עצה בבקשה!!

ליצית

New member
עצה בבקשה!!

ערב טוב, אני מצטרפת לשורותיכם עוד כחצי שנה עד שנה ( תלוי כמובן בקבלן) ונגמרת לי כבר הסבלנות ..העיר והאנשים מלהיבים בעיניי . עד שאני אצטרף באופן פורמלי הייתי שמחה להתייעץ איתכם בדבר חשוב לי מאוד : אני שוקלת לפתוח עסק בתחום הפעלות לילדים (בגדול , קשה לי לפרט עדיין ) האפשרות הראשונה שלי היתה העיר מודיעין. מכיוון שאין למצוא שטחים מסחריים ( קשה לי להאמין ובכל זאת אני שואלת- אולי אתם יודעים על שטח מסחרי בתוך מודיעין להשכרה? ) אני נאלצת להתפשר ומצאתי משהו מאוד נחמד ברעות. מכיוון שאינני מכירה את מודיעין אין לי מושג האם אנשי מודיעין מגיעים לרעות ? זה נחשב מרחק גדול? שמעתי דעות לכאן ולכאן והייתי שמחה לשמוע גם את דעתכן המלומדת תודה תודה מראש מיטל

Angel972

New member
אני לא מכיר שטחים מסחריים להשכרה

אבל אני מכיר כמה אנשים שיעדיפו ללכת למקום קרוב, ז"א בתוך מודיעין ולא לצאת מחוצה לה. רק בכדי לדייק - רעות, מכבים ומודיעין הינם ישוב אחד, עיר אחת, או איך שלא תרצי לקרוא לזה

ליצית

New member
הבנתי שזו אותה עיר

ובכל זאת מתייחסים לזה כאל "לצאת מחוצה לה ". איך אתה מסביר אתה זה? מהמפה של מודיעין נראה כאילו רעות היא ממש חלק ממודיעין ולא מחוצה לה כמו מכבים למשל .

d a l i a l

New member
רעות היא שכונה של מודיעין...

אני חושבת שאם תצליחי בהפעלותייך, שמך יעבור מפה לאוזן ואנשים יגיעו מכל האיזור, כולל שילת וכפר רות. שיהיה

שכונה במודיעין ... כחחחחחחח

אני גם רוצה שכונה מוקפת גדר עם בוטקה של שמירה בכניסה. בליגד סנטר יש המון שטחים להשכרה במחירים נוחים בהרבה מאלו שבמרכזים המסחריים. עכשיו הם גם משווקים את הבנין השני. יש גם מרכז מסחרי שהוך להבנות בעמק זבולון. בהצלחה!

אמץ

New member
סלומון סנטר

יש שם עדיין מספר חנויות שנראות כאילו לא השכירו אותן. זה בחיבור רחובות דוד אלעזר / מקלף / חטיבת גולני בשמשוני.

העניין הוא כזה

תהיה לך תחרות גדולה, כי יש באזור כמה דברים, לא יודעת על מה בדיוק את מדברת אבל יש במודיעין את: דיאדה, ליגדודס, מדינת הילדים ומיי כייף (ואולי עוד ששכחתי) ובשוהם את הקרוסלה. וגם המרכז לגיל הרך במודיעין. חלקם הפעלות לילדים חלקם גם חוגים להורים. לפני שאת נכנסת להוצאות גדולות שווה לך לעשות סקר שוק לבדוק אם מה שאת מתכננת לא קיים כבר. בכל מקרה בהצלחה.

Boogi25

New member
בכל זאת - יש בעיר פוטנציאל גדול

בגלל אחוז הילדים הגבוה מאוד בעיר. ויש מקום לעוד 10 כמוה ויותר.

ליצית

New member
אני נוטה להסכים עם בוגי

במקום שיש ביקוש יש גם היצע . בשורה התחתונה רציתי לשאול האם הייתם נוסעים עד לרעות בשביל חוג ( מקסים ונהדר אבל חוג..) תודה על ההענות הרבה, עזרתם לי מאוד!

גיל1971

New member
אשמח לעזור לך

אשמח לעזור לך למצוא מקום ולעשות סקר שווקים וכו' עם את מעוניינת צרי קשר 050-6984002

Boogi25

New member
למרות שהשרות שלך לא תקף לגבי בנתיים

אני חושב שהייתי מעדיף משהו קרוב יותר למקום המגורים שאפשר ללכת ברגל, גם אם המחיר היה מעט גבוה. בהצלחה.

א 1 א

New member
האמת שלא אני מעדיפה משהו קרוב.

לא תמיד יש לי רכב בבית.ומנסיון להתחיל לרוץ עם מוניות זה מעיף ומרושש. ואני מעדיפה תמיד משהו קרוב.

אנחנו נוסעים עד ליגד

ועד בוכמן בזמנו אז לרעות זה הרבה יותר קרוב לנו, אם יהיה חוג מספיק שווה נסע גם עד המרכז ברעות.

א י ו ש י

New member
../images/Emo41.gifלצערי, MYKEF במכבים סוגר החודש

הוא טוען שאין לו רווח ושכמעט לא באים אנשים חבל, לדעתי הוא היה המקום הכי טוב לילדים בגיל של קסם פרט לדיאדה שהחוגים נפלאים, המשחקיה פחות מלהיבה

golan95

New member
אם את טובה ואיכותית

אני וחברותי נגיע אלייך ברעות /מכבים... עובדה- נסענו לאירית ברעות- פעם בשבוע במשך שנתיים... הילד שלי בגן במכבים- ז"א אני עושה את הדרך הזו מספר שנים... ורבים מתושבי מודיעין נוסעים לרעות- לבנק, דואר, וגם לבית ספר... ולא מעטים גם מגיעים לבית ספר במכבים.... ליגד סנטר- רחוקה מאוד מכל מקום במודיעין- גם אם אתה גר בשמשוני או בקיזר... לא נחמד להגיע לשם בחורף כשקצת חשוך... פחות נחמד להגיע לשם בבוקר שכל הפועלים יוצאים לעבודה. זה לא סוד הארנונה במודיעין לבעל עסקים היא היסטרית... תוסיפי את זה לשיקולים שלך- הרבה עסקים מעדיפים לשלם קנסות בשילת- ולא ארנונה במודיעין- זה עדין יוצא זול יותר.

redhead girl

New member
חוגים בקרבת הבית

לדעתי רצוי שהחוגים של הילדים יהיה בקרבת ביתם בגלל עניין התחבורה וגם בגלל העובדה שהרבה ילדים נרשמים לחוגים עם חבריהם לגן. כמו שאת יודעת בד"כ חברי הגן גרים באותו מתחם דבר שיאפשר להורים לעזור אחד לשני. אישית אני מעדיפה לרשום את ילדיי לחוגים במודיען ולא מחוצה לה.

למעלה