עצה בבקשה מהחדשה

שלומית95

New member
עצה בבקשה מהחדשה

שלום אני חדשה אצלכם ומן הסתם מפעם לפעם תצטרכו לקרוא אותי לסדר. ברור לי שזו לא מסגרת פרסומית ואין בכוונתי לפרסם כאן את המוצר שלי. הבטחתי!!! מה שכן אני זקוקה לעצות טובות כדי שאצליח למכור. מדובר בהפקה פרטית של ספר שיכול לענין קהל יעד מסוים. איך אני מגיעה אליו? סביר שהספר לא יגיע לחנויות וגם לא יפרסמו אותו ברדיו או מדיה אחרת. האינטרנט הוא הערוץ הזמין לי מסיבות שונות. השמח אם תשובות אלי יגיעו במסרים. תודה.

Blink marketing

New member
קודם כל תאתרי את הקהל שלך

אם זה אנשים שגולשים בפורום מסוים אז את יכולה להעלות לפורום פרק מהספר על מנת לגרות את הגולשים שיקנו אותו. מה שחשוב זה לדעת מי הקהל שלך ואיפה הוא נמצא. לפי זה תגזרי את טסטרטגית הפרסום שלך.

bazzit

New member
הצעה

תשאלי את השאלה הנ"ל בפורום אומנות השיווק והמכירה כניסה בקישור המצורף

Blink marketing

New member
פתיחת קומונה זה רעיון מצוין

אם את מושכת את קהל היעד שלך לפעול תחת מתחם מסוים את יכולה ליצור אינטראקציה בתוך אותו מתחם ומשם לגרום לחברי הקומונה לצאת ממנה ולמשוך חברים נוספים לתוכה. במקרה שלך את בוודאי יודעת מיהו קהל היעד שיקרא את הספר שלך. מה שנשאר לך זה לגרות אותם להגיע אלייך לקומונה.

שלומית95

New member
לי אין בלוג

שלום קראתי את דעתך על פתיחת הקומונה.. הענין שגם אותה צריך לפרסם. הקומונה כמו הספר, עוסקים בקיבוץ שהשתנה. מאד יכול להיות שכמו הקיבוץ כך גם הספר והקומונה, חלף זמנם. אם יש לך "ראש פתוח" מדוע לא להכנס לקומונה שלי? ולגבי הבלוג, אני צריכה להבין מהי גדולתו של הבלוג, למה אני צריכה אחד כזה??? תודה

שלוליה

New member
כי בלוגים זה באופנה

אנשים רכלנים, אנשים חטטנים - אנשים אוהבים להכנס לחיים הפרטיים של אחרים, ובמיוחד אם זה אנשים שמשפיעים על החיים שלהם (למשל, בלוג של אולמרט! או לצורך העניין, בלוג של מי שכתבה את הספר שהם אוהבים) - בלוג לא חייב להיות אישי. אבל עצם הקונוטציה מהמילה בלוג מזכירה אינטרקציה אישית כלשהי עם הבלוגר. בבלוג את כותבת דברים, עלייך ועל החיים שלך (אם בא לך) ועל מה שהוביל אותך לכתוב את הספר, על מה שקורה אחרי שהספר יצא, על מה דעתך בקשר לתגובות על הספר ברחוב ומהחברים - זה מעניין, והכי הכי חשוב: כל אחד יכול להגיב לך. תרבות טוקבקים - אנשים באים ואומרים לך ישירות מה הם חושבים. לא רק שזה חשוב לך לשמוע ישירות מה אנשים חושבים, זה מאוד חשוב לאנשים שידעו שיש להם במה לפתוח את הפה (ולפעמים גם לנבל אותו.) אם הבלוג גם יהיה יפה, ומגניב ונוח, הוא יקבל לינקים אליו מבלוגים/אתרים אחרים - מה שאומר - עוד פרסום. נניח שאני מאוד אוהב את הבלוג שלך (וכן, גם אם הוא מסחרי!), אשים אליו לינק מהבלוג שלי (כנסי כנסי אם כבר, לינק בסוף ההודעה , אם בא לך קצת גאנז נ' רוזס) - הקוראים שלי, שמעריכים דברים שאני ממליצה עליהם, יראו לינק אליך, ויכנסו סתם מתוך סקרנות - והנה לקוחות פוטנציאליים חדשים.. והסבירות שאנשים ישימו בבלוגים שלהם לינקים לקומונות ופורומים היא יחסית מאוד נמוכה אל מול לינקים אל בלוגים. אבל רגע רגע.. בכל ההודעות שמעלייך לא הוזכרה המילה בלוג. מאיפה פתאום הבאת אותה..?

TaxiMedia

New member
מאיפה בא הבלוג?

היא קראה בנשימה אחת את ההודעה והחתימה של בלינק מרקטינג. שלוליה, שאת תפספסי את זה?

שלוליה

New member
מי קורא חתימות:)

סתם, אנחנו סתם משקיעים עליהם.:) נכון הפרסומת של פריגת עם התפוחים המעופפים מזכירה קצת את הפרסומת של (סלולר כלשהו? לא זוכרת.) עם הטלפונים המעופפים? פירות זה הרבה יותר סימפטי.

שלומית95

New member
קוראת חתימות

שלום האמת וכל האמת... גם בפרסום צדקת. הבלוג בא לי מקריאת התגר: למי היום אין בלוג? בחתימה. שיבתי באה לי בלי בלוגים ורציתי לדעת למה זה טוב. תשבתה של שלוליה הסבירה לי. התודה והברכה

שלומית95

New member
תודה. עוד אחזור

למעלה