עצבים
עצבים

chocolata1

New member
עצבים../images/Emo46.gif עצבים

יש מכשיר שנחוץ לי לניתוח, ידוע לי שיש אותו בבי"ח אבל הבי"ח לא דואג לי להביא אותו ואני צריכה להשכיר אותו באופן פרטי ולשלם עליו מכיסי אני מודיעה על ביטול הניתוח אם הבי"ח (הציבורי) לא עוזר לי עם המכשיר הזה

liats80

New member
מה????????

מה זה הדבר הזה? איך הם לא נותנים את המכשיר אם יש צורך בו? הם נתנו הסברים? הרופא שאמר שהמכשיר נחוץ עובד בבית החולים?

chocolata1

New member
לא קיבלתי הסברים

אז אמרתי שאני אבדוק להשיג אותו באופו עצמאי אבל לא ידעתי שזה יהיה יקר (בשבילי)

זואילי

New member
אין לי מושג מה זה

האם יסית לבדוק דרך הביטוח המושלם של הקופה? אולי דרך יד שרה בהשאלה, או חברים לרפואה?

chocolata1

New member
בדקתי

המכשיר לא מוכר במושלם ולשתי העזרות האחרות אין אותו לא משנה. אביא אותו בעצמי רק נורא מעצבן שזה המצב הכל בגלל ביבי

liats80

New member
כמו שכתבתי בפרטי

אכתוב גם כאן (למען הבנות האחרות שאולי מתעניינות). בניתוח הקודם שעברתי בארץ בפרטי השתמשו במכשיר. פה בגרמניה לפני שבועיים נאמר לי שהם לא משתמשים בו כי הם לא מאמינים שהוא יעיל. זו היתה שיחה עם מנהל המחלקה שהסביר לי בסבלנות שזה לא הוכח כיעיל. קיבלתי קלקסן לילה לפני הניתוח ובלילה ביום של הניתוח ועד שעזבתי את בית החולים. בלי קשר - אם המכשיר נמצא שם בכל מקרה ואם את והמרדים מסכימים שיש בו טעם, אז נראה לי מוזר ובהחלט מעצבן שלא מאשרים לך להשתמש בו.

זהבה240

New member
תפני לרב פירר

אולי הוא יוכל לעזור וגם אולי להפעיל את השפעתו על בית החולים שיאפשר את השימוש במכשיר. מהניסיון שלי [לא אישית, אבל של קרובים ומכרים] בבתי החולים רועדים כשומעים את השם של הרב פירר, הוא יכול להשיג שם כמעט את הכל. זהבה

זואילי

New member
וגם

אין לי מושג אם את על תרופות לקרישיות וכו', אבל לפחות בתה"ש - פעמיים מקבלים זריקת הפארין. ואני גם קיבלתי במהלך האישפוז קלקסן.

למעלה