforum/images/emo4.gif

בנות.. איך הייתן מגיבות אם היתן יוצאות עם החבר שלכם במשך 8 חודשים ואתם מאוהבים בטירוף ואפילו חושבים על להתחתן בעתיד ואז... מגיע היום הולדת שלך ו... נאדה! הבן אדם לא מביא לכם שום מתנה ואפילו לא מתנצל! אני רוצה לדעת אם זה לגיטמי שנפגעתי או שאני יותר מידי קטנונית? כי זה לא על העניין של המתנה.. אפילו אם היה קונה מתנה ב2 שקל היתי מאוד מעריכה את זה! זה העניין של היחס... של הלהעריך את הבן אדם.. אומנם חבר שלי חייל סבבה אבל גם הוא חייל בודד ומקבל יותר מכל חייל אחר וגם הוא היה יכול לקנות משו קטן רק כדי להראות ולהוכיח, אכפת לי ממך! עוד הכי קטע שבדיוק באותו יום הוא יצא מהצבא ובילה איתי את כל הלילה.. איך הייתן מגיבות לזה?! אני אומנם מדברת איתו אבל מאוד פגועה ולא מסוגלת לומר לו את זה בפנים ואפילו לא לכתוב לו את זה! אני מרגישה מבוכה והשפלה יחד.. אוף זה רק אני נפגעת מזה??? /tapuzforum/images/emo4.gif

אז בואי אסביר לך את העניין

ההבדל בין חייל רגיל לחייל בודד זה המגורים.זה הכל. המשכורת אותה משכורת. ובצבא,כן חייב את הכסף הזה בשביל אוכל נורמלי,בילויים כשחוזרים הביתה,ואם הוא מעשן אז בכלל הוא זקוק לכסף. הוא אמר מזל טוב,בילה איתך.אז הוא לא חשב על מתנה,זה לא כזה אמור להיות קשה. הוא קנה לך דברים כבר בקשר לא?ואם לא אז הוא בטח מחכה לרגע להפתיע אותך,ואולי סתם לא ישב לו בראש לקנות לך מתנה ליומולדת. זה כולה יומולדת.כולה היום שנולדת בו.אולי הוא לא רואה לנכון שביומולדת כל עוד אין חגיגה ומסיבה ואתם לא ילדים קטנים,לא צריך לקנות מתנה. זה בסדר גמור,ויש כאלו.אין לך ממה להתבאס.את יכולה לראות את האהבה בדרכים אחרות והוא בילה איתך ביום החשוב הזה שלך.אל תתבאסי.זה בסדר גם אם הוא לא מיחס ליום הזה כזאת חשיבות.אני בתכלס לא מייחסת כזאת חשיבות ליומולדת.לחבר אני קונה כי סתם אני אוהבת לפנק אותו בשטויות.אבל בתכלס זה כולה יומולדת. לשנה מארגנים משהו נחמד,לחצי שנה אולי יש מצב לא חייב.אבל זהו כאילו.

rainbowgirl

New member
חייבת לתקן אותך...

ההבסדר בין חייל בודד לרגיל זה לא רק שהצבא מממן לו את המגורים,זה גם תוספת במשכורת החודשית וגם ת"ש למי שצריך... זהו :) עם כל השאר אני מסכימה איך לגמרי!!

toxic babe

New member
בטח שזה מעליב

והכי טוב שתדברי איתו על זה, תגידי לו שזה מטריד אותך. כמו שאת כותבת פה, העיקר זאת לא המתנה אלא היחס והכוונה, אני בטוחה שאם הוא אפילו היה קוטף לך פרח זה כבר היה נראה אחרת. לבנים לפעמים יש קטעים כאלו, אז תסבירי לו מה מקובל בשבילך ומה לא ושיידע להבא כן לתת לזה יותר יחס, אחרת זה יגרר כמו כדור שלג ויביא לבעיות ביניכם, כי זה סה"כ חוסר תקשורת.

זה לא יכול להוביל למצב שהוא ילך לקנות ?

סתם שאלונת. לא נראה לך שזה יוביל נגיד למצב לא נעים שהוא ילך לקנות מתנה כי לא נעים לו,ואז לה לא יהיה נעים כי היא אמרה לו? תכלס קרה לי איזשהו מקרה שקיבלתי מתנה בתור פיצוי על משהו דפוק ולא ממש היה לי נעים והעדפתי לזרוק את המתנה באותו הרגע.

ענתהפ

New member
זה קרה לי גם :(

אני ממש מבינה אותך! זה הכי בסדר להיות מבואסת מזה ולהיפגע. אני לא יודעת איך הקשר שלכם, אבל אצלי זה לא היה סתם כי הוא שכח או לא היה לו כסף- היתה סיבה יותר עמוקה מתחת לזה... יומלדת זה דבר שכולם יודעים שצריך להתייחס לזה, נכון שזה לא הדבר הכי חשוב בחיים- אבל זה יום שאת אמורה להיות בו במרכז! וזה יום שהוא סיבה למסיבה, לפינוק. לפי דעתי את חייבת להגיד לו איך את מרגישה- אם את נפגעת, כנראה שיש לזה סיבה. ואסור לך לזלזל או להוריד את חשיבות הרגשות שלך! תגידי לו שהיה חסר לך שהוא לא קנה לך משהו, ותסבירי שזה לא המתנה אלא היחס, זה שחשבת עלי. ותבררי למה זה, אולי יש לו סיבה שתרגיע אותך, ואולי יש משהו יותר רציני- אבל אם תתעלמי מזה זה לא יעלם... חייבים להתמודד.. בהצלחה חמודה יומולדת שמח:) תעדכני..

למעלה