עצב

צצית

New member
עצב

לכולכם כל כך טוב כל הזמן האם זה באמת כך או שאסור כאן לכתוב על דברים עצובים? לי אתם נשמעים עליזים מאולצים כמאמר השיר "מוכרחים להיות שמח" למה שלא תתנו מקום גם לכתיבה על מה שכואב? האם הגעתי לפורום לא מתאים?

אנפה2

New member
צצית, ברוכה הבאה, לכולנו יש בעיות

אנחנו לא תמיד שמחות, זה בהחלט אנושי להיות עצוב, אם בגלל בעיות כלכליות , או בגלל בעיות שברגש, בגלל הילדים הנכדים, החברים, ההורים העבודה ובכלל, תוכלי לשתף ככל שתרצי, פשוט הפורום קיים הרבה זמן וחלק מאיתנו כבר שותפו, כמוני למשל שסיפרתי על חברה שנפטרה. בעיות שיניים קשות, ועוד כהנה וכהנה. הרי לכולנו קוראים דברים, גם טובים וגם עצובים, דרך הפורום לפעמים קל יותר לספר , כי אנחנו לא מכירים וגם לא משוחדים. שיהיה לך רק טוב ואופטימיות ושמחה בלב, ואם לא גם אז אנחנו פה. שולחת לך עוגה, שיהיה לך מתוק.

אדזה

New member
צצית

כל.ערב טוב צצית,ברוכה הבאה לפורום חביב ונעים,אנו נפגשים כאן כדי לחלוק את מה שעובר עלינו ולא רק עלינו במשך היום,החודש,השנה ובכל החיים,לעיתים שמח ולעיתים לא כל כך,אנו שואבים עידוד מן החברים שיודעים לעודד ולפרגן ולברך על הטוב ולפעמים גם על הרע,אבל כולנו שואפים להיות מרוצים ונהנים ממה שיש,כפי שאמר אברהם לינקולן:כפי שאביט אני על העולם כך הוא ייראה לי.המשיכי לבוא ותווכחי שהחיים יפים למרות הכל

אדזה

New member
ערב טוב

ערב טוב חברים ותודה שאתם פה.תודה לעמליה שטרחה והביאה את הסיפור הנחמד שביקשתי.מעניין אם עוד קיים היום קטיף תפוזים,במקום מגורי הכל הפך להיות שכונות יוקרה של מגורים.שכחו שאנו זקוקים להרבה ויטמין -C. יעלי-אכן חשיבה חיובית,אני שמרתי זאת בתיקיות שלי למקרה שאצא מגידרי מתישהוא.טוב יותר מתרופות הרגעה.

erika6

New member
אדזה לא הייתי מצליחה לנסח

תשובה יותר טובה ממה שענית לצצית. אנחנו חיים עם החדשות כל הזמן כל חצי שעה במשך כל היום. ידוע לנו מה חדש והתחדש אז מה לנו להוסיף. גם פרשנים ברוך השם לא חסר בארצנו. אז מה נשאר לנו לעשות? להנאים לנו את הזמן עם החברים הנחמדים שבפורום. בקצת מוזיקה, קצת בדיחות, לדעת שאצל כולם בסדר ובריאים, והתמונות היפות שמצרפים. צצית את מוזמנת להיות אתנו תוכלי להוסיף ולכתוב כל מה שתרצי להנאתך והנאתנו.

אנפה2

New member
עמליה , שולחת לך את הכתובת

של קסם. תעתיקי אותה ל-ADDRESS http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?CommunaId=4717 אם לא יצליח לך, אתן לך את הכתובת בצורה אחרת, תידעי אותי בבקשה.

למעלה