עצה בנושא זוגיות

SHAR2410

New member
עצה בנושא זוגיות

אני יוצאת עם בחור מקסים וטוב לב כבר שלושה חודשים ועכשיו עברנו לגור ביחד.
אני בת 31 עם ניסיון חיים וכמה מערכות יחסים כושלות, האחרונה עשתה לי די נזק וקשה לי לסמוך על גברים.
נכון שבגילי אין זמן להתפנק ולהיות בררנית והבעיה שלי היא כזאת: הבחור שאני יוצאת איתו הוא מקסים , רציני, עצמאי, מחושב (לפעמים יתר על המידה) , מכבד, אוהב ובקיצר כול מה שהייתי רוצה בבחור אבל הוא משעמם אותי!
אני לא אחת שמחפשת יותר מידי אקשן בחיים אבל הוא פשוט לא זורם כול כך בדיבור ובמעשים, את הסקס אני יוזמת כי הוא יבש וגם הסקס די חוזר על עצמו ומשעמם אותי.
ניסיתי לשוחח איתו מספר פעמים ולהסביר לו שאני צריכה יותר ספונטניות ויותר ריגושים בחיים והוא אמר שהוא כזה, הוא אוהב שקט בחיים.
אני ממש לא בחורה משעממת ועל זה יעידו חבריי ומשפחתי אבל כשאני איתו אני פשוט מסתגלת אליו ולא עצמי,כי קשה להיות עצמך כשמישהו לא זורם...
עכשיו הוא הפתיע וסגר לנו חופשה באילת שאמורה לשמח אותי אבל המחשבה שלהיות 5 שעות באוטו איתו מוציאה אותי מדעתי!
אני יודעת שזה לא אמור להיות ככה ואני יודעת שבחור יותר טוב מזה אני לא אמצא ואני אוהבת אותו אז מה אני כן יכולה לעשות כדי לפלפל את היחסים? אני לא מחפשת לשנות אותו אני פשוט רוצה שיהיה יותר קליל וזורם..
אשמח לתשובות ועצות...

בת עמי 30

New member
את לא רוצה לשנות אבל רוצה שהוא ישתנה!

"והוא אמר שהוא כזה, הוא אוהב שקט בחיים." הוא אמר לך שאין סיכוי שישתנה.

"אני לא מחפשת לשנות אותו אני פשוט רוצה שיהיה יותר קליל וזורם..
אשמח לתשובות ועצות... " המשפט הזה אומר שאת רוצה אותו אחר, שונה, ז'א שאת רוצה שישתנה , אז איך את כותבת שאינך רוצה לשנות אותו?

יקירתי אופי של אדם בגיל זה כבר מעוצב , אז תחליטי או שאת מקבלת אותו כעיסקת חבילה עם הטוב והלא טוב או שפורשת מהמירוץ.

seeyou

New member
"גם הסקס די חוזר על עצמו ומשעמם אותי."

זה אומר שניסיון החיים לא שווה הרבה

אחרי כמה מערכות יחסים כושלותלא למדת דבר

בחור מקסים וטוב לב,רציני, עצמאי, מחושב בגילו ופנוי סימן שיש לו בעיה רצינית (הוא פשוט לא זורם כול כך בדיבור ובמעשים טאפילו בסקס)

יוסי

Amazona

New member
את יכולה להסביר לי את המשפט:

"נכון שבגילי אין זמן להתפנק ולהיות בררנית"

אני אפעם לא הבנתי אותו.......

מה עם לפתח תחומי עניין משותפים?

ספורט שעושים ביחד? לעשות יחד קורס או סדנא (ואני לא מתכוונת דווקא לדברים רוחניים, גם סדנאת נגרות או סדרת מפגשים בסנימטק זה אחלה)? ככה יהיה לכם על מה לדבר לפחות חלק מה-5 שעות עד אילת... בעין הסקס אין לי תובנות... אולי רק שבמקרה כזה יש לו רק 50% בכישלון...

מריוס זכריה

Member
מנהל
אם 5 שעות איתו באוטו מוציא אותך מדעתך,

הבעיה הרבה יותר גדולה מ"ללמד אותו לזרום".
את בכלל לא רוצה אותו. את פשוט רוצה מישהו שיגאל אותו מרווקותך, על כל מכאוביה.

אני לא חושב שיש צל צילו של סיכוי לכזה קשר. צר לי.
הבעיה האמיתית היא שעם הבחורים שבאמת בחרת לא יכולת להתמודד. הם העלו בך כל מיני מצוקות/כאבים'כעסים/לא יודע מה (כי לא כתבת...). שם המפתח שלך. ללמוד להתמודד עם הקשיים שנצרים עם הגברים שכן מתאימים לך - לא לקנות פודל ואז ללמד אותו לקפוץ דרך חישוב בוער כמו אריה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
חיבוש=חישוק

וחוץ מזה יש לך עוד עשור שלם ללדת בכיף. מה הלחץ?
אני יודע: הלחץ הוא שנמאס לך לצאת עם גברים שמכאיבים לך. עדיף לך השיעמום והתיסכול על פני התמודדות עם כאב.

