עצה בבקשה....

חי נאור

New member
עצה בבקשה....

קוריאם לי חי אני גר בבאר שבע ולאחרונה קניתי עוד.....אין לי מושג איך מכוונים ואין לי מושג איך מנגנים אבל נורא הייתי רוצה ללמוד עקב המוזיקה של עמיר שנורא אהבתי וכבר שנים אני מאזין לה , אני באמת אוהב את הצליל של העוד והייתי רוצה ללמוד את המנגינות של עמיר ובכלל ללמוד לנגן על העוד , הבן היחידי שאני מכיר שיודע לנגן וללמד על עוד זה אבא של עמיר לא שיש לי קשר אליו אבל אני יודע היכן הוא גר והייתי רוצה לכתוב לו מכתב לגבי כך שאני מעוניין שילמד אותי ....זה מציאותי לדעתכם ?

iCp

New member
לא :X

יש הרבה דרכים ללמוד לנגן בעוד, כמפורט בלינק להלן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1033&msgid=78688720

ו ר ד ב

New member
../images/Emo6.gif

כבר רשמו לך בפעם הקודמת - כמה פתרונות כיצד ללמוד עוד: מוריאל: "תנסה בקונסיבטוריון הקרוב לביתך" אבי: "The Gate to The world of Aoud שמוכרים בחנויות של כלי מיתר, ואם יש לך מעט רקע בתווים, אתה תופתע לגלות שניתן ללמוד ממש מהר להוציא צלילים נחמדים מהכלי המקסים הזה." אלו הפתרונות שקיימים נכון לרגע זה, הפתרון שאתה הצעת הוא לא מציאותי לטעמי (העלת לי חיוך במוצ"ש
) שבוע טוב...

shiratz

New member
יש למישהו מושג..

איפה יש חנות "כלי מיתר"? כי אני מכירה רק "כלי זמר" ואני מבינה שהכוונה לא לזו... זה יעזור מאוד...

iCp

New member
הכוונה היא לקטגורייה של חנויות

שמוכרות כלי מיתר

למעלה