עצה ותוצאה

starot

New member
עצה ותוצאה

שלום רב. בפריסת הווה - עצה - תוצאה - לשאלה האם כדאי לעשות שינוי בקריירה? יצאו הקלפים: 1) 7 חרבות 2) הצדק 3) 5 גביעים פירשתי: X לא שלמה עם מקום העבודה (7 חרבות). כדאי לה לבחון את הדברים בראיה מפוקחת ושקולה, להחליט ולחתוך (צדק). X תמצא עצמה במקום יותר טוב אך תתקשה לראות את היתרונות לעומת החסרונות. התקשיתי כאן עם העצה והתוצאה. מה דעתכם?

לדעתי....

7 חרבות מראה את המצב הנוכחי שהיא מרמה את עצמה במקום שבו היא נמצאת היום. היא לא שלמה עם מה שהיא עושה. העצה של הצדק היא לפעול עפ"י ההיגיון ובגלל התוצאה של חמישה גביעים אז אפשר לפרש את זה לכאן או לכאן. אני הייתי מוציאה קלף הבהרה לקלף הצדק כי התוצאה די ברורה....

רשף כשף

New member
אני הייתי מתייחסת ל 7 חרבות

בכך שהיא לא שלמה עם השאלה כי הוא בא בעמדת ההווה- המוצא של השאלה היא לא באמת מוכנה לעבור שינוי בקריירה, שואלת על "ריק" כדי שיגידו לה "לא".

ביקור ראשון שלי בפורום

היי אוסנת!!! מאיפה מתחילים???? אשמח לתרום את חלקי כאן!

starot

New member
חשוב להיצמד לשאלה שנשאלה

היא שאלה לגבי מקום העבודה לכן לדעתי התשובה צריכה להיות בהתאם, ולא לגבי עצם השאלה. אבל - הרעיון שהעלית מעניין ושונה.

רשף כשף

New member
בהחלט התייחסתי

ואת כמובן לא חייבת לקבל את הפרשנות שלי אחרי הכל לא אני פרסתי את הקלפים שיצאו

רשף כשף

New member
לא לקחתי באופן אישי

אני מאמינה שכל פירוש נכון לרגע הפריסה ולמה שהרגיש הקורא בקלפים בעת שפרס בקלפים

X פוחדת לבצע את מה שצריך לבצע

משום שזה דורש התמודדות עם רגשות לא פשוטים מבחינתה. השאלה אם היא מעדיפה להמשיך לחיות את השקר ולהמשיך בדרך בה היא לא שלמה.... נראה כי הקלפים מציעים להשלים עם המצב ולעשות את השינויים הנדרשים

למעלה