עצבובית

רומי 007

New member
עצבובית

הייתי הבוקר ב"שילב" כדי לקנות מתנה לברית . לא יודעת איך עד היום הצלחתי להתחמק מהמקום הזה (החנות הגדולה מול קניון איילון). בדרך כלל אני מצליחה לקנות מתנות ללידה בחנויות שיש בהן עוד דברים או שאני נותנת צ´ק אבל הפעם ביקשו ממני משהו ספציפי שקונים שם. הגעתי לפני הזמן ונאלצתי לחכות בחניה עד שהואילו לפתוח. חיכיתי עם הקבוצה שאינני נמנית עליה: המון נשים עם בטנים גדולות שהגיעו להזמין ציוד ועוד כמה זוגות שהבטן כבר מאחריהם ולפניהם בגאווה העגלה והתינוקלה. נכנסתי לחנות המלאה כל טוב הארץ ומה אומר לכם? הרגשתי נתקעת לי עצם בגרון. כמה דקות קודם לכן יצאתי מהמחלקה כששוב מסתבר שהרירית שלי לא התקדמה בכלום למרות תועפות הכדורים שאני מקבלת ולמרות הבחילות והכל. אז זהו, התגנבה לי טיפה של דמעה לגרון כבר שם ועכשיו אני פשוט יושבת בבית וממררת בבכי. לא יודעת מה עובר עלי, רק בשבוע שחלף ביקרתי שתי יולדות ולא התרגשתי מזה ועכשיו אפילו מראה של סל קל גורם לי לרחם על עצמי? סליחה, הייתי חייבת לשתף אתכן, בטוחה שלפחות אתן מבינות. משננת לעצמי השכם והערב שזו לא קנאה אלא פשוט עצבובית.

רומי, ואם זו קנאה-אז מה?

אל תנסי להיות הכי טובה שבעולם. מותר להיות עצובים ומותר לקנא. מה שאסור זה לבקש סליחה על כאלה דברים. מקווה שהרירית תתחיל להשתפר ולשתף פעולה-מה נותנים לך? (בפעם הבאה-אם מתעקשים על שילב דוקא, לכי לשילב בתה"ש, לפחות לא תרגישי שנסעת במיוחד). חיבוק ממני.

רומי 007

New member
תודה שמש

התחלתי את מסע הקניות בשילב תה"ש אבל לא היה להם מה שרציתי ונאלצתי לסוע לסניף אחר. אני מקבלת פרוגינובה וכבר נמאס לי להגות את המילה הזו. הבטיחו לי שביום א´ ידונו עוד פעם בסיפור שלי כי משום מה תמיד נדבקים לפרוטוקול הזה, תמיד אני לא מגיבה וחוזר חלילה. אז בינתיים, סופשבוע נעים.

תתעקשי שישנו!

אם את לא מגיבה לפרוגינובה, מה הטעם לתת שוב ושוב? את כבר מכירה שם את כולם ויודעת ממי כדאי לבקש שינוי פרוטוקול, נכון? בהצלחה!

תוליק

New member
בונדית!!!

את פשוט התאמנת. תארי לעצמך עוד כמה זמן את בהריון, הולכת לשילב ומרוב שהחזקת את עצמך עד עכשיו את (כמו בפרסומת על הדיוטי פרי) מ- פו-צצת!!! וקונה את כל החנות. אז עכשיו היית שם, ראית מה יש - ובפעם הבאה (אינשאללה שלא יהיה עוד הרבה זמן אמן!) את תדעי בדיוק לאן לגשת. אל תבכי חמודה בבקשה אל! את עוד תבקרי בשילב, ותתלונני על המחירים הגבוהים שלהם - (כשיש שלישיה - זה יוצא הון תועפות!)ותסתובבי שם עם בטן ע-נ-קית!!! אני מחבקת אותך
וכל כך, כל כך מבינה!

