עצה בבקשה ...

noaory

New member
עצה בבקשה ...

אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל. יש לי חבר בערך 5 חודשים. (אני בת 24 והוא 26) הקשר שלנו "הוגדר" בערך אחרי 3 שבועות-חודש. ב3 חודשים הראשונים הקשר זרם אבל לא הייתה "התלהבות" ו"פרפרים". היו בו הרבה דברים שהפריעו לי ובדיעבד גם לו בי. כמובן אבל שנתתי צ'אנס וכיום , אחרי 5 חודשים הקשר פשוט "מושלם".(מיד תבינו את ההמשך) בכל מקרה, אחרי 3 חודשים עשיתי איתו שיחה על דברים שמפריעים לי ואז הוא אמר שגם לא מפריעים ובערך מאז הקשר התשפר ברמות מטורפות , אחרי זה כבר התאהבנו ממש , והכל הולך מושלם! היינו בצימר , אוכלים אחד עם המשפחה של השני וכו'. שכבנו אחרי חודש וקצת. (אני לא שוכבת עם מישהו ,לפני שהוא "מחוייב" לי) בכל מקרה , בימים האחרונים גיליתי (ממש במקרה) שהוא בגד בי כשהיינו חודשיים וחצי בקשר. הוא הודה. הוא אשכרה יצא עם חבר למסיבה ,התחיל עם מישהי , נפגש איתה פעמיים ואף הביא אותה אליו הבייתה לנסות לשכב איתה (היא עצרה אותו אז הם לא הגיעו עד הסוף) והכל בזמן שאנחנו נפגשנו כל 3 ימים ,ישנו ביחד ,שכבנו כל פעם וכו'. אני פשוט בשוק טוטאלי. לא יודעת איך לאכול את זה בכלל. אני כ"כ אוהבת אותו והיה כ"כ מושלם לאחרונה. הוא אפילו אמר לי לפני שבוע שהוא בחיים לא אהב ככה מישהי ושהוא רוצה להתחתן איתי. הוא שיקר לי על זה כי הוא פחד שאני אפרד ממנו. כששאלתי אותו למה הוא עשה את זה , הוא אמר שהוא לא מבין ולא יודע ושהוא לא כזה ושהוא בחיים לא בגד בעבר. הדבר היחיד שהיה לו לומר זה "לא היו לי בתקופה ההיא רגשות חזקים כלפייך" , "לא הייתי סגור עדיין על הקשר" אבל...... היינו כבר חודשיים וחצי !!! היינו מחוייבים!!!! שכבנו , ישנו ביחד ,אכלנו ביחד!!! גם אם הוא לא התפתחו הרגשות. הוא מתחנן אליי שנשאר. הוא כותב לי הודעות , מכתבים ואני לא מגיבה לכלום. בחיים לא בגדו בי ואני לא יודעת בכלל איך להתחיל להתמודד עם זה. אני גם הרגשתי איתו לאחרונה כ"כ מושלם והרגשתי שהוא יכול להיות ה"בעל לעתיד" שלי. השאלה שלי קצת קשה אני יודעת... אבל ... יש לך מה לייעץ לי ? האם זה שהוא בגד בהתחלה שעוד לא היו רגשות זה "נסיבות מקלות"? האם "פעם אחת בוגד -תמיד בוגד"? לא יודעת אם אוכל לסמוך עליו אי פעם שוב. תודה מראש,

seeyou

New member
האם זה שהוא בגד בהתחלה שעוד לא היו רגשות ../images/Emo12.gif?

