עצבים על מודיעין

belabula

New member
עצבים על מודיעין

נמאס לי כבר. אין כוח אליהם. לא מבינה מה הם רוצים ממני. בהתחלה הייתי מועמדת לשחקים וחבצלות ובכלל לא ידעתי על זה. אחר כך עברתי את המבחנים למסלול שאני מאוד רוצה ומסיבה שאף אחד לא יודע להסביר, אני כבר לא שם. ועכשיו נותנים לי מיונים למסלולים שממש ממש לא מתאימים לי. מה הקטע שלהם? מה?? לא רוצה יותר! אני אהיה פקידה, אני אתייק ניירות כל היום. לא אכפת לי. רק לא לסבול יותר מכל הבלגן במודיעין...

מה בדיוק העניין?

עצבים זה סבבה, אהל אם תיהי יותר ספציפית, אולי אני אוכל לעזור לך. אילו מסלולים נתנו לך שאת לא רוצה, ואילו מסלולים את היית רוצה? ואני מציע לך להיות סבלנית, וכן ללכת למודיעין. זה מקום טוב.

לא מספרת לך כלום!!!!11 |חומה|

onix 88

New member
העניין של המחקר והראיון מוזר.

ניסית לברר את זה עם איתור חמ"ן? ד"א, מה רע במודא"ל? את בי"ב או שכבר סיימת?

belabula

New member
ברור שביררתי..

מאוד מוזר. התקשרתי וסיפרתי לזאת שענתה לי מה קרה. היא התחילה לגמגם לי ובסוף היא אמרה שהיא תשאל את הקצין. יום אחרי היא התקשרה אלי ואמרה לי שאין אפשרות לחזור למסלול הזה בלה בלה. שאלתי אותה למה זה קרה והיא לא ידעה מה להגיד לי. סיימתי י"ב. מה רע במודא"ל? כל הקטע האלקטרוני לא ממש מדבר אלי..

onix 88

New member
שמעת על התפקיד לפני ששללת אותו?

אני הייתי בראיון לתפקיד, ובאופן כללי זה לא מאוד מתקשר לפן האלקטרוני כמו שאני מתאר לעצמי שאת מדמיינת. יש משהו אחר שנקרא מודיעין אלקטרוניקה, וזה שונה מאוד ממודא"ל. לדעתי כדאי לך ללכת על התפקיד, בייחוד אם סיימת י"ב, והאופציה האחרת שלך היא להגיע לגיוס כל"צ. אם יהיה לך ראיון תשמעי על התפקיד יותר פרטים, ואז תוכלי להחליט באופן ודאי מה את רוצה. אני דווקא אהבתי את מה ששמעתי וגם דיברתי עם מישהי שמשרתת בתפקיד, והיא נהנת. בהצלחה בכל אופן!

onix 88

New member
קראת על התפקיד באתר של

חמ"ן? http://www1.idf.il/aman/Site/spotting/spotting.asp?fld_id=40010&pageno=3 בעקרון מה שסיפרו לי בראיון זאת הרחבה של מה שכתוב כאן, ולפי מה שאת רואה, אין כאן שום קשר באופן ישיר לאלקטרוניקה, את לא הולכת להיות טכנאית או משהו בסגנון. הראיון היה כבר לפני שנה, אז אני לא כ"כ זוכר הרבה פרטים מעבר, אבל אני חושב שזה מעניין. ההצבות הן או בצפון או במרכז. קורס די ארוך (3 או 4 חודשים אם אני זוכר נכון). הבנתי שאפשר להגיע גם למודא"ל מוטס, בשביל זה צריכים לעבור את הבדיקות הרפואיות בירפ"א בתל השומר, וכנראה שבמהלך הקורס נערכים השיבוצים. היו לך כבר איזשהם מיונים לתפקיד הזה?

onix 88

New member
ד"א, עכשיו ראיתי שהם עדכנו את המידע

על המסלולים בחיל, וגם הוסיפו פירוט על כמה מסלולים חדשים.

belabula

New member
לא היו לי שום מיונים לתפקיד

רק היום גיליתי שאני מועמדת. בכל מקרה אני אלך לראות מה זה.. תודה.

belabula

New member
שלום...

עברתי את המבחנים למחקר. זה נשמע לי תפקיד טוב שמאוד מתאים לי. היה אמור להיות לי ראיון ופתאום אני לא מועמדת. אחר כך הייתי בראיון לביטחון מידע שזה היה אחד הדברים היותר הזויים שעברתי בחיים. הם לא הבינו מה אני עושה שם, אני לא הבנתי מה אני עושה שם.. עכשיו נתנו לי מודיעין אלקטרוני..

אממ,

אולי פשוט תתקשרי לשם ותשאלי מה קורה, אולי גם תבקשי משהו ספציפי שאת רוצה. אם זה לא עובד, את מוזמנת לפנות אלי, ואני אדריך אותך למי בדיוק לפנות שם.

it4chi

New member
זה מה שקורה ש...

פאקצות מנהלות את יחידת האיתור.

קודם כל לא קיללתי.

הגבתי לך ברמה שלך. ואת/ה אמרת/ה שטות שלא מהעולם הזה, ולא מהאיתור הזה.

למעלה