עץ משפחתי ???

rafi696

New member
עץ משפחתי ???

שלום לכולם . בתקופה האחרונה אני מנסה להרכיב לי עץ משפחתי ולדעת קצת יותר על משפחתי ושורשי...אבל הבעיה היא שרק אימי נשארה בחיים ואין לה כל מסמך או רמז לגבי אף אחד מהשורשים (ב1952 היא עלתה מרומניה ולא נתנו לה להכניס לארץ מסמכים) אז ישבתי וחשבתי והגעתי למסקנה שאולי יש איזה פורום או אתר שעוסק בעניין ויוכל לעזור לי למצוא מישהו ממשפחתי (למרות שרובה ניספתה בשואה) אולי אח של סבא או של אבא של סבא ? אני אשמח מאוד אם למישהו יש רעיון שיוכל לעזור לי.......

izuizu

New member
rafi696 בקר טוב לך

בתפוז יש פורום שורשים תנסה למצוא את הפורום ברשימת הפורומים באות ש.תנסה שם אולי תיעזר . נוסף על כך אם לא מפריע לך להחשף פרסם שמות בני משפחה מרומניה ומאיזה עיר הם אולי ימצאי מישהוא שיוכל לעזור לך .בהצלחה

עץ משפחה

רפי שלום , יש בתפוז - פורום שורשים משפחתיים שבו תוכל להעזר , ללמוד ולהכין עץ משפחה . אני משתתף קבוע שם ומכיר את החומר . לי איתרע מזלי ויש לי עץ המתחיל בשנת 1005 בספרד, אבל ישנם חברי פורום שהתחילו המעט והיום יש להם עץ מכובד. אתה יכול גם ליצור איתי קשר בדואל ואעזור לך

lernerbe

New member
משפחה

שלום לך rafi696 היום במקרה שמעתי בתכנית הבקר בטלויזיה על אתר חדש הנקרא "משפוחה" התראיין בונה האתר וסיפר שאפשר לחפש באתר זה כל מיני פרטים על בני משפחה, עליהם אנחנו יודעים או על בני משפחה אותם אנחנו מחפשים. התכנית היתה בערוץ 10 יחד עם קובי אריאלי וענת גורן. נסה לחפש באתר חדש זה, או להכנס לתכניות של ערוץ 10 . בהצלחה בת-שבע

offe

New member
העתק הברכות לימי ההולדת ../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

לבקשת חברי הפורום העתק מן הברכות שהוקראו ובגלל הרעש לא נשמעו כל כך טוב. מכתב לחונה לרגע: יום הולדתך הוא יום של חג, יום ההולדת הנו ההוכחה כי האדם אכן קיים. מספר השנים שולי בהחלט, לכל הממשיך למלא חייו בעיסוקים מעכבי גיל. מאז צאתך לגמלאות, אינך שוקטת על שמרייך, אין רגע דל בחייך, באישיותך טמון הניסיון ובעזרתו מיישמת את בכל יום ויום את שמזמן לך הגורל, הן בהתנדבות (ויצ"ו), חוגים, הן בהליכות ביתך (בישולים, אירוח ועוד). מזינה את שעותייך ויוצקת לתוכן תוכן למען לא תישארנה ריקות. כמובן בל נשכח את המכשיר המדהים המקשר וירטואלית בינך לעולם הרחב. אולם כמובן לא שוכחת את גם לצאת ולהתחבר לדמויות במציאות. שומרת את על גחלת השובבות ומזינה אותה בקביעות. החיוכים על פנייך חתמו קבע. על סולם החיים את מטפסת קשובה לכל שלב, מתייחסת, חונה לרגע - חושבת, מה לא טוב - מנפנפת עם העידית נשארת. פנימיות חשובה מכל ומתוכה אפשר להמשיך לגדול, וכמו שאמרו חז"ל: "לא חשוב הגיל, העיקר התרגיל". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ לאמי'לה, מסתובב לו השעון מחוגיו מניע, יום הולדת נוסף הגיע זר ברכות לך מגיע. שמחת חיים בך טמונה מרופדת חיוכים ורננה. אמרו חז"ל: "נפש צעירה למרות הכל" אותה העניק לך הכל יכול. ועוד אמרו: "הדרך ארוכה היא ורבה" ואת הולכת בה באהבה, מיישמת כל מושג: ידידות, פרגון, לבביות, מעניקים לך המון חיות. העבודה עוד רבה העיסוקים עוד קורצים, יש להמשיך בעוד המון קורסים: ציור, מוסיקה, ושאר תחביבים. סוד ההמשך הוא הכוח והאל במרומים מאוד נינוח, מסתכל מלמעלה עלייך מחייך לעצמו, אמי'לה - רושם ביומנו: שתחיי עד 120 וכדברי סיסמתך: כמו 20. המשך נפלא ליום נפלא שהיינו ביחד - הלוואי ורבים כמוהו. בידידות offe

