עצה בשבילכם

plvcqlpppz

New member
עצה בשבילכם

שלום הרבה אנשים מכירים את סרטי מלחמת הכוכבים שמעו על חלק מהדמויות או הסיפור או משהו כזה יש מעט אנשים בישראל שמכירים לעומק את הסרטים זה לא אומר שצריך לעשות מחקרים על הסרטים האלו אבל אני מצאתי אתרים של אנשים שחקרו הרבה דברים על מלחמת הכוכבים או השוו אותו לסרטים אחרים לסיפורים מעט אנשים באמת מכירים את הסיפור של מלחמת הכוכבים ובגלל שמשעמם לכם פה אולי אני ואתם נכתוב ביחד את הסיפור של מלחמת הכוכבים ונעשה הודעות על פוליטיקה כי כל הסרטים הראשונים עוסקים בפוליטיקה נורא מסובכת שננסה לבהין אותה אני ואתם נעשה מאמר אחד גדול נתקן ונשפר אותו ונשלח אותו לכל מי שרוצה לדעת על מלחמת הכוכבים משהו

plvcqlpppz

New member
דוגמה לפתיחת חלק1 על סרט מספר 4 סיפ

סרט מספר ארבע מתחיל במרדף של הורסת כוכבים אחרי ספינה של המורדים במטרה להשיב את המידע הגנוב על כוכב המוות הנסיכה ליאה מחביאה את המידע ביחידת R2 ולפני שנתפסה הרובוט הזה עם "חברו" C3P0 בורח לכוכב לכת חולי שם הם נתפסים על ידי חייזרים ואחרי זמן מה נפגשים עם לוק שרואה וידאו של ליאה אחותו הרובוט בורח ולוק יוצא לחפש אותו הרובוט טוען שהוא שייך לבן לוק מגיע איתו... V0.1 ---גרסה ראשונה וככה כל אחד ממכם תורם מהמידע שיש לו על הסדרה ועשה מאמר שמכיל הכל על הסרטים ובהודעה נפרדת אפשר לעשות על נשקים ועוד אתם הבנתם?אתם יכולים לעשות מאמר בחלקים על בסדרה ולהוסיף במיוחד מה כל הפוליטיקה בסרטים אחד ושניים? סרט 4 1.1 סיפור 1.2 נשקים 1.3 דמויות 1.4 דברים נוספים

Another Girl

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

קודם כל,תבורך על היוזמה.
בקשר לרעיון עצמו-לדעתי הוא מצויין ויכול להעמיק את הפורום הזה מאוד. העניין הוא שכדי שזה יהיה רציני צריך לעשות קצת מחקר וסיעור מוחין. מקווה ששאר חברי הפורום ייקחו בזה חלק.

Padme Amidala

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ומצטערת על הסניליות, אבל לא כ"כ הבנתי את הרעיון... אתה מוכן להסביר שוב?

DaNk55

New member
ברוך הבא! ../images/Emo13.gif (נכון שאני מקורי?)

בכל מקרה, אני אשמח להשתתף בזה. נראה לי שהוא התכוון, שניקח כל סרט, ונפרט עליו עד לחלקים הקטנים. אילו נשקים הראו בסרט, אילו דמויות השתתפו, איזה כוכבים הראו בסרט, וכמובן, התקציר המלא של הסרט. זה בהחלט יהיה יפה. למרות (אווחח.. אני שונא להיות המבאס
) שכבר עשו כבר דבר כזה, באתר הרשמי של מלחמת הכוכבים. אבל (טוב, כנראה שאני מייצג גם את הצד החיובי
), שם זה באנגלית, ויהיה נחמד אם נעשה אותו דבר, בעברית, עם תמונות והכל.

למעלה