עצה דחופה בטירוף

• פותח הנושא jay1
  • פורסם בתאריך

jay1

New member
עצה דחופה בטירוף

אפשר לקבול מפקד (קצין) על זה שהוא איים עליי ואמר לי ``אנחנו על מדים עכשיו, אבל תכניס לך טוב טוב לראש שאיתי לא מתעסקים, נקודה?`` ואם אי אפשר לקבול אותו, מה אפשר לעשות לו? איך הצבא רואה את זה? למי אפשר לפנות? מיואש בטירוף, ואני צריך לחזור מחר ולראות את המאנייק.

after

New member
תגובה לשאלתך

לשאלתך, באופו כללי ניתן לקבול כנגד כל גורם פיקודי, אשר על פי דעתך פגע בך, העליב אותך או השפיל אותך. חשובה גם דרך ההתבטאות של המפקד וההקשר שלה. כשמפקד אומר, איתי לא מתעסקים זה יכול להיות איום קשה ומפחיד ואז קבילתך תתקבל, אך גם עלול להתפרש כסימון של שמור ממני מרחק (דיסטנס) ואז הקבילה תידחה. בכל מקרה הנושא יועלה לבדיקה רצינית בקרב הגורמים העוסקים בקבילות. מעברת לתשובה הנ``ל, מאופן הכתיבה שלך והביטויים כלפי המפקד אני למד שאתה עצמך לא קליינט נוח למפקדים שלך ואולי כדאי שבמקביל לעניני הקבילות תבדוק גם את חלקך בסיפור. מקויים שענינו לשאלתך ``אפטר``

תשמע לי...

תרגע. שמעתי כבר משפטים מפחידים הרבה יותר מהשטות הזאת, שהיא דרך אגב , מאד משומשת ולא מקורית. היא אפילו מצחיקה. מה כבר הוא יעשה לך?! קצין צה``ל!!! הוא יאבד את כל מעמדו והכי חשוב לו, את דרגתו! הוא יורד לדרגת טוראי ברגע שבו ירים עליך את ידו. מצד שני, למה לך להתגרות במפקד? ועד בקצין?! יש מספיק צורות לגרום לך לחשוב אחרת. הצבא מאד יצירתי בקטע הזה. יש גם פתרונות לא נעימים שאפילו מעוגנים בפקודות מטכ``ל, ותאמין לי זה ממש לא נעים. תהיה ילד טוב. בתור מפקד, אני נותן לך עצה ידידותית: כשאתה משתין על צה``ל, הוא נרטב. כצה``ל ישתין עליך...אתה תטבע. תזכור את זה, זה ממש ככה. בהצלחה.

למעלה