קייצית

New member
רומי יקרה

אני חושבת שזה טבעי לחלוטין, להרגיש כך. וטוב להרגיש ולהוציא, מאשר להכחיש. אנחנו חיות על הקצה (מה שנקרא) ההליכה הזאת בשביל הפוריות הופכת מהר מאוד למדרות על חבל דק. תבכי כמה שאת רוצה (ככשהבכי סוף סוף מגיע אלי, אני ננעלת באיזה מקום ופשוט ממצה אותו עד תום).לפעמים צריך להמנע ממקומות חלקים, את יודעת אלכוהוליסטים לא הולכים למסיבות... במקרה שלנו זה קצת קשה, אבל אנחנו בהחלט לא חייבות לחשוף את עצמנו למקום שבו יהיה לנו רע. העולם מחייך אליך (רק לא בשילב...) ושעתך תבוא, אני מתפללת בשבילך. (סליחה על הרצינות אבל אני מתכוונת לזה).

רומי 007

New member
תוליק וקייצית

הם באמת יקרים ובלי פרופורציה וכשבתי היתה תינוקת קטנה ממש החרמתי אותם מפאת יוקרם אבל ככל שנוקפות השנים אני מתמלאת ערגה אדירה רק מעצם ההתבוננות בחלון הראוה המזמין שלהם. משתדלת לא להתקרב למקומות האלה אבל כפי שסיפרתי הפעם לא היתה ברירה. ובקשר לבכי - כן אני מסכימה שכשהוא שם אז פשוט צריך לקבל אותו כמו שהוא ולהוציא הכל החוצה אחרת הוא נשאר ומנקר ומכאיב גם לאחר מכן.

רומי

את ממש תותחית שהיה לך את האומץ ללכת לאחת מהחנויות האלה..... בפעם האחרונה שאני הלכתי (וזה היה מזמן) המוכרת התלהבה בטירוף על כמה אני נראית צעירה ואיך עברתי את הלידה בלי שהגוף שלי יתקלקל (אין לך מושג כמה בכיתי וכמה קיללתי את המסכנה.....) ומאז אני לשם לא נכנסת!!!!!! זה עושה לי עצוב הופך לי את הבטן ומעלה לי דמעות בצורה מיידית אז למה לי??? כשאני ממש חייבת אז אני שולחת חברה או את האיש אני לא מתקרבת לאזור. אז אולי זה קטנוני ותינוקי אבל זו הדרך שלי להגן על עצמי. מה שרציתי להגיד בכל זה שעצם זה שהלכת כבר עושה אותך גדולה מהחיים בעיני ונראה לי לא טבעי עם לא היית מקנה ומתעצבנת. אוהבת אותך המון שחר

עמית@

New member
חבובה שלי

מי כמוך יודע לנתח אחד לאחד רגשות מניעים- תחוש הזו שאת נשכבת על הכיסא והרירית פס לבן דק (עם אפור מסביב) ואת כבר לא תריכה להביט בפנים של הרופא- כל המידע מהUS פרוש לפנייך את כבר יודעת ומתלבשת ומן עייפות חודרת לך לעורקים ועצב תהומי- אז אחר כך עוד להיות בשילב???? פלא שאת רק עצבובית... אני אצל ההורים שלי עכשיו וחטפתי פה הרעלת תינוקות- כל כך הרבה- כל כך מתוקים, כל כך רבים, בעיקר זה, זו מסה אז אצלך זו כבר מסה קריטית ואין כמו הצטברות כדי לגרום לנפילה- ואחריה תבוא עוד אחת ועוד הצטברות- את מכירה את המסלול
אז אם הבנה ואמתפתיה הן מילות המפתח אז יש לך פה בשפע רב. אוהבת אני

limi m

New member
רומי, באתי מהפורום השכן לבקר אותך../images/Emo24.gif

יש שם כיסא לידי, ששמרתי לך במיוחדת עם השם שלך רשום עליו... אני שולחת לך חיבוקים ועידוד. ומי יודע, אולי בעוד כמה חודשים נפגש ב"שילב" ע"מ לקנות דברים יפים לתינוקות שלנו?

רומי 007

New member
תודה לכולכן

וללימי במיוחד על הגיחה. מה לעשות - לפעמים הדמעות נתקעות. הבוקר נתתי לזה ללכת קצת ממני . נראה מחר מה יהיה עם הרירית שלי. יש לי הרגשה שהכל בגללה

למעלה