<<עצבנית>>

• פותח הנושא MOR@N
  • פורסם בתאריך

MOR@N

New member
<<עצבנית>>

האיי סי קיו המפגר הזה נתקע לי מה עושים??? הוא פשוט לא נפתח !!!!!! נוסף לזה כול שניה אני מתנתקת מהאינטרנט!!! היייייי שמתי לב שאני ברשימת חברי הפורום מזל טוב לי!!! נעל תתבייש שמתי לב שמחקת הודעה שלי.....למה???????? אולי אתם תסבירו לי למה הבדידות ודיכאון נוחתים דווקא עליי כול הזמן?? קבוע אבל קבוע ימיי שישי אני לא יוצאת מהבית ועוד אני?????. אני בסך הכול בת 17 צעירה שצריכה להנות מהחיים שלה ואני עוד תקועה בבית ...``מורן רוצה לבוא לסרט?`` מה מורן עונה לא!!! אני היחידה פה שנשארת היום בבית???? אתם לא תאמינו מה עלה לי לראש חשבתם אולי היי פעם מאז שאתפ בפורום הזה לפגוש את כול האנשים שמייעצים לכם פה ומתייחסים אליכם פה....? ממה שאני עוקבת פה נראה לי שחלק מכם פגשו אחד את השני לא? טוב מצב הרוח שלי על הפנים איזה לא כייף להיות לבד.... ביי תהנו היום ביציאה ..תעשו חיים בישבילי אל תשכחו לשתף אותי מחר או מחרתיים בחוויות שאני מפסידה.. מורן ...

מי פגש את מי...

את קורט פגשתי בחופש הגדול... אחרי שדיברנו דיי הרבה באייסיקיו ובטלפון. את נעל הכרתי לראשונה במסיבת היומולדת שלי שנה שעברה ובחופש הגדול במקרה התחלנו להתכתב באייסיקיו, בלי לדעת שאנחנו כבר מכירים... אני יותר רואה את הפורום בתור הכיתה הוירטואלית שלי. גיל זה כבר לא הביג דיל, כולנו נעים בין 14-18... אבל לכולנו יש נושא משותף לפחות אחד, וזה בא לידי ביטוי לפי השם של הפורום...

imagine

New member
גם אני אשאר בבית, כנראה

כי אף אחד, אבל אף אחד, לא יוכל לשכנע אותי לנסוע למסיבת טראנסים! פשוט אימרו לא (לטראנס). ובאותה הנשימה אני וחברים שלי נכנסו לדיון סוער עם הדבר הזה מפשוט אימרו לא הוא פרפר/גחלילת/שפירית/חרק לא מזוהה! מה זה באמת? ווואי הברזתי עכשיו לתותים ובננות שמחכים לי במטבח!

PsiChO

New member
גם אני לא יוצא עם זה שווה משהו...

אני גם לא יוצא היום... תיכננתי כבר שבוע וחצי יום בנים עם כמה חברים שלי... אבל אתמול היה לנו ים הורים לתלמידים שמפריעים וכמובן שאחרי זה ואחרי התעודה שקיבלנו היום לא מרשים להם לצאת. לי אין מה לדאוג לא הזמינו אותי והתעודה שלי טובה מאוד. יש מספר אנשים מאוד מצומצם שאני רוצה לדבר איתם שאני יודע שגם הם לא יוצאים, אז אני בטח ישרוף אתה טלפון או את האייסיקיו איתם... בכל מקרה... יש לכם עצה מה לעשות? בעיקר לאור העובדה שאין מה לראות היום בכלל בטלוויזיה... פסיכי*אובד עצות

J!

New member
גם אני לא יוצאת!

כנראה שכל חברי הפורום מאותגרים במיוחד.. וגם יש לי בחילה. חרא. אבל.. בכל מקרה... אלה שכן יש לה חיים תהנו ביציאה. :)

PsiChO

New member
יש לך...

אולי אייסיקיו? נדבר כמו בני אדם... נעביר ערב משעמם ביחד...

black soul

New member
את לא היחידה...

וחוץ מזה לפעמים זה ממש סבבה מלהתקע באיזה מועדון שכולם שם חצי ערומים גועל נפש - איכס איכס black soul

Sprite

New member
גם אני לא יוצאת היום....

כמו הרבה אנשים ויש יתרונות בלהשאר בבית.... אני יודעת שאני הרבה יותר נהנת בבית לדבר עם פסיכי שהוא נמצא.... יום טוב! רונה

PsiChO

New member
כנראה שזה...

יום המזל שלך... הפסיכי נשאר בבית, גם חברים שלו וגם חברתו לשעבר הבריזה לו (לא ממש הבריזה אבל...). בכל מקרה הפסיכי נשאר מיובש בבית לשיחות אל תוך הלילה עם רונה ואנשים אחרים. יש לכם עצות לדברים יותר מעניינים לעשות (אל תעלבי רונה....)? פסיכי*משועמם

למעלה