עצה, אני מניחה.

sunsetsatellite

New member
עצה, אני מניחה.

לא מטורפת על כל העניין הזה של בקשת עזרה בפורומים, אבל כולנו בני אדם, לא?
אז ככה, לפני שבוע התנשקתי עם מישהו שבחנתי את ההתנהגות שלו כלפי כבר יותר משנה. זאת אומרת, לפני שנה הכרנו, הוא רצה שניפגש וסירבתי אבל בסופו של דבר "קפצתי למים העמוקים" וניסיתי משהוא חדש. בכל אופן, לא הכרתי אותו ממש, וכל מה שידעתי עליו זה שהוא אקס של מישהי שאני מכירה. אבל אחרי שיחות ארוכות עם חברות נוספות שהכירו אותו ואותה, הציגו בפני מציאות קצת יותר עקומה ממה שחשבתי. ולמרות זאת, לא וויתרתי על הזמן שיש לי איתו. אחרי מספר הפעמים שנפגשו ראיתי שבאמת אי אפשר להסתדר איתו, כלומר זה לא שאנחנו רבים או מתווכחים, אלא פשוט לא מצליחים לדבר תאכלס על מה שקורה. למשל, הוא לא מתקשר אפילו פעם אחת לשאול מה שלומי, אפילו כמה שניות לרשום הודעה הוא לא מסוגל וטוען שזה בגלל שזה הסגנון שלו, הוא "לא מאלה שמתקשרים כל הזמן ופוצי מוצי". ואני, ברגע שאני נקשרת אני צריכה אותו לידי. אמרתי אוקיי, סבבה, אם זה מה שהוא רוצה אז ככה יהיה. נפגשנו רק בסופי שבוע, בדרך כלל עם חברים ולא יותר מזה.
אחרי הנשיקה הזאת הייתי בטוחה שדברים ישתנו, ושהוא ישתדל יותר, יראה שאכפת לו - אבל גם אז הוא לא בדיוק אמר משהוא או הראה שזה שינה אצלו כמה דברים.
אז השאלה שלי כרגע, האם אני צריכה לוותר על הניסיון לפתח מזה משהוא ולשכוח ממנו?
או, שאני משאירה אותו כאופציה, זאת אומרת שאני אקבל אותו בלב שלם אם הוא ירצה להיות איתי?

Megie

New member
היי

שמחה שבכל זאת בחרת לכתוב.. לפעמים נחמד לקבל תגובות מאנשים ניטרליים בלי להחשף

לדעתי את לא צריכה לקבל את זה...למה לך להתפשר?! אם את בחורה שצריכה את החום מבן הזוג-אין סיבה שתלכי על מישהו שלא נותן ולא מאמין בזה..בסופו של דבר-אין פה במה להאמין-רגש זה משהו טבעי וצריך להגיע במינון כלשהו-אז נכון, יש כאלה שלא יראו הרבה ממנו כי זה אופי..אבל הם כן יחפשו את הדרך להביע או לגרום לך לאושר.
במקרה הזה, רק התחלתם..אולי זה באמת ישתנה למרות כל הטענות שלו.. מצד שני, זה גם יכול להשאר ככה ואחרי זמן מסויים-תקשרי ויהיה לך קשה ללכת..אבל אז את כבר לא תוכלי לכעוס-כי קיבלת אותו ככה..

תחשבי שהוא כזה-נכון להיום לא ברור אם המצב ישתנה מה שאומר שאת צריכה להחליט אם לקבל את העובדות ולהיות עם בחור קר או שתגידי לו "הבנתי, כזה אתה ואני לא מעוניינת" ולשלוח אותו לחפש מישהי עם אופי כמו שלו.

בהצלחה

ivgy1980

New member
זה הרי לא זרם לפני שנה... כנראה הייתה סיבה...

נכון שיש משפט שאומר "מה שלא עובד בכח - עובד בטורבו כח". אבל בסיטואציות הנכונות!
בכל הקשור ליחסים בין אנשים זה הפוך לחלוטין. אם לא זורם מההתחלה - תעזבי, לא שווה.
חיבה, ובוודאי שאהבה, לא באות בכח. קיצ'ר, תמשיכי הלאה :)

לדעתי

תדברי איתו על זה
בסופו של דבר - הוא ישתנה
ככה אי אפשר לקיים מערכות יחסים

השאלה אם בגללך או בגלל זו שאחריך....

sunsetsatellite

New member
אמממ...

האמת שלפי מה ששמעתי זאת שהייתה לפני, האחת שהוא באמת היה מאוהב בה פגעה בו כל כך שהוא בסופו של דבר נהיה אפילו יותר אדיש ממה שהוא היה פעם.
ניסיתי לדבר אתו המון, אבל שום דבר לא זז אף פעם.. וזה דיי מתיש להיות זאת שצריכה לעשות הכל כל הזמן.

שלום

אנשים מנהלים קשרים בדרכים שונות, כי הם שונים זה מזה. ככל שמישהו יותר נחמד אליך, הוא כנראה יותר אוהב אותך ואז כדאי להיות בקשר. הרבו בדיבור רגשי ולא במגע. השקיעי בו ותיהני מהקשר, ותני גם לו להשקיע וליהנות מהקשר. אולי לאט יתעודד להשקיע בך יותר.

למעלה