בדרך כלל בני אדם בונים לעצמם אשליות ומנסים לפרש באופן שונה תופעות מכול סוג. בדרך כלל,גברים פועלים בכול מה שקשור לסקס לא תמיד מתוך "רגש" אלא פשוט ייצר. את רוצה לבלוע את הסיפור על הבסיס שלך? זכותך את לא שוכבת עם מישהו ,לפני שהוא "מחוייב" לך? זה קצת ילדותי - בעולם האמיתי המחויבות גם כתובה היא על הניר הרבה בנות אוהבות שישקרו להן בנושה הזה. "אני גם הרגשתי איתו לאחרונה כ"כ מושלם והרגשתי שהוא יכול להיות ה"בעל לעתיד" שלי."
הגיוני-כולנו בונים מגדלים באוויר ייתכן שהוא כן יכול להיות בעל טוב אבל את חייבת להיות מונה נפשית על סטיות מדרך ההיתחיבות קשה לתת לך עצה ממשית תשקלי את כול הנושה מבחינה "רווח והפסד" בקשר הזה ביחס לקשרים שהיו לך. אין קשר-זוגיות מושלמת אלא אם את מחפשת רק את הנקודות החיוביות מבחינתך .ומתעלמת מהחצקונים יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
קבלי את התגובה המושלמת ../images/Emo8.gif:

אני יודע ששאלת על הבגידה, ואני תיכף אתיחס. אבל לפני זה: תשמעי, יותר מדי פעמים מופיעה בפוסט שלך המילה "מושלם" (לשם הדיוק, 4 פעמים). כי אפילו פעם אחת זה יותר מדי. אין בחיים דברים מושלמים, יש רק אנשים שרוצים לחיות בפנטזיה (קיראי את הקישור לידך, של מיטל זהר2 ותביני). כמובן שגם אין תגובה מושלמת, ואני מקווה שהבנת שזה נאמר בלשון סגי נהור. בקשר לבגידה: - עצתי היא: אמרי לו שאת סולחת על פעם אחת, אבל זאת האחרונה בהחלט. - האם העובדה שזה היה בהתחלה היא בגדר "נסיבות מקילות" - לטעמי כן. - הא פעם בוגד תמיד בוגד? לא בהכרח (אבל זאת תמיד אופציה; לידיעתך, בקשר "מושלם" הסיכוי לבגידה גדול בהרבה, כי בדרך כלל יש שם הכחשה והדחקה של בעיות) - האם תוכלי לסמוך עליו שוב? נראה דווקא שהוא בחור אמין ומחוייב, כשהוא מחוייב. הוא לא מלאך, ואם לא תשמרו על כנות ופתיחות בקשר, אין לך תעודת ביטוח נגד בגידה. אבל זה כן נשמע כמו משיהו ששווה להשקיע בקשר איתו.

I C E M A N 7

New member
שמתי לב ששישי הוא היום האופטימי שלך ../images/Emo6.gif

על סמך מה נראה לך שהוא מחוייב? על סמך "הצעת הנישואין"? עברת ניתוח לשינוי מין לאחרונה?
לי דווקא נראה שהוא בחור שיודע מה להגיד.

מריוס זכריה

Member
מנהל
התבלבלת עם מישהו אחר. אצלי זה יום שני.

על סמך מה נראה לי שהוא מחוייב? על סמך זה שהם ניהלו שיחה ובעקבותיה דברים השתנו לטובה. פשוט. בלי קשר לאופטימיות, אני מעד להאמין לאנשין, בגבולות הטעם הטוב ועד שלא הוכח אחרת. אחרת, העולם יהיה די בלתי נסבל. ומנסיוני, רוב האנשים הם די בסדר, אם לא מצפים מהם להיות מושלמים. הניתוח לשינוי מין, אגב, הוא בשבוע הבא. אתה מוזמן לחנוכת בית (תביא פרחים)

I C E M A N 7

New member
מסכים

רוב האנשים הם די בסדר. אבל בגיל שלהם לצאת עם מישהי פעמיים (ע"פ גירסתו, לך תדע איפה האמת) כשאתה חודשיים וחצי בתוך קשר, לא נשמע לי מבטיח לעתיד. השיחה שהם ניהלו נערכה לאחר מכן והדברים השתנו לטובה למשך חודשיים בלבד. לא הייתי מבסס על זה מחוייבות, אבל אני הרי פסימי מטבעי. (אתה גם מגיב מהר בימי שישי - שאפו)

מריוס זכריה

Member
מנהל
השרות מעל לכל ../images/Emo195.gif

אני יושב בבית קפה וכותב. ואז מופיעה למטה המעטפית, ואני יודע שזה או אייסמן או ויאגרה (או שניהם...). הרי לך!

