עצה בבקשה !!

miri8

New member
עצה בבקשה !!

אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון !! יש לי בת בת שנה וחצי ואני גרושה כבר כמה חודשים !! ע"פ בית המשפט נקבע על הביקורים אצל הגרוש שלי פעמיים בשבוע אך הגרוש מעדיף שבתי תישן אצלו שישי שבת (הוא גר אצל ההורים שלו) ובחגים השאלה היא האם איני עושה טעות בכך שאני משלחת אותה לכל סופשבוע ובחגים ? נוח שהיא איתם כי יש אחיינים קטנים בני גילם (פחות או יותר) של בתי

רק את צריכה לדעת !

וזה לא שאלה של פורום נכון, כן או לא. השאלה היא אם זה קודם כל טוב לילדה. בית המשפט קובע כללים פורמלים בלבד, במידה ו... אך אם לך ולאקס רצון אחר שתואם את טובת הילדה..מה טוב מזה? ומכיון שביקשת תשובה...ומדברייך אני מבין כי נח לילדה, הרי שלדעתי את לא עושה טעות.

תלתליפז

New member
הבהרות

האם סופי השבוע אצל האב יחליפו את הביקורים באמצע השבוע? האם לא יהיו שבתות שהילדה תבלה איתך ועם משפחתך? כנ"ל לגבי חגים? אם הילדה תשהה אצלך כל אמצע השבוע, האם זה לא יגביל את האפשרויות שלך לזמן סידורים/בילוי? (כעת רק את אחראית לכל עניני הביוקרטיה)

נראה לי שאת מחפשת חיזוק להחלטה

שלך! זה אבא שלה! טוב לה שם! וזה מה שחשוב! לפעמים חוקים ניירת ובתי משפט הם רק בשביל סדר לאלו לשא יכולים להגיע להבנה ולתקשורת! אז אם את שלמה עם ההחלטה תני לה להיות עם אבא שלה!

גדי40

New member
שלום מירי

השאלה שלך סבוכה, טובת הילד קודמת לכל,מה שמעניין אותי זה האם התגרשת בהסכמה ויש לך ולגרוש שלך אפשרות לתמרן ולגשר ושהנייר של הבית משפט יהיה רק פורמלי? אם הוא רוצה לראות את הילדה יותר ונוח לשניכם אז זה עדיף,אם הוא דואג לאינטרס שלו ולא את טובת הילדה אז יש פה בעיה,הסכמי הגירושין מגנים בעיקר על הבעל בלי שאת מודעת...רשום בהסכם גירושין...הבעל רשאי לראות את הילדים ...ואז פירוט הסדרי הראיה,אין עליו שום חובה משפטית אבל אב שאוהב את ילדיו יבקש לראות את ילדיו כמה שיותר ובתנאי שזה מוסכם על גרושתי,גם לי בהסכם גירושין רשום ימי ב,ד ופעם בשבועיים לינה אצלי,אבל שינינו את זה לפי רצון ובקשת הילדים והם רואים אותי הרבה הרבה יותר מהרשום,מציע לך לשוחח עם הגרוש שלך ולהגיע איתו להסכמות במיוחד שהיא עדיין תינוקת,תרצי או לא גם אם יהיה לך קשר וזוגיות מלאה ,למרות שהתגרשת איפשהו תמיד תרגישי בו כי הילדים מעורבים וזו מעין חתונה קטולית כשמשתפים פעולה בשביל הילדים מאחל לך בהצלחה בדרך החדשה

maof

New member
בגדול אם טוב לה שם...אחלה../images/Emo45.gif

כל דבר שמסוכם ומקובל על שניכם..... מתאים ונכון. כל הסכם בכתב או בע"פ ניתן לשינוי. מעוף

למעלה