עצה אם אפשר...

hallucinative

New member
עצה אם אפשר...

אם זה ירגיז מישהו מהפורום אז אני מתנצל מראש כי בטח שאלו אתכם את השאלות המרגיזות האלה כבר המון פעמים. אז ככה: אני מעוניין באופנוע זול ואמין שייקח אותי ממקום למקום ולא יותר מזה. שמתי עיני על ה-GN ובכל זאת אשמח לקבל עצות וטיפים ואולי רעיון לכלי אחר מאותו האסכולה. תודה רבה ויום טוב.

bikeoholic

New member
../images/Emo3.gif

אהה.. אז הוא יצטרך לחסוך לאיזה R1 , לא ? אבל ברצינות, לא יזיקו עוד כמה פרטים. למרחקים קצרים ההבדל בין GN לקטנוע לא כזה גדול... אז hallucinative ... אם אתה אי שם , תספר עוד קצת..

xfwind

New member
חפש במנוע החיפוש

טקסטים שעניינם GN. אופנוע קטן עירוני. לטעמי צפוף מאוד לבעלי קומה של 175 ומעלה. אמין (למעט חיבה יתרה לשמן), מיושן - וכנראה פינה את מקומו על אספלט ההיסטוריה לטובת קטנועים חזקים ומודרניים בנפחים דומים.

hallucinative

New member
חיפשתי וביררתי...

והכל טוב ויפה, אבל יש לי דפיקה כזאת שאני לא סובל קטנועים. לא מסוגל. לא יכול. אני לא בתקציב של 500 סמ"ק אלא בתקציב יותר נמוך כמו 5-6 וה GN נראה לי כאופציה טובה. ואם כבר קטנוע (ואני בטוח שיצחקו עליי פה) ונפחים נמוכים אז עדיף שאני אקנה איזה וולף צעצוע שלפחות תהיה לו צורה של אופנוע. (כמובן שכולם יצחקו עליי). בגלל זה פניתי אליכם, היותר מבינים לעצה. תודה ויום טוב.

offנוען

New member
בתור בעליו של GN בעבר

כלי אמין וטוב. רובם ישנים כך שצריך לבדוק אותו טוב טוב וכן לבנות שכנראה הוא יזלול שמן. נוסע בערך במהירות של 100-120 קמ"ש (בנפילה חופשית). מתאים לנסיעות קצרות או בינעירוניות קצרות. סה"כ כלי מהנה שמאפשר להתעמק באופן הרכיבה ולא גורם לך להתפרע.

M O R M

New member
תן תקציב , כמות רכיבה

העדפות לשבילים או טיולי כביש? מה התקציב ללא ציוד וביטוח? לאחר מכן קרא למעלה את הקישור האדום לרוכב המתחיל. ואחר כך שאל שנית בצורה יותר ברורה וממוקדת. ברוך הבא לפורום הפרדס של תפוז.

למעלה