עצה דחוף

profi1

New member
עצה דחוף

אנחנו בהליכים כבר שנה + אני דרשתי להתגרש הוא פתח תיק שלום בית (לאחר שנים שצעק לי בבית הוא לא רוצה אותי) היו דיונים בבית משפט ויש הסכם חתום סוף סוף היה דיון אחד בבית דין רבני שם חייבו אותנו לייעוץ זוגי ואותו לפסיכולוג היה צריך להיות לנו דיון נוסף לפני חודשיים וכל הדיונים בוטלו בגלל החלפת מערך המיחשוב בבית דין הרבני נאמר לנו שנקבל זימון לדיון . ההסכם נחתם שבוע לפני הדיון שהיה צריך להיות שנתיים לפני שלקחתי החלטה הוא ישן בסלון כמעט שנתיים כיום לא מתגוררים ביחד אבל הוא מאיים לחזור בהסכם הוא ויתר על הבית ואני על המדור שהוא צריך לשלם 1. האם אני יכולה להחליף מנעול בדלת או שזה עדין לא חוקי ? 2. מה אני יכולה לעשות אם הוא באמת חוזר לבית ? משטרה יכולה לעזור? 3. השבוע הצלחתי לתפוס את בית הדין הרבני והם אמרו שעדין אין דיון , אמרתי לו שיש כבר הסכם חתום והוא בתשובה ענה יופי אז תגיעו לפתוח תיק הסכם , העו"ד אמר לי לפתוח תיק לגט (קשה לי להפעיל את העו"ד כי אין לי מאיפה להוציא עוד כסף אני עדין חייבת לו) שאלתי האם אני הולכת לבדי לפתוח תיק ? הוא עדין אופטימי ולא מוכן לשמוע על זה ניסיתי להגיד לו שנלך ביחד ללחוץ עליהם שלא ימשיכו למשוך לעוד דיונים והוא פשוט התחרפן אני לא יכולה לדבר איתו על זה 4. אם אני מגישה לבית הדין את ההסכם ופותחת תיק כמה זמן יכול עוד להמשך יש עדין את התיק שהוא פתח שלום בית שעדין לא נסגר אני רוצה לסיים עם זה כמה שיותר מהר יש עצות ? אם כתבתי מבולבל תיסלחו לי זה מחוסר שינה וממחשבות יתר

למעלה