עצה בבקשה...

Sugar Tush

New member
עצה בבקשה...

אני לא ממש יודעת אם זה קשור לפורום, אבל יש לי אפילפסיה, מקרה קל דווקא... אבל זה יוצר לי בעיה נורא חמורה מכיוון שהמשפחה של חבר שלי לא מקבלת אותי בגלל העובדה הזאת... הם נרתעים ממני... מה אני עושה?

Sugar Tush

New member
תודה, אבל...

אתה יכול להיות יותר ספציפי? עד כמה אחורה? (או לתת לי את הלינק?)

יפעת 1 2

New member
היי ערב טוב../images/Emo24.gif

חבר שלך לא יכול לדבר איתם? להסביר להם שזו לא סיבה לא לקבל אותך בגלל שיש לך אפילפסיה? זה לא חיסרון וזה לא משהו שצריך להפריע מה שחשוב זה מי שאת.

Sugar Tush

New member
הם עקשניים...

הוא ניסה לדבר איתם, אבל פשוט אין טעם, כבר שנתיים שהם פשוט מסרבים לקבל אותי בגלל האפילפסיה... הם חוששים שזה יעבור לילדים (במידה ויהיו לנו ילדים משותפים), והם לא רוצים נכדים אפילפטיים... זה ממש פוגע בי ובקשר עם החבר... אני לא יודעת כבר מה לעשות עם זה...

זה קורה הרבה, מסיבות שונות.

המצב שהורים מתנגדים לחבר/ה של הילד/ה , קורה הרבה והסיבות מגוונות. זה ממש לא נעים אבל נחישות של בן/ת של ההורים יכול לשנות את המצב או לא. זו התמודדות קשה, ויש שלא עומדים בה. הורים עקשנים כאלה, שמתמידים כשנתיים- קשה לשנות את דעתם, כי הם חושבים שהם מגינים על הילד/ה. וכל עוד יש להם תיקווה שינצחו , הם לא יפסיקו. נקודות השינוי הידועות בהתנהגות ההורים הם שהם רואים שהילד/ה אומלל מאוד מהמצב, שהם מעבדים את הילד/ה, יציאת הילד/ה מהבית, הכרזת חתונה , נכד. אני מיתקשה להאמין שיש פטנטים לשינוי המצב. לפעמים מחפשים מישהוא קרוב להורים שיהיה מוכן להסביר להם, ושוב ההצלחה בספק. לצערי זה מצב מטריד ומגעיל, וצריך הרבה כח וסבלנות.

נכון

היו דיונים לפני שבועים. תנסי להיכנס לחיפוש מתקדם, תסמני חודשים אחרונים , תסמני על נושא ותוכן, פעם תחפשי חבר פעם הריון. תתחילי מזה.

Blueberry Kiss

New member
בני כמה אתם?

אפילפסיה זו לא מחלה תורשתית. תנסו להסביר את זה להורים שלו, אם זה הפחד שלהם.

Nayeli

New member
אולי תנסו לחפש חומר כתוב

עלונים מאי"ל, כתבות כמו שהיתה ב"לאישה" (אני בטוחה שמישהו מחברי הפורום יכול להגיד באיזה מספר עיתון זה היה) וכו' ואז "במקרה" החבר ישאיר אותם על השולחן בבית של ההורים שלו. אני בטוחה שהם יקראו, הסקרנות הרגה את החתול, אבל תחכים את ההורים

ענת71

New member
מאפילפסיה לא נידבקים.

ערב טוב לך ולכולם. כדאי שהחבר שלך יסביר להוריו שאפילפסיה זו לא מחלה מדבקת. ושאין להם ממה לפחד.

למעלה