עצה בבקשה!

מצב
הנושא נעול.

nir35

New member
עצה בבקשה!

עצה בבקשה!
שלום לכולם, אני עומד להתגרש וקבלתי כאן עצות להתייעץ עם משהו מקצועי לפני שאני עושה את הצעד ומצאתי את העמותה הזו אידאה למען זכיות הגבר במשפחה השאלה האם יש צורך ביותר מזה בשביל ההתחלה ? האם הם מספיק מקצועיים על מנת לעזור לי בצורה יסודית ? והאם משהו התנסה אצלם ? אשמח לתשובה מהירה היות ואני קבעתי איתם לפגישה . בברכה, ניר

תשובה

עצה בבקשה!
שלום לכולם, אני עומד להתגרש וקבלתי כאן עצות להתייעץ עם משהו מקצועי לפני שאני עושה את הצעד ומצאתי את העמותה הזו אידאה למען זכיות הגבר במשפחה השאלה האם יש צורך ביותר מזה בשביל ההתחלה ? האם הם מספיק מקצועיים על מנת לעזור לי בצורה יסודית ? והאם משהו התנסה אצלם ? אשמח לתשובה מהירה היות ואני קבעתי איתם לפגישה . בברכה, ניר
תשובה
בכתובת החיפאית היתה פעם עמותה שנקראה אלמ"ג. אולי זאת אותה גברת בשינוי אדרת.

זו אינה שאלה משפטית אלא שאלה לעצמך

אלמ"ג זו עמותה אחרת
האם כדאי להעזר בעמותות שכאלה?
זו אינה שאלה משפטית אלא שאלה לעצמך
השאלה הראשונה שעליך לשאול היא: "כמה זה עולה". השניה: "מי ייעץ לי"? השלישית: "האם די ביעוץ זה כתחליף לקבלת יעוץ משפטי מעו"ד"

עדיף לפנות לעו"ד שיש עליו המלצות

אלמ"ג זו עמותה אחרת
האם כדאי להעזר בעמותות שכאלה?
יש עמותות שנוהגות לגבות את שכר הטרחה בעצמן ולהעביר לעו"ד את חלקו. מעבר לכך שזה לא אתי זה מייקר את העלויות. אלי הגיעו לא אחת לקוחות לאחר שכבר שילמו רבבות שקלים לעמותות שונות ומשונות ולא היו מרוצים. לגבי אידיאה אין לי שמץ של מושג.

nir35

New member
חייב לספר לכם!!!

יש עמותות שנוהגות לגבות את שכר הטרחה בעצמן ולהעביר לעו"ד את חלקו. מעבר לכך שזה לא אתי זה מייקר את העלויות. אלי הגיעו לא אחת לקוחות לאחר שכבר שילמו רבבות שקלים לעמותות שונות ומשונות ולא היו מרוצים. לגבי אידיאה אין לי שמץ של מושג.
חייב לספר לכם!!!
לא טרם לי לכלום כל מה שהוא סיפר לי כבר ידעתי הפגין חוסר מקצועיות ללא מתן פתרונות

מצב
הנושא נעול.
למעלה