עצה ברכישת קטנוע

• פותח הנושא mof1
  • פורסם בתאריך

mof1

New member
עצה ברכישת קטנוע

שלום, אני סטודנטית .. מחפשת קטנוע בתקציב של פחות או יותר 7000 ש"ח. אני צריכה אותו לנסיעה של כ 7 דקות ביום, עם קצת עליות. אני מחפשת משהו אמין ובטיחותי, שלא יעשה הרבה בעיות. על איזה דגם אתם ממליצים? מאיזו שנה ? האם כדאי לקנות 50 סמ"ק או יותר? האם לקנות מחנות או יד שניה? האם אתם יודעים אם הביטוח על 50 סמ"ק הולך לעלות בקרוב? אשמח לכל עזרה בנושא, כי אני די אבודה... תודה!

JacksonX

New member
אם את אבודה אז דבר ראשון תבקרי בפורום המתאים

שזה פה
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1217 אחרי שתמצאי את עצמך תחזרי אלינו עם רשמים ומסקנות

JacksonX

New member
לנסיעה של 7 דקות ביום(מן הסתם בתוך העיר) 50

סמ"ק יספיקו לך בהחלט!! אני חושב שבחירה בטייפון יספק את דרישותייך..(מומחה תמיד המליץ לי עליו כשחיפשתי 50 סמ"ק...) אבל חכי למומחי הפורום שיענו לך,,ממילא הם יקטלו את התשובה שלי.
(ובצדק
) אני אחראי פה על תחום הבידור, ורק לעיתים רחוקות אני שולח את ידי בתחום היעוץ המקצועי לנערות במצוקה
אז תמתיני בסבלנות עד שאחד מהמומחים יאות בחסדו להעניק לך משירותיו ...

מממאיה35

New member
למה דווקא טייפון???

אני ממליצה על 50 סמ"ק ZX50 של קימקו. קטנוע טוב, יציב, גבוהה, מירווח טוב לרגליים, אצלי לפחות לפי הספידומטר מגיע עד 80קמ"ש. רוכבת עליו כבר כמעט שנה (קודם היה לי פנסי, ז"ל
) בלי בעיות בכלל.. טייפון זה חוק העדר, וכבר דובר על זה פה בעבר.

JacksonX

New member
בלי לשאול שאלות, פשוט לקטול אותי וזהו

מה כ"כ מסובך בזה??
דוגמה לקטילה : "מה אתה ממליץ לה על טייפון,אתה לא יודע שזה חוק העדר? פעם הבאה,תתרכז בצד החזק שלך(ליצנות) ואל תענה דברים שאתה לא מבין בהם
" מה כבר ביקשתי? ...

JacksonX

New member
../images/Emo51.gif אם אני רץ לכנסת,אתם מצביעים עבורי../images/Emo35.gif

JacksonX

New member
בסוף אהוד א1 יאדים אותי,לא תהיה לו ברירה../images/Emo70.gif

"העם החליט, נמאס מ-איקסמיקס, רוצים את ג'קסוןX "

moran341

New member
../images/Emo59.gif50 סמ"ק!!!

נסיעות קצרות לכי על 50 סמ"ק זה בסבבה, הנה לינק עם כמה הצעות בטווח המחירים שלך מלוח רכבים, רק אני מזכיר לך אל תשכחי שהביטוח על אופנוע זה עוד כמה אלפים אז תחשבי את זה גם, ז"א קחי בחשבון.

mof1

New member
כמה שאלות ..

היי .. אז ככה - לחצתי על הלינק אבל משום מה הוא אמר ש"לא נמצאו תוצאות התואמות את החיפוש" דבר נוסף .. מאיזה שנה אתה מציע לחפש - שמעתי שבשנים הראשונות הקטנוע מאבד הרבה מהערך, אך יחד עם זאת אני צריכה משהו שיחזיק מעמד 4 שנים .. בנוסף - האם כמו מכוני רכב - יש בדיקות שעושים לקטנוע לפני קניה?

JacksonX

New member
אתייחס רק לשאלתך האחרונה לגבי בדיקת הקטנוע

בוודאי שיש בדיקות לפני קנייה לקטנוע ורצוי מאוד שתעשי בדיקה לקטנוע שאת מעוניינת לרכוש.(בשביל השקט הנפשי) ושווה להשקיע את ה-400 ש"ח בשביל לחסוך עוגמת נפש בעתיד... כמעט כל מוסך אופנועים\קטנועים עושה בדיקות לפני קנייה לקטנוע . יש כאלו שמתמחים בזה,אבל אני לא יודע ולא מכיר שאוכל לתת לך המלצה על מישהו... \הרבה ממליצים על סטפן מאחד על אחד, אבל אני אישית לא מכיר אותו\ שוב, בדיוק כמו רכב, גם קטנוע\אופנוע עושים לו בדיקה לפני קנייה. מקווה שעזרתי בשאלתך זו...

למעלה