עצה דחוף!!!!

רחל1979

New member
עצה דחוף!!!!

היי, אני בחורה בת 30 שאמורה להתחתן עם גבר לאחר 3 שנות חברות. חשוב לציין שכל חבר שהבאתי הביתה לא שרד, תמיד היה למשפחה שלי מה להגיד עליו. מתחילת הקשר הההורים שלי לא קיבלו אותו בטענות כגון: מקום העבודה,המקום ממנו הוא בא ועוד (נקודות שלי אין בעיה איתם). הוא עבר דברים שאני בטוחה שגברים אחרים לא היו מוכנים לעבור (למשל, בפעם הראשונה שהוא הגיע אלינו הביתה אבי דאג לתת לו להרגיש אפס). שנינו נלחמנו והגענו לאן שהגענו והחלטנו להתחתן. כיום, אנחנו נמצאים במשבר. הוא טוען שבמידה ותישאל שלאה שלא תיראה לו או שטון הדיבור של מי ששאל אותו לא ימצא לן בעיניו הוא יענה לו. אני חוששת שחיכוכים כאלה עם המשפחה יובילו בשלב מאוחר יותק לויכוחים ביננו כזוג. מצד שני אני לא יכולה להאשים אותו אחרי ההשפלה שהוא חווה. האם אני אמורה להתעלם מזה ולחיות את החיים שלי כפי שאני רואה נכון? תודה רבה

seeyou

New member
לדעתי אין תשובה "כן או לא"

הסיפור שלך הוא מורכב,לדעתי יותר ממה שאת מפרטת באופן כללי-ההורים רוצים רק את הטוב עבורך-את הטוב כפי שהם היכיר-זה לא אומר שזה הטוב שאת מבינה או צריכה אני מכיר כמה בנות אשר בחרו את הדרך בחיים כפי שחשבו בניגוד לדעתם של ההורים ולא היו מאושרות מצד שני מכיר כמה בנות אשר בחרו מתוך אהבה גדולה וזה הסתיים בבכי אין מרשם בדוק- אין סוד ידוע להצלחה בנשואים אלא הרבה מזל
יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא הבנתי את השאלה, אבל התיחסות כללית

אם להוריך תמיד יש מה להגיד על הגברים שאת "מביאה" (איך מביאה? בסל? בארגז?) אז כנראה הבעיה היא אצלהם. ואם יש כבר גבר ששרד את זה, נראה לי שמגיעה לו מדליה, ואת בהחלט אמורה - לדעתי - אם לא לתמוך בו, לכל הפחות לא להפריע לו! הוא רוצה לענות להוריך, כשאלה מעליבים אותו? שיענה. כן. למה, הוא אמור להיות קדוש? גם הוא וגם הוריך הם אנשים מבוגרים. אני לא חושב שתפקידך להתערב ביניהם, אם הוא לא מבקש את עזרתך. אדרבא, זה מצוין שהוא מרגיש שהוא יכול להתמודד איתם ולשים להם גבולות, במקום שבו את (במחילה מכבודך) לא יודעת לשים גבולות. ואגב יוסי - הורים שיודעים מה טוב לילדיהם: אני לא מאמין בזה אף פעם, כשה"ילדים" מבוגרים, ובטח ובטח לא הורים שלא אוהבים אף גבר שהיא מביאה... הבעיה היא שלהם, לגמרי, וצריך לשים להםן גבולות. בצורה מכבדת, כן, אבל גם ברורה וחד משמעית.

מה דעתך... למשל... לגבות אותו?

כלומר לרדת כאסח על ההורים שלך, להעמיד אותם במקום, להצדיק את הצהרתו שהוא לא עונה לשאלות לא לעניין (אולי אפילו להצטרף אליו) ואם ההורים עדיין לא מבינים, אולי אפילו להתרחק מהם קצת לזמן מה. לא פלא שבתאור שלכם הוא "גבר" ואת "בחורה" - הגיעה הזמן להפוך לגברת ויפה שעה אחת לפני החתונה.

להתעלם ממה?

מזה שההורים הופכים את החבר/הבעל לאנדרדוג? מזה שהוא נכנס לתפקיד המיועד ומתכוון להתקבע בו? מזה שאת צריכה להפגין יותר נחישות ולתבוע מהוריך לכבד את בחירתך? מזה שאם החבר/הבעל עמד עד כה "במבחן" עוצמת האהבה אליך על אף הסרטים, זה לא בהכרח מה שהוא מייעד לעצמו גם בעתיד? אם הוא מגיע מרקע נמוך יותר, וחש רגשי נחיתות בשל כך - זה לנצח יעמוד לרועץ בינו לבין הוריך, גם אם "יוכיח" תפקוד זוגי למופת ויתקדם בחיים.

nate2000

New member
את אמורה לגבות אותו

ולעמוד לצידו. אם את לא מסוגלת אז חבל על הזמן של שניכם.

אייבורי

New member
הערות דחופות!!!

את לא אמורה להתחתן אולי רוצה להתחתן, כדאי לזכור את זה. לא הבאת חבר, הוא בא סביר להניח ברכב בכוחות עצמו <סתם סקרנות, לאן הגעתם?> כמו שנראה מפה, לבחור יש ביצים, הוא מוכן להעמיד את הוריך במסגרת של גבולות <דבר שהיית צריכה לעשות לפני שנים רבות> ואת בפאניקה שמא הוריך יפגעו\יעלבו\יכעסו אצה רצה להגן עליהם. "עַל-כֵּן, יַעֲזָב-אִישׁ, אֶת-אָבִיו, וְאֶת-אִמּוֹ; וְדָבַק בְּאִשְׁתּוֹ, וְהָיוּ לְבָשָׂר אֶחָד"

למעלה