עצה אם אפשר...

2beornot2be

New member
עצה אם אפשר...

אני קורא פאסיבי כאן ויש לי שאלה לגבי מקרה שקרה לי.אני נכה די חדש ונוצרה לי בעיה עם עובדת הרווחה שלי.היא ממש לא סבלנית וסובלנית ועונה בגסות נוראית (אני נשבע שאני ממש בסדר איתה) היא ממש בלתי נסבלת.אבל כאן נוצרת הבעיה שלי.אני לא יודע כבר מה לעשות אני מפחד שאם אני אצעק עליה ואתנפל עליה היא תתנקם בי כמו למשלעיכוב הטיפול בי וכו' (יש לי הרגשה שהיא מסוגלת לזה...) ומצד שני איזו אפשרות אחרת יש לי? אודה לכם מראש על העזרה.

motilevi1

New member
האינטרס שלך - היה סבלן

גם אני עברתי את זה, הבלגתי, בסופו של דבר בכל לשכה יש סבב ויום אחד תהיה לך עובדת רווחה אחרת, כמו כל דבר בחיים, גם בזה צריך מזל, יהיו גם כאלה שיגידו לך - לך תתלונן, אבל בסופו של דבר, אתה תצטרך להתמודד איתה. אתה לא חייב להיות חבר שלה, תבדוק עם חברים שהיא לא מקפחת אותך וכפי שאמרתי - מילת הקוד - סבלנות.

עצתי, פנה למנהל/ת המחוז

אני לא בעד להוריד את הראש ולחכות שההפגזה תחלוף. אך זו החלטה שלך!!

עָנת

New member
ברוך הבא לפורום שלנו../images/Emo24.gif

ראשית להתנפל/לצעוק/לקלל על עובד/ת שמתנהג/ת באדישות/חוסר אכפתיות לא מומלץ,ואתה הגעת למסקנה זו לבדך
. מציעה לך לפנות לעובדת שיקום שלך,בבקשה לברר אודות הבקשה שלך מול עובדת הרווחה.

גולני 4

New member
תגובה לנושא

ענת שבוע טוב, מה הכונה סבלנות? אני כבר למעלה מ6 שנים מחכה בסבלנות,עד מתיי? רמסו אותי בכול אפשרות שלהם, ואני עדיין מחכה בפינה ליום הדין שלהם, לא אשכח ולא אסלח על מה שעסו לי עד היום,סבלנות...סבלנות...נגמרת בשלב מסויים שבוע טוב והרבה בריאות גולני.

עָנת

New member
גולני(המפגין בכבישים../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif) 6

שנים שמתעלמים ממך
ברגע שהסבלנות נגמרת,חובה לערב צד שלישי............

למעלה