עצבים!! צריך עזרה

ahbarfilez

New member
עצבים!! צריך עזרה

היום המורה שלי התחיל לצעוק עליי... והקטע שהוא אמר לי לעשות משו לא הגיוני.... הנה דוגמא: צירפתי ציור... אני זו המכונית הירוקה... יש שם 3 נתיבים, אני בא מהנתיב הימני מכביש אחר... ויש שם משולש.. וקו עצירה.. טוב, עצרתי והסתכלתי שאין מכוניות שבאות מהצומת השני [בנתיב האמצעי], [כמובן שהוא צעק עלי שלא הסתכלתי בזמן, אפילו שכן הסתכלתי]... הוא ביקש ממני לפנות שמאלה בצומת שלמעלה [אפשר רק מהנתיב השמאלי]... אז מה שעשיתי מתואר בציור שצירפתי להודעה הזו: נכנסתי לימני, אותתי ונכנסתי לאמצעי, אותתי שוב ונכנסתי לשמאלי.. וזהו... [יש המשך להודעה]...

ahbarfilez

New member
המשך להודעה

אז הוא התחיל לצעוק עליי, ואמר שזה מה שאני צריך לעשות [בתמונה המצורפת].. זה נראה לכם הגיוני?! לחתוך ככה את כל התנועה, לעבור שני נתיבים בבת אחת, בצורה כזו חדה??? לא יודע מה הקטע שלו...

Haunted

New member
שמע

קודם כל כן, זה הגיוני. דבר שני, זה תלוי בתנועה. אם המצב מאפשר, אז כן, לעבור את כל הנתיבים במסלול אחד עד שאתה מגיע לנתיב שלך. דבר שלישי זה אפילו עדיף. כי אם כל פעם תכנס לנתיב בנפרד ותאותת בנפרד אתה תזמין מכוניות שבאות משמאלך להכנס לנתיב שלך, וככה יקח לך שעה עד שתגיע לנתיב השמאלי. כל זאת כמובן בהנחה שאתה לא חותך אף אחד...

ido pro

New member
הוא צודק

מה שהוא אמר לך הרבה יותר קל לעשיה את אפילו לא צרכה להישתלב לנתיב האמצעי רק לחצות אותו ולנטיב השמלי את במילה ניכנסת ואת יודעת שלוקח פחות זמן לחצות נתיב מאשר להישתלב לתוכו

ShMo0LiKiPoDa

New member
../images/Emo6.gif תמיד אני עושה את זה בחיפה

ביציאה מקניון חיפה כדי לעשות פרסה חזרה למטה בפנייה שמאלה למרכז הקונגרסים.. וכל פעם שאני חותכת את כל הנתיבים שם אני אומרת לעצמי כמה שזה גרוע שאני חותכת את כל הכביש כאילו שאבא שלי בנה אותו
טוב לדעת שזה מה שאני אמורה לעשות

ס פ י י ק

New member
זה בכניסה האמצעית לכרמיאל

איפה שהתחנה המרכזית, נכון? הוא לא היה צריך לצעוק עלייך כי זאת לא טעות כזאת קריטית, אבל פעם הבאה כשהצומת פנוי ואתה לא צריך לתת זכות קדימה תעבור לנתיב השמאלי כמו שהמורה הסביר לך...

Wild Eye Joker

New member
../images/Emo45.gif גם לדעתי זו הצומת הזו..../images/Emo64.gif

אני שונאת להכנס משם ולפנות ישר שמאלה...

למעלה