את חייבת להעיף אותו מחייך

אלא אם את רוצה להיות כמו הנשים התבוסתניות והסמרטוטיוֹת שסולחות על בגידה. אם תישארי איתו, זה תמיד תמיד יישאר באוויר ויבאס אותך, שום דבר לא יחזור להיות כמו שהיה. ככה זה עם חוסר נאמנות. חוץ מזה בחיים לא תסמכי עליו באמת. ככה בא לך לחיות? זה רק את יודעת.

ענתי410

New member
אני לא הייתי עושה מזה ענין..

הכל תלוי קשר החזק ביניכם. בגידה יכולה להתרחש גם כשתהיו נשואים, אבל תזכרי טוב שכשיש קשר של כנות ופתיחות ביחסים,קשר שמבוסס על כבוד ואמון הדדי, קלושים הסיכויים לבגידה, מקסימום סטוץ. תשמרי עליו ועל הקשר שיצרתם יחד,לא נראה לי שהוא טיפוס בוגדני.

czar

New member
אולי אלו נסיבות מקילות אבל...

מראש, בגילאים שלך ולמרות כל הססמאות (מושלם, מחוייב לי וכו) אין שום סיבה להתחיל ברגל שמאל..... עם הכאב הייתי מייעץ לזוז, לעולמים זה ירבוץ בינכם.

banana46

New member
בגד פעם אחת יבגוד תמיד!!!

אם היית אומרת שלא שכבת איתו והרגשות לא היו חזקים בניכם כשהוא שכב עם מישהי אחרת הייתי מבינה אבל הוא היה איתך אהבתם , שכבתם , בילתם יחד והוא ב ג ד !!!! את כבר לא יכולה לדעת כמה פעמים עם כמה בנות במהלך הקשר שלכם... מה שאני מציעה לאור העובדה שאת אוהבת אותו.. תחזרי אליו.. תפקחי עין .. אם אם יש לך טיפה חשד תתקפי אל תוותרי אם תגלי משהו חדש תעזבי , תברחי מהקשר כי בעתיד יהיה לך רע

noaory

New member
תגובה

שכבנו והיינו ביחד 3 חודשים אבל הרגשות לא היו חזקים מצד שנינו... היה הרבה דברים שהפריעו לי בו ולא בי... היו אפילו תקופות שחשבתי להיפרד.. והבגידה שלו הייתה בדיוק בתקופה הזאת אז השאלה היא אלו נסיבות מקלות... הוא בעצם בגד כשהוא לא הרגיש ...כשהוא היה הסנני לגביי הקשר... מה שמלחיץ אותי זה שמה , עכשיו אם יהיו תקופות קשות והוא יהיה שוב "הססני" הוא שוב יבגוד? הוא כמובן אומר שהוא לא יעשה את זה בחיים יותר..

banana46

New member
תעזבי!!!

אם את אומרת שגם לפני הבגידה חשבת לעזוב אז מה ההתלבטות??????? אני מבינה שעדיין יש רגשות אבל עדיין הבן אדם בגד מה שאומר שאין לו טיפת כבוד אלייך ולעצמו!!! את לא צריכה גבר כזה תעריכי את עצמך יותר מגיע לך גבר שיאהב אותך ושישאר נאמן לך תמיד!!!! תעזבי אותו יש עוד הרבה גברים בחוץ!!! תפסיקי עם ההתלבטות הזו תפסיקי לחשוב !!!! תפעלי זה יעשה לך טוב

למעלה