*עצבנית*

~*~gaL

New member
*עצבנית*

נכון נוח ומאורה אמורים להגיש פרס באמי? אז אין לי מושג איזה פרס, לכן אני הולכת לראות את השידור החי.. אני כמובן גם רוצה להקליט - וכאן גם מגיעה הבעיה: שוב, אין לי מושג איזה פרס זה יהיה ומתי להקליט.. ואני.. לא רוצה לפספס שנייה מהפרצופים שלהם, ובנוסף לזה, הוידיאו היותר טוב הוא בחדר שינה של ההורים שלי, אז אני בטח אקליט מהסלון, והוידיאו הזה דפוק לחלוטין... מה אתם חושבים שהם יגישו? אני מקווה שלא את הפרס על סדרת הדרמה הכי טובה, זה יהיה פשוט אכזרי ומגעיל.

bono 126

New member
את עצבנית??

אני היום הולכת לסבתא שלי... ואין שם אינטרנט ואין yes או ערוצי זהב דיגיטל! יש שם רק ערוצי זהב וזהו! ולא בטוח שאוכל לראות את טקס פרסי האמי לא רק בשידור חי גם אחר כך בכלל אחרי שזה ערוך!!!! *מחורפנת*

bono 126

New member
אני מפסידה טונות

סרטים בערוצים אחרים כמו נגיד "מה נשים רוצות" יש היום ואני מפסידה!

~*~gaL

New member
זה לא בהום סינמה?

והאמי ישודר גם בערוצי זהב הרגיל.

bono 126

New member
יש גם ב yes 1

אני יודעת שיש גם בערוצי זהב הרגיל אבל לא ירשו לי לראות כי זה בלילה והטלויזיה תעשה רעש. ושאני אמרתי שיש ערוצי הזהב הרגיל התכוונתי שאני אפסיד את כל הסרטים והסדרות בערוצים של yes!

סולסיטה

New member
גלוש!

אין לי מושג איזה מועמדות הם מגישים, והאמת שגם לא ידעתי שהם בכלל מגישים...
אבל אני בטוחה שהם לא יגישו משהו שהם מועמדים אליו, אף פעם לא עושים את זה - כי אז המגיש מגיש לעצמו את הפסל וחוצמזה שהוא מקריא את עצמו... בכל מקרה: לא עושים את זה ואת יכולה להיות רגועה.
לגבי ההקלטה: אני מניחה את יכולה לברר באינטרנט מתי, איך ולמה - אבל: מהנסיון האישי שלי (אני נשארתי עד הבוקר כשמיי סוויט ג´וליאנה מרגוליס הייתה מועמדת בשנה האחרונה שלה לאמי) - יש גם שעה של "שטיח אדום" קודם, שבו רואים את כל הכוכבים נכנסים לאולם, אז תהי מוכנה...
וחוצמזה- שיש ביום אחר את השידור המתורגם והערוך, אז אולי תקליטי ממנו? למרות שבו בטוח לא ישדרו את ה"שטיח" ואולי אפילו יחתכו מאייה מהפרצוף של קרטר...
בכל אופן: שיהיה לנו בהצלחה!!
למזל טוב.

Kettercat

New member
אולי זה יעזור...

אני בטוחה שלפחות מישהו אחד הולך לצפות בשידור החי... כך שמי שרואה את זה יודיע לך איזה פרס הם הגישו ואחרי איזו קטגוריה, ופשוט תקליטי את השידור השני (כשתופיע הקטגוריה לפניהם תתכונני להקלטה). אה ואני די בטוחה שהם לא יגישו את סדרת הדרמה הכי טובה, אלה שמגישים את הפרסים בדרך כלל לא קשורים לאותה הקטגוריה שהם מציגים
בטח יתנו להם משהו עם קומדיה.

~*~gaL

New member
אבל

יכול להיות שהם יגישו משהו שלא יהיה בשידור השני. ערוץ 3 לא ישדר את כל הטקס שוב. אני אצפה בשידור החי ואנסה להקליט כל מה שקשור באי. אר... (אולי נראה קצת שחקנים של אי. אר. על השטיח האדום?! מי יודע) נראה אם זה יצליח לי.. אגב, חשבתי על מש´ו.. השנה הטקס ישודר ברשת NBC, שהיא, כידוע, הרשת שמשדרת את אי. אר.... בזמן שיש פרסומות בטקס האמי אנחנו נראה את הפרסומות של ערוץ 3, אבל לפעמים זה מתפקשש להם ואפשר לראות קצת פרסומות אמריקאיות (ככה זה היה בשנה שעברה לפחות..) אולי נראה את הפרומו לעונה החדשה של אי. אר. גם בטלוויזיה?! איזה יופי זה יהיה :) וסולסיטה - העניין הוא שאי. אר. לא מועמדת לזה השנה. אבל כן.. נראה לי שהם לא יגישו את זה.. זה יהיה מוזר ומרושע מדי..

מיכל ק

New member
גלוש

אני צופה בטקס הזה לייב כל שנה וגם מקליטה אז הסירי כל דאגה מלבך, כי אני בטח יכין סקרין קאפס :)

T LaDy

New member
רגע,רגע,רגע... לא הבנתי משהו

איאר לא מועמדת לשום אמי? אבל כתבתם פה שהיא מועמדת ל-4 פרסים..

היא מועמדת ל4 פרסים

פשוט לא לסדרת הדרמה הטובה ביותר, הקטגוריה שהכי מגיעה לה (וגם משחק קבוצתי או אך שלא קוראים לזה, וגם על המשחק של נוח, ומאורה, ולורה, ופול, ושרי ובקיצור על הכל!)

carby for ever

New member
מגיע להם לזכות

אבל משום מה חברי האקדמיה(המטומטמים) החליטו לא להעמיד אותם לפרסים חשובים אבל אני שמחה שלפחות נוכל לראות את נוח ואת מאורה ואני מאוד מקוה שגם חברים יזכו מגיע להם

~*~gaL

New member
סקרין קאפס יהיו דבר נחמד! :)

כל תמונה שיש בה את מאורה/נוח היא דבר נחמד.. אבל אני רוצה לראות את זה גם מוקלט...
<------------ גל נשברה, חיפשה קלטת שלמה שהיא יכולה להקליט עליה, מצאה, והולכת לנסות להקליט בפעם הראשונה בLP, וגם בוידיאו השני לנסות להקליט בקלטת אחרת רק קטעים של אי. אר. ושוב - אני שונאת את האמי השנה! שימות.

למעלה