עצה בבקשה

עצה בבקשה

אני רוצה לחזור אליו,אני מתה לחזור אליווווו כן!אני בטוחה בזה!הוא שלי!האחד שלי!הוא צריך להיות הבעל שלי-כמו שהוא תמיד רצה,ואני האישה שלו כמו שתמיד חלמתי. אני כ"כ רוצה אותו,אני כ"כ זקוקה לו,אני אוהבת אותו... איך אני חוזרת אליו אחרי כמעט 7 חודשים של פרידה?!!?!איך?!?!?!-הזמן הזה רק הבהיר לי כמה שזה זה. הזמן טס ורץ ....וככל שהזמן זורם אני מרגישה שזה יותר קשה... ומה עם הרגשות שלו ואם הוא כבר לא אוהב?!?!איך אני אמורה לדעת...... התוודיתי בפניו שאני חושבת עליו ואמר שגם הוא ושצריך לדבר על זה פנים מול פנים...אבל עבר זמן מאז-חודש-ומה עכשיו-למה כלום לא זז?!?!?למה בסוף לא נפגשנו....?!?! מה עושים.......

אז תיזמי את !

תצברי קצת אומץ ותחייגי אליו ותיזמי פגישה. תציעי לו להיפגש. יכול להיות ששכח, שלא נעים לא, שלא יצא לו, שהוא היה מעט עסוק. הכל יכול להיות. תיזמי את. בהצלחה

כן אה הכל יכול להיות

עצם זה שהוא הציע את הלהפגש זה אומר דרשני. אבל מצד שני אני מלאת הססנות,כי אני נזכרת בכל מה שהיה בקשר-בדברים הלא טובים-וכבר יוצא לי החשק מלשוב ולחזור

אז את

לא חייבת ליזום
עשי את החושבים שלך... את צריכה להחליט מה בא לך. ובמידה ואת ממש רוצה אותו בחזרה...תתקשרי אליו. אבל אל תעשי זאת לפני שתהיי שלמה עם ההחלטה.

תגובה

נסי לפנות או להתקשר אליו ולפתח אתו שיחה נעימה ומתענינת, כמו לידיד טוב. שאלי אותו על דברים חדשים וישנים שקורים בחייו הרגשיים ושתפי אתו מעט מחויותיך, תהני מהשיחה ותודאי שגם הוא נהנה ממנה. תני לו אהבה וענין במעשים טובים ובדבורים טובים. כך אולי יתפתח מחדש קשר קרוב.

ע ו מ א ר

New member
חבל על הזמן שלך

אחרי שאמרת לו שאת חושבת עליו והוא אמר "שצריך לדבר על זה פנים מול פנים" ומאז עבר חודש והוא לא עשה עם זה כלום תביני שהוא ממש לא מעוניין בהצלחה

וכהמשך אני אוסיף..

תקראי את הספר 'הוא לא בעניין' , זה בערך מה שהבחור רשם פה אבל זה כתוב כמדריך שלם ומעניין מאוד לקריאה, מומלץ בחום לכל בחורה.. אגב, את נזכרת ברע שהיה ויוצא לך כל החשק לחזור אליו.. כנראה שזה לא זה.. תיסמכי על הבחירות שלך ועל ההחלטות שלך כשהחלטת להיפרד..!! כנראה שהיו סיבות.. לא בא לך לסבול שוב..

omer73

New member
לדעתי

יש 2 אופציות: או שהוא התחמק באלגנטיות לאחר שהוא שמע את הוידוי שלך, או שהוא גם הולך עם ספקות. ככה שאני חושב שאל תחכי, פשוט תרימי טל', תקבעו להפגש באיזה מקום נחמד, תראו איך שניכם מרגישים, מה הפריע בעבר, מה גרם לכם לסיים את היחסים, ורק ככה תדעי מה הוא רוצה. כי לשבת ולחכות ולנסות לנחש זה לא יעזור. בהצלחה:)

smartblonda

New member
את עושה את זה "מסובך"

הציעו לך פשוט תרימי פון ותיראי לאן הרוח נושבת וטם יש מקום לקבוע לשבת באיזשהו מקום לדבר.

adi1331

New member
לדעתי

הוא לא כ"כ רוצה כמוך. בחור שרוצה בחורה היה עושה הכל כדי להחזיר אותה אליו. ואם לא התקשר חודש שלם...אז... תביני לבד. אבל, אם כ"כ חשוב לך, ואני יודעת שכן, אז תתקשרי שוב.. תשאלי מתי נפגשים .. לא אהבתי כשאמרת שאת הססנית בגלל שנזכרת במה שהיה בעבר. אם זה המצב, אז כדאי שתחשבי טוב טוב אם באמת את רוצה לחזור אליו.

עושה הכל כדי להחזיר אותה?

תגידי, מאיפה הבאת את התיאוריה הזו? כל הגברים אותו דבר? יש בחורים שרוצים מישהי מאוד ולא עושים הכל כי כל אחד וסיבותיו שלו.

adi1331

New member
זו דעתי.. וזה מה שהנסיון האישי שלי מלמד אותי!

יש יוצא דופן- זה ברור.

זכוכיות

New member
ע"פ הידידים שלי, רובם יוצאי דופן...

אחרת אני לא מבינה למה 3 בחורים חופרים לי כרגע בנפרד אך בו זמנית באמצעים וירטואלים כאלה ואחרים על אותן בחורות שהם רוצים (אחד אפילו רוצה להחזיר) וכמה שאני אומרת "תתקשרו, תתקשרו" הם מתעקשים לעשות מזה סיפור יותר ויותר גדול ומפחיד...

למעלה