עצה ברכישת רכב

710עירית

New member
עצה ברכישת רכב

היי אני שוקלת רכישת רכב 4X4, בהנחה שאין לי מגבלה תקציבית ואני מעוניינת ברכב שיהיה נעים על הכביש ובשטח - חיה אמיתית, בנזין או דיזל, מקום ל-5 נוסעים לפחות, מישהו מוכן להרים את הכפפה ולתת מספר אופציות? תודה מראש.

zepelin

New member
מעדיף ב8 שנים האחרונות, טראנו.

בתקציב לא מוגבל הייתי קונה את החדש של וולקסוואגן, טוארג.

710עירית

New member
התלבטות ברכישת 4X4

תודה. האמת שאני מתלבטת בין טויוטה לנדקרוזר לבין איסוזו טרופר.

מני 23

New member
מהכרות אם שניהם..

אני הייתי לוקח את הטיוטה. בעיקר בגלל המיתלים..

edyc

New member
מתלים?

מתלים? אף אחד מהם לא מצטיין במיוחד, ואם כבר אז מהלך המתלה של הטרופר עדיף. את הטרופר הפסיקו ליצר. ללנדקרוזר החדש יש הסטוריה של טחינת דיפרנציאל אחורי (גם בנסיעה בכביש) והתחמקות מתיקון במסגרת האחריות. אם אין מגבלת תקציב ... מרצדס G, אפשר גם דיזל כדי לחסוך בכסף
.

gobix

New member
תגובה על הלנדקרוזר

לנדקרוזר עם הפלסטיקים המתפרקים והדיפרנציאל הבעייתי??? אתה נוסע על אחת כזו?

YNV

New member
פורשה קאיין טורבו

ריינג' רובר... ואם אין ברירה, אז אפשר להתפשר במרצדס M-Class 500. כולם טובים בכביש וטובים בשטח. איזה כיף שאין מגבלה תקציבית
יניב

מני 23

New member
למה עומד לי בראש..

שהטורג וי 10 יותר מוצלח מהקיין? אולי בגלל שאני לא מפרגן לפורשה?

miki69

New member
לנדקרוזר ואפרט לך למה

ראשית אין כבר במשך שנה וחצי יצור של טרופר,אין,לא יהיה נגמר,סגרו את הבאסטה רק טנדרים מתאילנד. ורק בגלל זה לא הייתי קונה שנית,טויוטה בהחלט בסדר גמור ואם תרצי עוד סיבות פני אלי בפרטי

אור36

New member
טויוטה

למרות שאני רוכב על איזוזו כבר 8 שנים בערך,ממליץ בחום על הפארדו, מאחר שאת האיזוזו מפסיקים לייצר,ולדגם הנוכחי יש מספיק בעיות,מנוע,וגיר. הפארדו ניפלא בכביש,פחות "חיה"בשטח.אבל עם הגנות ושיפורים אפשר להתגבר על רוב מכשולי ארצנו.ואם יש/ מקום "להתפרע"בתקציב גרנד צירוקי לימיטד. תהנו.....

edyc

New member
כמה שאלות ...

אני מניח שבכל זאת יש מגבלת תקציב, מהי? חדש/משומש? קילומטרג' שנתי? על מה מוכנים להתפשר ועל מה לא (לאו דווקא מהרשימה שהזכרת)? אדי

hummer h1

New member
אם אין בעית תקציב אז

אפשר ללכת על פורד אקסקרזין יש לו יכולת שטח טוב ויש בו מספיק בקום בשביל כל הציוד והאנישם שתרצו.

YNV

New member
יכולת שטח לפורד אקסקרז'ן??? ../images/Emo12.gif

תרשה לי לפקפק. מאוד מאוד לפקפק... ורק על מנת שתבין את כל הפקפוקים.... יש לי אחת כזו בבית. יניב

hummer h1

New member
אתה יוכל לפקפק

אבל אם הגבהה כמו זו שבתמונה יש לו יכולת שטח אדירה.הבעיה היחידה שלו הוא הגוף הארוך והמרווח גחון נמוך.אבל הגבה פותרת את כל זה.

YNV

New member
הגבהה היא לא פתרון קסם

מרכז הכובד של הרכב עולה בצורה לא פרופורציונאלית. כל מעלה קטן או שיפוע צד זניח הופכים לכמעט התהפכות. חוצמזה ששום הגבהה לא תפחית את המשקל העצום של האוטו הזה (כך שנסיעות על שטח רך לא באות בחשבון). גם ההנעה הכפולה שלו לא מדהימה. החלוקה לא שווה בין הסרנים. הכוח הרב בגלגלים לא מרוסן, ויחד עם המשקל העצמי הגבוה גורם לרכב להתחפר יותר מלעבור. יכול להיות שיש לך נסיון עצום עם האוטו הזה, אבל גם לי יש יותר מכמה שעות איתו. האקסקרז'ן זה רכב כביש נוח מאוד. נסיעה לאילת עם משפחה וחצי והמון ציוד זו חוויה לא נורמלית. אבל שטח??? בחייך, לדייהטסו טריוס כבר יש יכולות עבירות גבוהות יותר. יניב

hummer h1

New member
טוב אולי אתה צודק

חוץ מזה למישהו פה יש אקסקרזין או למישהו יש חבר אם המפלצת הזאת?

shmilik dt

New member
אני הייתי לוקח פאג'רו קינג

ואם אתה יכול בנזין אז יש דגם GDI והוא חזק מאוד לוגם די חייה בשטח אם עושים מיגונים

למעלה