עצה בשיווק

עדי5

New member
עצה בשיווק

אני מטפל ברפואה אלטרנטיבית והדרך הטובה ביותר לשיווק טיפולי היא "מפה לאוזן". מטופלי מרוצים ומעבירים את כרטיסי הביקור הלאה עם המלצות חמות. הבעיה היא, שאנשים לא באים למרות שהמליצו להם (מדובר באנשים עם בעיות ולא "סתם" בשביל הכיף- כך שהם ממליצים למי שאכן זקוק לטיפול) כיצד אשווק עצמי טוב יותר?

alon tzuitz

New member
תוסיף לנו סריקה של כרטיס הביקור

אולי הוא לא משווק אותך כמו שצריך. לפעמים כרטיס מעניין יכול להוסיף לך הרבה נקודות אצל לקוח פוטנציאלי.

חן טי

New member
נסה להשקיע ביחסי ציבור:

1. אם אתה יכול להרשות לעצמך כך יחצ"נ/ית כדי לנסות וליצור טור בירחון נשים או בריאות בו אתה עונה ומייעץ לכותבים, או להכנס לתוכנית בוקר (יומרני אך שווה לנסות). 2.נסה להכנס לבית חולים שהנהלתו פתוחה לנושא (אתה בוודאי מכיר את התחום טוב ממני) או למרכז בריאות ונופש כגוןיערות הכרמל ולהציע שירותים מספר פעמים בשבוע או על סמך הזמנה מראש כחלק מהטיפול / נופש. 3. אם אתה יודע להעביר את הנושא בצורה מענינת, נסה ליצור לעצמך הופעה של שעה וחצי בה אתה עונה, מסקרן ומצחיק את הקהל כאשר מדובר על 10-15 איש לערב בבתים פרטיים (מודעה בדפי זהב אינה יכולה להזיק). בהצלחה, חן.

danchen

New member
בוא ננסה לנתח למה לא באים?

אתה אומר שהמטופלים מרוצים ומעבירים את שמך הלאה וחבריהם לא באים. כמה סיבות: א. הלקוחות שלך לא באמת מאד מרוצים ב. הם לא באמת מעבירים את הבשורה לחבריהם או שהם לא מעבירים אותה כמו שצריך (אומרים לחברים אני מטופל אצל מישהו בסדר). ג. חבריהם לא צריכים טיפול. ד. המחיר שלך יקר מידי, המיקום לא אטרקטיבי לחבריהם וכו' איך מתמודדים? במקרה א' - צריך להשתפר... במקרה ב' - אולי תציע ללקוחות שלך מבצע חבר מביא חבר - מי שישלח חבר יקבל טיפול אחד חינם. או על שני טיפולים של חבר הלקוח יקבל טיפול חינם. מקרה ג' - צריך להגדיל את מעגל הלקוחות ולא להסתפק בפה לאוזן של הבסיס הקיים. ד. צריך לבדוק את זה - תשאל את הלקוחות שלך למה החברים שלהם לא באים ומה לדעתם תה יכול לעשות כדי לשנות את זה. זה בתור התחלה... בהצלחה.

NURIEL26

New member
../images/Emo101.gif

danchen שלום תודה על התגובה שלך לגבי השאלה שלי אז כך: א.המטופלים שלי מאוד מרוצים כי אני "פותר" לה הם את הבעיה (כאבי גב,צואר וכדומה....) ב.כאשר הלכתי לילמוד אבי אמר לי אין אחד שלא סובל מדבר כול שהוא והם שואלים אותי תגדי...למיגרנות יש מה לעשות (לדגמא)כי חמותי מאוד סובלת... ג.מחיר יקר...מממשש לא אנכנו מדברים על 100 שקל לטיפול אני עובד גם ב קופת חולים כללית ברפואה משלימה ושם לדגמא טיפול עולה בין 78-268שקל עם הנחה של המושלם לכול מטופל שאני מצליח לעזור אני נותן כרטיס שלי ופלאיר (לא זה מותר לי אבל מה לעשות צריך להיתפרנס) ואומר להם שאני אשמח עם הם ישלחו לי מטופלים ומדי פעם מבקש מטפלים שעובדים במקום גדול חברת חשמל,סוכן ביטוח,לשים את הפלאירים שלי חילקי בשכונה שלי במספרות,חנויות שונות פלאירים לא שזה עזר אני מציא את שרותי בבית הלקוח אוו בקליניקה. אשמח לעצות נסופות.... נ.ב המצב הזה הוא אצל רוב המטפלים בתחום יש להם בעיה כזו

winderon

New member
נסה לתת הצעות אטרקטיוית

למשל...פרסם (מפה לאוזן כמובן) 15% הנחה ללקוח שיביא לקוח חדש ו15% ללקוח שהגיע אליך מלקוח קיים שיהיה להם קצת יותר דרייב להעביר את שימך הלאה... בהצלחה

למעלה