סנורקה6

New member

אם התכוונת באמת למה שרשמת אז נראה לי שמה שכתוב בתגובה מעליי נכון.

גארוטה

New member
לפחות את יכולה

להוסיף עוד תכונה טובה אחת לרשימה - כנות.

השאלה היא האם הוא משעמם אותך אינטלקטואלית או שהוא משעמם רק כי הוא לא
קם בבוקר ומחליט שהיום יוצאים לקפוץ בנג'י ומחר נוסעים לשחות עם תנינים.

אם זה הראשון, אין ממש פתרון ואם השני, לפחות אפשר להגיד עליו שהוא הפנים את מה שאמרת
לו ואפילו יזם חופשה ויכול להיות שאם תתלהבי ותחמיאי לו הוא ייזום עוד דברים אבל להישאר עם
פרצוף מבואס ולבלוע את החופשה כמו גלולה מרה יעשה רק את ההיפך.

את רוצה "ללכת על הבטוח" ובחרת בזה שהכי

לא מתאים לך.
ללכת על בטוח עם תעודת אחריות בחתימת נוטריון- לא דבר שקיים.
קיימת ביניכם תהום עמוקה ואת אוטוטו נופלת בה.
כששני אנשים אינם מתאימים- זו עובדה, הם לא מתאימים.
את לא יכולה למחוק עמודי תווך בסיסיים כמו אופי, לעצום עיניים ולקוות שזה יסתדר.
אם תעשי כן ואת לא באמת אוהבת אותו וכל מה שקשור בו - את תמצאי את עצמך עוד כמה שנים שונאת אותו, שלא נאמר בוגדת בו.
נהדר שהוא מקסים וטוב לב אבל הוא מתאים למישהי שצריכה את השקט הזה בחיים. לא לאחת כמוך שצריכה אדרנלין באופן קבוע מגברים.

נראה לי ששורש הבעיה

במשפט הראשון שכתבת.
שאת יוצאת עם בחור מקסים וטוב לב.

וידוע, שבחורות נמשכות למניאקים.
אולי את צריכה לחפש אחד כזה.
איתו בטח יהיו ריגושים.....

(וזה לא נאמר חלילה בציניות ...)

איציק911

New member
את בת 31 לחוצה ואין לך זמן להתפנק ולהיות בררנ

אז תסתפקי במה שיש,מה לעשות כנראה שאין לך מזל בחיים ונגזר עליך חיים משעממים.

עכשיו ברצינות מי שחושב בדרך הזאת יסבול, בת 31 אין לך מה להיות לחוצה תמצאי מישהו שתהני איתו בטח אחרי 3 חודשים שזה טרי טרי וזה עדיין צריך להיות השלב של הפרפרים והכיף.

הרי בהמשך זה יהיה יותר משעממם.

תחליטי אם את גוזרת על עצמך חיים מבאסים בגלל לחץ הגיל או שאת ממשיכה לחפש משהו שיעשה לך טוב בחיים

איציק911

New member
רק 3 חודשים וכבר לא כיף לך?

אתם לא במצב של ללכת ליעוץ זוגי או כל טיפול אחר...

לא מתאים אז מסיימים.

יש לכם ילדים???קניתם בית ביחד???

זה מצחיק מה שרשמת אם אחרי 3 חודשים כבר לא טוב מה את מצפה שיהיה אחרי שנה? או אחרי 5 שנים??

ואז תיבכי ותגידי התחתנתי מתוך לחץ איזה טיפשה הייתי :)

קארניו

New member
תגידי, מי עומד לך עם אקדח מול הרקה?

כי זו ההרגשה שקיבלתי כשקראתי את הדברים שלך .

המחשבה להיות כלואה איתו במשך 5 שעות מוציאה אותך מדעתך ואת עדיין איתו ?

נשגב מבינתי

1Shir

New member

"אני לא מחפשת לשנות אותו אני פשוט רוצה שיהיה יותר קליל וזורם"
קראת את עצמך?

לעניין הבחור, נראה לי שאת ממש ממש ממש לא נהנית איתו, אז מה את עושה שם? אתם לא מתאימים. הוא יוצא מגדרו בניסיונות לרצות אותך ולא מצליח. בטלו את החופשה ותהיו כנים עם עצמכם.

תעבירי אותו אליי

אני אשתעמם איתו בכיף כל הדרך לאילת.

הבחור בסדר גמור, גם את בסדר גמור, אתם פשוט לא מתאימים. מה הביג דיל? קורה שאין כימיה... את לא מתחתנת עם כל גבר ברחוב, נכון?
חבל רק שלא חתכת את זה קודם אלא מרחת את זה שלושה חודשים. חודש זה די והותר להבין שאין כימיה.

למעלה