עצה בבקשה...

עצה בבקשה...

היי מה אתם חושבים על סוגיית מגורים משותפים בעניין הכלכלי? אני גרה בדירה שכורה והוא הצטרפ אלינו לפני חודשיים שלושה. כרגע עברתי לדירה גדולה יותר וביקשתי את השתתפותו. מה הוא ענה??? "אחשוב על כך" עדיין חושב אך הסביר שכרגע הוא לחוצ במזומנים והבטיח כי "יפצה אותי" בעוד כשלושה חודשים בערך. האמת שאותי זה הגעיל עד כדי כך שלא מסוגלת שיגע בי יותר... אשמח לתגובות

יערית

New member
תודה לך

קודם על יישור הגב שלי
לפני שעושים צעד כזה,לפני שנכנסים תחת מטריה אחת,רצוי ומומלץ לסגור את כל העינינים הכלכליים,זה חוסך מפח נפש והרגשת ניצול. אז-אם כך את מרגישה(אני אפילו לא מכניסה את המילה אהבה)אין מצב של פיצויים כאן בכלל,יש רק מילה אחת שאני חושבת עליה תחת מטריה אחת שיתופיות. אם היה צריך לגור בדירה נפרדת ,הוא היה מוציא על אפו וחתמו מזומנים גם כשהפופיק זועק לו,ניצול בהחלט גורם לדחייה.

n o g a1

New member
מגעיל אותך

עד כדי כך שאת לא מסוגלת שיגע בך? מהר אבל מהר החוצה!

לא ממש הבנתי

גר איתך שלושה חודשים ולא טרח להכניס יד לכיס? כניראה ריתכו לו את האצבעות!! סוגיית הקמצנים נדונה כאן בעבר...את מוזמנת לעשות חיפוש

maof

New member
אז...????????

עוברים לסקר או לשולחן ערוך
מעוף

קטי30

New member
זה לא מה דעתנו על זה בכלל אלא בפרט

ולאור הנסיבות נשאר רק דבר אחד מתבקש וזה לצטט את האישה והמשפט שעשה אותה
ורדה רזיאל-ז'קונט
"ת ז ר ק י - א ו ת ו
"
כאילו ד'אאאאאאאאאאאאאאאא?!

shefil

New member
ובגדול !!!

כי לפני שרגישי כל ההוצאות יהיו עלייך ואז ללא שום הקדם הןא ילך עם ילדה בת 19 ויקרא לך %&^$^#%#. טוב נסחפתי קצת מעברי האישוי. בהחלט זרקי אותו על מה ולמה שיגור איתך ולא ישלם? נראה לו באמת? חוצפנון !

shefil

New member
../images/Emo93.gif

שרגישי= שתרגישי הןא=הוא האישוי=אישי

shefil

New member
טשמאי....

לכתוב מקה רישונה בלי שגיעוט קשא אבל לשרשר אני קבר למדתי...

צטערת

אבל גמני חושבת שאת צריכה להטיס אותו מכל המדרגות ום אין מדרגות אז תבני לך אין לך מה לחפש איתו בעיקר שאת גם מגעלת ממנו,אז מה את מתלבטת בכלל?

למעלה