עצבנית!

ooortalll1

New member
עצבנית!

עם חום וכאב ראש וגרון הלכתי להופעה של אמיר היום! רעות אמרת לי שזה מתחיל ב9 היתי שם ב9 אפילו קצת לפני ומישהי אמרה לי שהוא כבר עשה איזה 3-4 שירים אני באתי ל2 שירים האחרונים שלו וזהו ואז הוא הלך... בקושי ראיתי את ההופעה!! עוד שני התאלפתי שם והלכתי רק בשביל לראות אותו כי אני מתה על איך שהוא שר ורוקד... ועד שהגעתי הוא הלך.. למה אמרת לי 9 אם הוא הופיע לפניי? מי אמר לך שהוא מתחיל ב9? :\ בכל מקרה משיר אחד לפני האחרון עשיתי תמונות מהשיר האחרון עשיתי סרטון וידאו באיכות גרועה מהפלא שלי כי נגמרה לי הסוללה במצלמה למרות שהטענתי..אח שלי ביזבז... אעלה לכם מחר כי זה בעיה עכשיו וזה לנתן את המקלדת(יו אס בי)ולחבר את המצלמה וזה...אני כולי מסוחררת עוד..:\

זה היה אמור להתחיל ב9

אני בררתי את זה לעומק יש לי את המקורות שלי. לפני זה הופיעו להקות מחול גם כשהגעתי לשם אמרו לי שב9 מתחילה ההופעה וברגע האחרון הוחלט שההופעה תתחיל קצת יותר מוקדם בגלל זה אני תמיד מגיעה שעתיים לפני הזמן או שעה כי תמיד יכולים להיות שינויים של הרגע האחרון כמו בספידו באשדוד ב31.8 שאמיר בסוף לא הופיע.תמיד יכולים להיות שינויים ולא אני וגם לא ההפקה של אמיר יודעים על כך מראש.

אני מצטערת שזה יצא ככה

למרות שלא אני ואף אחד לא אשם. שוב אני מציעה לך כל הופעות של במות חוץ שיש אפילו לא של אמיר של כל זמר\זמרת הכי טוב להקדים לפחות בשעה.

ooortalll1

New member
מאוחר להמליץלי על זה כבר לא?

אחותי יצאה מהבית ב9 עם חצי ראש פן חצי ראש תלתלים כי אמרתי לה שנשארו רק 2 שירים אחרונים... באה בריצה...עם עקבים..כמעט נפלה...אבל ראתה אותו יורד מהבמה עם בקבוק מים.. רציתי לעשות לה את היום וזה שהיא תראה אותו...יש לה יומולדת עוד מעט...לא הצלחתי..:( לפחות ראתה...:\

כנסי שניה

או קיי מצטערת לומר שאת קצת מגזימה ולא בדברים שאת אומרת כי אני בהחלט מבינה אותך אלא הצורה שאת אומרת אותם כאילו אשכרה אני אשמה שאחותך כמעט נפלה ושפספסתם חלק מההופעה וכ'ו וכ'ו אז יש לי חדשות בשבילך אף אחד לא אשם שמארגני הפסטיבל של ראשון החליטו שההופעה תתחיל לפני 9 ואת האמת גם מארגני הפסטיבל לא אשמים אף אחד לא אשם כי תמיד יכולים להיות שינויים של הרגע האחרון זו הופעה במסגרת פסטיבל פתוח לקהל הרחב שמופיעים אומנים ולהקות מקומיות זה טיבעי שיהיו שינויים.אני מבררת פרטים על ההופעות גם בשבילי אבל בעיקר בשבילכם כי אני במילא תמיד יוצאת מוקדם ומגיע מוקדם ותמיד מסתדרת בלמצוא את מקום ההופעה ככה שאני עושה את הכל גם בשביל הפורום שזה בשבילכם כי אכפת לי מכם והפורום הזה חשוב לי.שימי לב שאפילו התנצלתי בפניך שבכלל אין סיבה שאני יעשה זאת כי זה לא קשור אליי. ובקשר להמלצה ליאת סיפרה שהיא הקדימה אפילו שהיא ידעה שמתחיל ב9 כי זה דבר די ידוע שמומלץ להקדים להופעות במסגרת פסטיבלים בדיוק מהסיבות שציינתי והיא עוד גרה יותר רחוק ממך מהאיזור והקדימה.מצטערת שאני תקיפה עכשיו אבל מרגיז אותי שאני מנסה להיות בסדר מעדכנת אותך ומסבירה את עצמי ועוד מתנצלת ואת ממשיכה לבוא בטענות כלפיי.

ooortalll1

New member
רעות כנסי

אני לא באה אלייך בטענות ולא כלום אני לא מאשימה אף אחד אני מבינה שזה הקדימו את ההופעה והכל אני סתם עצבנית על כל הקטע הזה.. תביני אותי אם היית במקומי גם את היית מתעצבנת אני בטוחה.. אני מודה לך שאת מבררת ומעדכנת והכל..באמת ואני מעריכה אותך על זה.. לא באה לתקוף אותך או משהו בכל מקרה...

סבבה אני שמחה שאנחנו מבינות

אחת את השניה יהיו עוד הרבה הופעות זה בטוח. ובפעם הבאה אם זו הופעה פתוחה מומלץ להגיע יותר מוקדם משעת תחילת המופע.
אני שמחה שאנחנו בסדר אוהבת

הוא שר את השירים

מותר לך יום אחרון מרגיש אני רוצה עוד כשהאור יעלה עלינו עומד על צוק מרי לו ALWAYS

למעלה