עצבים!

החיבור

New member
עצבים!

ולמה עצבים, אתם שואלים? ובכן... ישנן 4 סיבות לכך: 1. פשוט פאקינג לא יאמן שעד שפרינס מחליט להיות נדיב כמו ווילי פאקינג וונקה, המבצע של הגרלת המפגש החינמי עמו, תקפה אך ורק לתושבי ארה"ב, כפי שמפרט תקנון החוקים המעפן הזה. אני כבר תכננתי מה ללבוש, עשיתי חזרות על המילים של Black Sweat והכל... 2. אריאל נעלם! פותחים פה נושאים כמו היה זה בית בושת ואפילו תגובה אחת ראויה לשמה אי אפשר לקבל. 3. ניר Supreme נעלם! פותחים פה נושאים כמו היה זה בית בושת ואפילו תגובה אחת ראויה לשמה אי אפשר לקבל. 4. אני אוטוטו מובטלת, וגם אם מבחירה (בערך) - עצבים!! מותר!!! לא?!?!?!?!

HeavenlyB

New member
../images/Emo24.gif קודם כל אני מכין לך תה

עם איזו עוגת שוקולד בצד, רק כדי להרגע ולהינות ממשהו מתוק. 1. כן, זה באסה שזה רק לתושבי ארה"ב. קראתי את החוקים היום בעמוד שלו ב-MySpace שיוניברסל כנראה פתחו. 2. לא עניתי יותר מידי כילא היה לי יותר מידי מה להגיד, במיוחד שלפעמים נראה שאני מדבר אל עצמי
3. זה בושה וחרפה כשמישהו נעלם ככה! פשוט בלתי נלחס
4. אני מזמין אותך לעבור איתי לקנדה, אם זה יקרה, ואם לא, אז לשוודיה, או לאוסטרליה. בתנאי אחד, שאת לא גומרת את כל השוקולד בבית

dgil

New member
למישהו יש "רגיעון" ?

וואי כמה עצבים על הבוקר :) יש לנו עוד סיכוי (קלוש) לזכות: ההגרלה הנוכחית קשורה ל iTunes,להבנתי,חוץ ממנה אמורים להיות עוד 7 כרטיסים סגלגלים מפוזרים בדיסקים עצמם. (אני מקווה שהליקון שכרו חברת אבטחה...). ניר בטח עסוק בלהשיג לנו סינגלים ופוסטרים לחלק במסיבה (נכון ניר?) עד אז,כדי להרגע,מומלץ לבהות בתמונה הבאה: http://www.ci.orono.mn.us/images/Lake%20Bays%20&%20Wetlands/Lakes%20and%20Bays%20Photographs/Maxwell%20Bay%20Lake%20View%202.JPG (מי מזהה את המקום?)

למעלה