עצה בבקשה ...
היי לכולם
נראה לי בכל זאת שמדובר ב"משבר " ובזוגיות
אני אמא לילדה בת -6 וכבר 2.5 בזוגיות עם בחור גרוש ...אנחנו בני 30 ,יש לו ילדה שגרה עם אמה בחו"ל ונמצאת בארץ כל חודשיים -שלוש למשך חודש וכל הקיץ .... אנחנו רבים המון בזמן אחרון ...הוא לא עושה כלום בבית ...רק אם אני אומרת ...וגם זה אחרי מספר פעמים .חוזר מעבודה ומתיישב מול מחשב מול איזה משחק רשת ...הוא מסתדר עם הבת שלי ...אבל אף פעם לא יוזם פעילות איתה או לפעמים שואל איך היה בבית ספר וכאלה ...ואפילו אין לו מושג איפה נמצא הבית ספר
...מצד אחד אני אומרת שזה בסדר היא לא הבת שלו ...אבל מצד שני הו מצפה ממנה ליחס יותר חם ....וילדים נותנים בתמורה למה שמקבלים ....היא תמיד אומרת שהוא רק משחק במחשב כל הזמן ... בטח יהי כאלה שיגידו הוא גבר ...מספיק שמביא כסף הביתה ...אבל מה עם דברים בסיסיים ..כמו לדעת לזרוק זבל ...להחזיר דברים למקום ...להביא דברים קטנים כמו חלב וקולה בלי לשאול אם צריך כי תמיד צריך ....לא להתקשר 7 פעמים מהסופר ,כשהוא כבר הולך לקניות זה כאילו כל פעם היא פעם ראשונה .... ואז כשהבת שלו בארץ המצב עוד יותר חמור ...היא כאן לחופש של כחודש ימים אם לא יותר ...אצלינו כל סופ"ש -חמשו"ש ...נח לו שיש לו "פלטפורמה " לאיכסון הילדה ...לבת שלי יש מיטה נפתחת וכל המשחקים שלה ,יש לציין מהמושקעים ביותר ,בגדים , הוא מביא אותה (הבנות די נהנות לשחק יחד ...עד המריבות )ויושב לו במחשב ואני מבשלת מנקה מלבישה ,מקלחת,שמה לישון וקמה איתן .....והוא במחשב או טלוויזיה,לפעמים מצליחה לגרש אותו לגן שעשועים .... אני מנסה להסביר לו שמאד קשה לי הסופי שבוע האלה ובמיוחד כשהילדה שלי צריכה לקום בשישי לבית ספר וביום א' גם וגם לעשות שיעורי בית ....והוא לא מבין ,זה כאילו לדבר לקיר ...לא הספיק להחזיר אותה היום בבוקר הוא כבר רוצה להביא אותה לכל החד בחנוכה .... אני חייבת לציין שהילדה לא נעימה ,לא מנומסת ,לא מקשיבה ...ולפעמים אך מרימה קול ויד על הבת שלי ... בקיצור לא מתאים לי להיות בייביסיטר בסיפור הזה וכך אני מרגישה ...
היי לכולם