עצבנית

Nightmare18

New member
עצבנית

לאחרונה אני כל הזמן עצבנית על הבן זוג שלי, אני מרגישה שאני צריכה עזרה. בן זוג שלי הציע לי נישואים... הטבעת מאוד צנועה ולא מפוארת... ואני קיבלתי את זה עד שגיליתי שבן זוגי עשה מנוי לפני שנה ללוטו בסכום של 9000 אלף שקל, ומאז כל פעם שאני כועסת עליו אני נזכרת בפרט הזה, בזה שחסך על הטבעת שלי אבל לא חשב לחסוך על ה"לוטו". לפעמים בא לי פשוט לקום ולצעוק לו את זה "חסכת עליי ולא חסכת על הימורים!!!" אבל אני מתאפקת... ולפתע כשקצת הצלחתי להרגיע את עצמי... אני מגלה שאמא שלו בחובות , שנה שעברה הוא כיסה חוב גדול שלה ואני מפחדת שכל שנה זה יחזור על עצמו... אני מאוד רוצה ילדים ובית משלי, אך בן זוגי אומר שלא צריך הכל בלחץ ורק בעוד שנה שנתיים נעשה את זה בתירוץ שלו זה לחסוך כסף בזמן הזה.... אבל איך אפשר לחסוך כשאמא שלו מכניסה אותו לחובות? אני כל פעם מוצאת את עצמי "מלכלכלת" על אמא שלו, ואני לא רוצה לעשות את זה אבל אני לא מתאפקת! אמא שלו בחוב ענק אבל זה לא מפריע לה ללכת ולקנות עוגות בחנות של אנשים עמידים. היא ענייה אך מבזבזת כמו עשירה. בקיצור, כל הדברים האלה גורמים לי לעצבים לא נורמלים, אני מוצאת את עצמי בוכה על כל שטות... למשל אם הוא עונה לי לשאלה לא כמו שהייתי רוצה אני ישר נכנסת להיסטריה ... אני תמיד מאשימה אותו שהוא לא עושה כלום ואני כמו משרתת בשבילו, אף פעם לא עושה לי הפתעות ולא קונה לי מתנות קטנות, אני מגיעה אליו הביתה והוא לא בא אליי , אני מרגישה שלא מחזרים אחרי! וזה מאוד קשה לי! אני כל הזמן מאשימה אותו וכועסת עליו, אני כל הזמן בוכה... תוכל לעזור לי להבין בגלל מה זה? ואיך עליי להתייחס אליו ואל אמא שלו? האם עליי לומר לו את הדברים האלו? אציין עוד שהוא בתקופה שלומד 3 פעמים בשבוע ועובד 5 פעמים במשמרות קשות שלפעמים לא ישן 48 שעות, והוא אומר לי תמיד " תביני אותי תביני אותי" ואני לא מבינה, אני רק מרוכזת בעצמי, אני רוצה שיאהבו אותי ויחזרו אחריי... מה עליי לעשות? האם אני לא בסדר? תודה

18 -לפחות בסוף "הסיפור" קלעת בול - "אני רק

מרוכזת בעצמי, אני רוצה שיאהבו אותי ויחזרו אחריי..." . זו נטייה נשית אופיינית כשלך - לחשוב רק על עצמך (אגואיסטיות ) לא לבדוק מה את תורמת לקשר,מה את עושה למען בן זוגך...- אלא רק טענות,ובסוף הסאגה - "אני רק רוצה שיאהבו אותי ויחזרו אחרי" . מאיפה שאיפת ,הזכויות " הזו שלך ? למה הוא צריך לעשות רק למענך ? מה את עושה שיצדיק את אהבתו אלייך ,איזה דברים טובים את תורמת לקשר עימו ? ראינו פה רק טענות ומענות ,וזה לדעתי לא לעניין.לא ראינו כאן איזו שמחה מצידך בכך שהוא הציע לך נישואים...,רק למה הטבעת לא משובצת ביהלום 50 קראט... לי,אין ניחומים בשבילך.עלייך לברר עם עצמך בלבד איך לשנות את התנהגותך עם הקרובים אלייך.לחשוב ולעשות כדי לתרום מעצמך לקרובים לך.אין - מגיע לי ! יש לתת ולקבל ! אם את מתקשה לעשות זאת לבד,מצאי דרך לטפל בעצמך באמצעות איטש מקצוע טוב.

Nightmare18

New member
אז אוסיף לומר...

שבן זוגי צמחוני, ובשבילו אני למדתי לבשל צמחוני ותמיד שהוא בא אני מבשל במיוחד בשבילו אוכל צמחוני, וכשהוא אומר לי שאין לו מחברת או ט אני רצה לקנות לו ומביאה לו דברים בהפתעה, ומסדרת לו את החדר ואת הארון , וכל דבר שהוא מבקש אני עושה בשבילו, רק אני נוסעת אליו כי "אין לי זמן" . והוא בחיים לא עושה לי מחוות, כשהוא מכין לעשות אוכל זה רק לא ולא לי, כשאני מכינה אוכל זה לנו. כשאני רוצה לנסוע לחו"ל אז "אני לא אוהב חו"ל" אבל כשהוא רוצה לטייל בטבע אני מטיילת איתו כי זה להיות יחד וזה כייף. כשיש ארוע משפחתי אז "אני לא אוהבת אירועיים משפחתיים" אבל כשיש לחבר שלו יום הולדת אז זה בסדר. אני מרגישה שזה תמיד הוא הוא הוא וזה לא אנחנו... הטוב שלו חשוב אבל אני לא, אני במק'ם שני. כן מפריע לי הטבעת לא בגלל שחשוב לי , בהתחלה לא הפריע לי אבל כשגיליתי שהוא נתן 9000 אלף שקל ללוטו 2000 שקל לטבעת, הרגשתי כאילו הוא רמס את הלב שלי, אני מרגישה שהוא לא מוכן לקשר רציני , הוא אומר שהוא אוהב אותי אבל מראה שהוא אוהב את עצמו, אולי זה רק אני ואולי זאת המציאות שבמשך שנתיים לא ראיתי או לא רציתי לראות כי הייתי מסנוורת מהאהבה

למעלה