עצה דחופה

karen2004

New member
עצה דחופה

שלום רב, צריכה את עצתכם בבקשה אני בת 32 ויוצאת עם בחור כחודש ,בסופ השבוע פגשתי את הוריו ואף נשארתי אצלהם לארוחת שבת ושבת כי הם דתיים ולא נוסעים בשבת. יום ראשון בבוקר הרגשתי שמשהו משונה בקול של החבר שלי והצעתי להפגש הוא טען שהוא מרגיש לחוצ מידי. אחרי כמה נסיונות לדובב אותו לדבר הוא נפתח ואמר ההורים שלי שיגעו אותי ,ואמא שלי כעסה שנסעת לפני יציאת שבת ואמרה שלא כבדת אותה .ואמרה " מה אין בחורות אחרות "... שאלתי אותה מה קרה השפיעו עליך אז הוא אמר כן קצת התבאסתי לשמוע את זה . ששאלתי אותו טוב מה אתה מתכוון לעשות הוא אמר לא יודע ....להמשיך ...אני קצת מבואס. די נראה לי שהם משפיעים עליו ,איני יודעת מה לעשות אני מאוד רוצה אותו אבל די מפחדת שהכל התחיל בצד שמאל . מה לעשות ? צריכה את עצתכם הדחופה

ישראל147

New member
תשובה

עשית צעד מאד טיפשי שחיללת את השבת מול עיניהם. אין הרבה מה לעשות,אולי לבקש סליחה מההורים שלו ולהגיד שאת מתחזקת וזה קשה לך עדיין לשמור שבת..(אבל זה לשקר להם..גם לא רעיון טוב)

נכון שהיית צריכה לכבד אבל..

זה שהיית צריכה את לדובב אותו וכמה נסיונות עד שסיפר לך, זה היה מדליק לי נורה אדומה. ובנוסף את כבר יודעת שהם די משפיעים עליו..

הבחור גם דתי / בעל זיקה לדת?

כי אם כן ואת ממש ההיפך הגמור, תחשבי שלטווח הממש ארוך זה עלול לא להצליח..הוא יכול פתאום להתחזק ואת תשארי חילונית ואתם תתרחקו אחד מהשניה לבסוף..אלא אם כן אתם באותה עמדה וגם לך יש קצת זיקה לדת זה יכול להסתדר. אני חושבת שאתם צריכים לתאם עמדות בנושא הזה בינכם קודם כל. לגבי ההורים- אני חושבת שאת צריכה להתנצל ולנסות להעביר את זה ולנסות לפגוש אותם שוב ולראות לאן נושבת הרוח.. פשוט תהיי זהירה וקחי אותו בערבון מוגבל אם הוריו מצליחים להשפיע עליו בכזאת קלות - הבחור חסר עמוד שידרה וזה יכול לעמוד לך לרועץ בעוד המון תחומים. בגלל זה אני אוהבת גברים עצמאיים ודעתניים שלא מושפעים בקלות- כמוני :)..

nate2000

New member
את מצעירה מיום ליום ../images/Emo13.gif

רק לפני פחות משבוע היית בת 34.

karen2004

New member
אתה מתבלל אני עם הסיפו

עם הסיפור של החבר במשך שנתיים שנפרדו ושהכרתי מישהו חדש , חברה שלי התלהבה מהתגובות בפורום תוך כדי שיטוט בתגובות דרך היוזר שלי והעלתה את הבעייה שלה גם.

I C E M A N 7

New member
ממי הכי התלהבה?

ומי מהן, הבחורה שיצאה עם בתול באוקטובר האחרון? הנשואה 7 שנים ללא ילדים שלא נמשכת לבעלה? או זאת שיש לה חבר משכיל ודוחה ומתלבטת לגלוש עם אהבל סקסי? כמה חברות גולשות בניק שלך קארין (?) מרחובות (?)?

seeyou

New member
נניח שלא ידעת את מי לבחור../images/Emo8.gif-אבל לבין

שאם ההורים שלו הם דתיים ולא נוסעים בשבת למה לך לא לכבד אותם? אף אחד לא ביקש שתחזרי בתשובה(עדיין
) " אני בת 32 ויוצאת עם בחור כחודש ,בסופ השבוע פגשתי את הוריו ואף נשארתי אצלהם לארוחת שבת ושבת כי הם דתיים ולא נוסעים בשבת" זה קשור "לשכל הישר" - common-sense ולא צריך תואר אקדמי לשם כך

karen2004

New member
כמה שאתה צודק.........

common-sense זאת המילה הנכונה. בסדר נניח שטעיתי אבל זה לא אומר שהוא צריך להיות מושפע. נראה לי שטעיתי שוותרתי על ההוא( לאן נכנסתי)..........

seeyou

New member
כולנו "טועים" במוקדם או במאוחר

הרי לבחור ברוב המיקרים זה "להמר". בנוסף,בני אדם לא לומדים מטויות

czar

New member
תגידי את צוחקת עלינו

לפני יומיים היית כאן עם בעל חנות הנעליים והפרופסור ופתאום יש מישהו חדש שומר מצוות רחמנא ליצלן?!!!!!!!!!!! זהירות זומבי

למעלה