עצבים

elley

New member
עצבים

אז קניתי סמארטפון לפני כמה חודשים, כי הגיע הזמן לשדרג. את כל האפליקציות שהתקנתי (והיו מעט מאד כאלה, מספר חד ספרתי נמוך) התקנתי ישירות על כרטיס הזכרון. מפה לשם, אחרי חודשים מאד ספורים של שימוש, נגמר הזכרון הפנימי. וזאת בגלל שכל עדכון של כל פלוץ נרשם בזכרון הפנימי, למרות שהאפליקציה עצמה לא שם בכלל. אז כיוון שהזכרון הפנימי מפוצץ, לעדכונים חדשים אין מקום. אז שום דבר לא מתעדכן. אז החל מהשבוע, לא עובדות לי שלוש האפליקציות הבודדות שאני משתמשת בהן.

שאלתי חברים שמבינים בדברים האלה, הם אמרו לי שאני צריכה להתקין מחיצה בכרטיס הזכרון, ולהורות לפלאפון שעדכונים הולכים ישירות למחיצה הזו ולא לזכרון הפנימי, ואפילו נתנו לי הוראות איך לעשות את זה. רק שאני נתקעת כבר בשלב הראשון, שבו צריך להתקין את תוכנת הסינכרון פלאפון/מחשב על המחשב - הורדתי את התוכנה מהאתר של היצרן, התקנתי בהתאם להוראות, חיברתי את הפלאפון כמו שהיצרן אומר לעשות - ויוק. המחשב לא מזהה את הפלאפון, הפלאפון לא מזהה את המחשב. אז אי אפשר להתקדם, ואי אפשר מחיצה, ויש לי משקולת נייר מאד יפה במאה וחמישים יורו.

יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של היצרן. בכל זאת, הפלאפון שלו, ותוכנת הסנכרון שלו. אני אחסוך את השיחה שהיתה לי עם נציג השירות. הבוטום ליין: אין אפשרות להגדיל את הזכרון, אבל אם את משתמשת בפלאפון רק לגלישה ושיחות ולא משתמשת באפליקציות, אין בכלל בעיה. רק שלו הייתי משתמשת בפלאפון רק לגלישה בנט ולשיחות, לא הייתי צריכה את הסמארטפון שלכם, נכון?!

כמה שעות ששרפתי על העסק הזה, שאלוהים יתן לחולי סרטן. ביום ראשון אני נוסעת לשבוע, כשאחזור אני הולכת למכור את הפלאפון הזה ולקנות משהו שעובד. ולא, זה ממש לא יהיה של היצרן הזה

elley

New member

אמאל'ה מה זה?!

למזלי יש אנשים טובים בעולם, ויש מישהי שאולי תוכל לעזור לי. אני אקפוץ אליה הערב, ונראה.

תודה על החיבוק

bluewolfski

New member

בעלי נתקל בזה בטעות ביו טיוב. יש לנו מנהג כזה, אחרי שעות של עבודה מול המחשב או הרגשה של באסה אנחנו מחפשים סרטונים הזויים ומצחיקים ביו טיוב ושולחים אחד לשני.
השבוע הסרטון הזה חוגג אצלנו. זה כל כך מוזר ומצחיק, אותנו לפחות.

בהצלחה הערב! הנה עוד אחד על הדרך

bluewolfski

New member
COOL!

איך אמרת מקודם? הזוי... כן, הזוי

בהתחלה חשבתי על העניין של הממתקים, אחר כך זה נהיה קצת פחות אכיל כל העסק. עבודה מדהימה. מגניב

elley

New member
וואו

מצד אחד, הסרט הזה נופל לקטגוריה של "דברים שעשיתי בתיכון כשהיו לי שעורי בית לעשות", מצד שני, הוא הזוי לגמרי, מצד שלישי הוא פשוט מופתי. תודה !

TatyBar

New member
לגמרי וואו!!!!!

בהתחלה זה קצת מבהיל.
הזוי לגמרי!!!
ובסוף - אחרי שהוא מוכן...........אני בחודש שמיני עכשיו.... אז מיד חשבתי שתיכף הוא יוצא החוצה וזו המשמעות של חושך, אור ושוב חושך.....

הזוי ואכן מופתי!

פשוט מופתי

לא בטוחה שהבנתי את הצד הראשון :) היית מרכיבה את עצמך מחדש מרוב שעמום?

שוואנקמאייר הוא יוצר שהייתי בקלות מתארת כ"רב אומן", סביר שפיזרתי פה לינקים לסרטים שלו בעבר. סדרת השיחות שלו זה לא פחות מקלאסיקה. הוא גם שחרר פיצ'רים, האהוב עלי הוא "אוטיק הקטן" שבו גזר עץ הופך לתינוק-מפלצת.

elley

New member

הייתי עושה אנימציה...
אני חושבת שראיתי מתישהו את גזר העץ. אבל לא זוכרת מה חשבתי עליו...

מזדהה. הבעיה שלי שונה משלך, אבל בחודשיים האחרונים הטלפון שלי היה 3 פעמים בתיקון, מה שהשאיר אותי גם בלי טלפון בכל הביקור שלי בארץ ועכשיו, שהייתי צריכה לקנות טלפון אחר כדי שיוכלו להשיג אותי. מאוד מתסכל.

אף אחד מהחברים שלך לא יכול לעזור לך לעשות את זה ידנית במקום להגיד לך מה לעשות?

elley

New member
עדכונון:

בערב הלכתי למישהי, שאכן פתרה לי את הבעיה, לפחות ברמה המיידית. אחרי שאני אחזור מהסיור הלימודי שיש לנו בשבוע הבא נשב שוב, והפעם לפתרון קצת יותר יסודי. ואפילו יש להם חתול! אז בסופו של יום מתסכל מעצבן וקרצייתי, היה ערב נחמד מאד, וטלפון אחד שעובד. הוריי!

MayFebruar

New member
לפחות הסתדר חלק

גמני רציתי להציע לך ללכת לחברים שיעזרו. לפחות היה ערב נחמד.

חייבת להגיד שהתשובה ששרות הלקוחות נתן לך ממש הצחיקה אותי

לאן את נוסעת לסיור הלימודי?

elley

New member
את החברים שעזרו

הכרתי רק אתמול. וגם זה, רק בגלל שביקשתי עזרה. יש אנשים טובים בעולם

השרות לקוחות היה הזוי לגמרי. העתקתי את כל ה"שיחה" (זה היה בצ'ט). אני יכולה לשלוח לך אם את רוצה. יתן לך צ'אנס לתרגל את הגרמנית

הסיור הלימודי יהיה בארפורט (Erfurt). אנחנו הולכים לתעד בנין שם. אז החל מיום ראשון יהיה לכם שקט ממני לשבוע. תנצלו while you can...

MayFebruar

New member
אכן, יש אנשים טובים

ונחמד להכיר חברים חדשים ככה

ואני אתגעגע! מקווה שיהיה מעניין ומהנה!

למעלה