עצה בסקא אני צריכה שיר סקא שקט, בלי יותר מדי גיטרות. משהו בסגנון של הסקא המקורי (לפני הפאנק)...
S Shoooo New member 3/1/03 #1 עצה בסקא אני צריכה שיר סקא שקט, בלי יותר מדי גיטרות. משהו בסגנון של הסקא המקורי (לפני הפאנק)...
P pikitup New member 3/1/03 #4 תנסה שירים מהדיסק - Specials - Today´s Specials בדוק בCDNOW.com בדיוק איזה שירים יש שם.. זה מוקלט באיכות גבוהה כי זה חדש יחסית לחומר שלהם משנות השבעים והשמונים..
תנסה שירים מהדיסק - Specials - Today´s Specials בדוק בCDNOW.com בדיוק איזה שירים יש שם.. זה מוקלט באיכות גבוהה כי זה חדש יחסית לחומר שלהם משנות השבעים והשמונים..
I I have Been Used New member 3/1/03 #6 SUBLIME Sublime - River´s of Babylon אחד השירים הטובים בכל הזמנים!
I I have Been Used New member 3/1/03 #8 זה שיר ממש ממש טוב היא אמרה סקא שקט, זה סקא שקט... בכל מקרה, היא ביקשה הצעות, זו הצעה
I I have Been Used New member 3/1/03 #15 חחח... ../images/Emo13.gif טוב, לא נתווכח על זה בכל מקרה - הצחקת
D daniela82 New member 3/1/03 #10 קבלי SUBLIME- MARY THE SPECIALS -TEARS IN MY BEER THE SPECIALS- RUDE BOYS OUT OF JAIL בסגנון הסקא הישן פסנתר מפוחית... 4SKINS -PLASTIC GANGSTERS
קבלי SUBLIME- MARY THE SPECIALS -TEARS IN MY BEER THE SPECIALS- RUDE BOYS OUT OF JAIL בסגנון הסקא הישן פסנתר מפוחית... 4SKINS -PLASTIC GANGSTERS
P pikitup New member 3/1/03 #12 שירים טובים ללא ספק כלל ברזל בסקא ישן - יש חצוצרות ? הרי זהו סקא אין חצוצרות ויש פסנתר במקום? הרי זהו רוק-סטדי
שירים טובים ללא ספק כלל ברזל בסקא ישן - יש חצוצרות ? הרי זהו סקא אין חצוצרות ויש פסנתר במקום? הרי זהו רוק-סטדי
S Shoooo New member 4/1/03 #20 הממ.. 4skins מנגנים סקא? אני רק רוצה לחדד קצת את הבקשה שלי, סקא עם חצוצרות.. אבל לא יותר מדי שמח, אם אתם מבינים למה אני מתכוונת. שקט כזה וישן. בכל מקרה תודה רבה!
הממ.. 4skins מנגנים סקא? אני רק רוצה לחדד קצת את הבקשה שלי, סקא עם חצוצרות.. אבל לא יותר מדי שמח, אם אתם מבינים למה אני מתכוונת. שקט כזה וישן. בכל מקרה תודה רבה!