עצה בקניית מחשב

• פותח הנושא Melt
  • פורסם בתאריך

Melt

New member
עצה בקניית מחשב

אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, של DELL דבר ראשון מה דעתכם על החברה? דבר שני, אני עומד להפיל עליו גם תוכנות די כבדות כמו אילוסטרייטור כך שלפי המלצה אני לא אלך על המעבד סלרון שהוא מגיע איתו ואשפר אותו השאלה שלי היא היא כזו הוא מגיע עם מעבד Intel® Celeron® 550 (2.0GHz, 533Mhz, 1M L2 Cache) ויש אפשרות ב50 דולר להמיר את זה ל Intel® Pentium® Dual Core T2370 (1.73GHz/533Mhz FSB/1MB cache) או ב100 דולר ל Intel® Core™ 2 Duo T5550 (1.83GHz/667Mhz FSB/2MB cache) מה לדעתכם תהיה הבחירה היותר נכונה? בהנחה שכמובן כן אני מעדיף לחסוך כמה שיותר כסף... מה באמת ההבדל בין דול קור ל2 דו? והוא מגיע עם זיכרון של גיגה, האם כדאי גם להמיר את הזיכרון ל2 גיגה?בעוד 50 דולר? ומה דעתכם בכללי על הInspiron 1525 קצת משופר ב705 דולר? עיסקה כדאית?

יאיר B

New member
דל זו יופי של חברה, עם 3 שנים אחריות בדרך כלל

שזה יתרון גדול. מצד שני, סלרון ואילוסטרייט זה לא רעיון טוב במיוחד. כמובן שה-T5550 הוא הבחירה הטובה (ההבדל בין קור-דו לקור-2-דו זה: א. קור-2-דו הוא מעבד של 64 ביט (לא רלוונטי אם אין לך מערכת הפעלה 64 ביט), ב. יש לו יותר זיכרון פנימי (כפול למעשה), ג. הוא מהיר יותר, ד. חיסכון בחשמל. 2 זיכרון - כמה שיותר יותר טוב. 2GB (אתה תפעיל ויסטה?) זה לא רע ל-XP עם תוכנות כבדות. אם אתה מביא מחו"ל - בדוק את נושא האחריות בארץ (יש סוגים מסויימים שתופסים בארץ, דבר עם מעבדת יעל או CPM).

RozwareZ

New member
אממ הוא מגיע עם ויסטה

אני לא כל כך אוהב את הויסטה אז אולי אתקין XP מה דעתך עדיף? אז אני לא כל כך הצלחתי להבין ממך, שיארתי שהיקר יותר טוב, השאלה אם מבחינת מה שאני צריך שווה לתת עוד100 דולר ולהחליף אליו? או שאפשר להסתפק בשיפור של ה50 דולר? כן אני קונה אותו בארהב ישירות מDELL, תודה רבה על הרעיון של הלדבר עם החברה, אני אעשה את זה בנוסף ראיתי את המחשב inspiron 1520 שמאוד דומה 1525, פשוט עם כפתורי מולטימדיה חיצוניים או אולי עוד הבדלים שאני לא מבין, מה מבניהם הוא הטוב יותר? הם עולים באזור האותו מחיר +- ושאלה אחרונה, נתקלתי גם ב1720 שכבר הרבה יותר יקר, אבל ממה שראיתי יש לו אפשרות לאחר מכן לשים כרטיס מסך של NVIDIA, שזה נראה לי ייתרון רציני מלבד גודל המסך האם זה יהיה קריטי מבחינתי או שיהיה בסדר עם הכרטיס מסך המובנה של ה1525/1520? Intel Graphics Media Accelerator X3100

למעלה