emmy5

New member
אופינקה ,הברכה שלך מצורפת למתנה

..הרעיון מעולה,לצרף למתנה את הברכה היפה ..
אני רוצה לשתף אותכם להרגשתי לפתיחת המתנות .קודם הרגשתי כמו אחרי חתונה ופתיחת המעטפות ..כל מתנה , קנויה ברגש ומותאם בדיוק, לאממי , אבל ..היו לי הפעם יותר מתנות מה שקבלתי לפני הרבה שנים כשהיתי כלה צעירה ..אבל הפעם היתי לבד ,לא היה לי עם מי לחלק את השמחה ..כל מתנה היתה מקסימה ,עכשיו אני חייבת שמשהו יקנה לי עוד ויטרינה ,כדי לשים אותם לראוה . מתרגשת ,ומודה לכולם על המתנות היפות .
הבית שלי מחייך עלי עם הפרחים היפים של יעלי .. חבל שהמצלמה לא היתה במצב מעולה , מבקשת את כל אלה שצילמו ,להעביר כמה תמונות למזכרת ..ושוב תודה

boaz31

New member
../images/Emo141.gifאני מודה ומתוודה שלא שיערתי

את גודש החוויות שליווני היום בדרך אל ובחזרה ועדיין מלווים אותי ורק עכשו נרגעתי מעט והנה אני כותב משהו לתודה לפורום הזה שיודע להיות הפורום המרכזי {אין לי לשון משוררים } ביום יום שלי כך אני חש בחושחש שלי ואני מודה לכולכם ואיני יודע עדיין את מי הכרתי היום שזו חויה בפני עצמה 20-30 איש להכיר במכה אחת כמעט!!!! יש להניח שבמשך הימים אזכר ואזכור חלק מן החברים והחברות החדשים שלי ואת היתר בפגישה הבאה עלינו לטובה {מתי???}---

boaz 31 גם אני בפעם הראשונה

הרגשתי כמוך היום אבל אני בטוח שביום הולדת הבאה תרגיש יותר בטוח וכמעט תכיר את כולם אם לא לפי שם לפחות לפי פרצוף שבת שלום

נֵנָה

New member
אממי'לה יקרה ../images/Emo24.gif

אשמח לקבל ממך תמונות גם אם לא יצאו מושלמות. זה שלא היה פלש במצלמה שלך, אני חושבת שזה בגלל שהיא היתה מכוונת על פלש אוטומטי, ומאחרוהיה מספיק אור במקום, הפלש לא הבזיק. אנא העלי את התמונות למחשב ובידקי... אני מאד שמחה שאת וחונוש נהניתן מהמסיבה. כולנו נהנינו אתכן מאד
ואני כבר מצפה ליום ההולדת הבא שיבוא עלינו לטובה? מי בתור?

eruka6

New member
לכלות השמחה אמי וחונה שוב../images/Emo108.gif

אני מאחלת יום הולדת שמח ,בבריאות טובה ויצירה. שמחתי לראות אותכן מאושרות.

eruka6

New member
אופינקה טובה שפרסמת../images/Emo108.gif

את הברכות, שם לא שמעתי כלום. ובכלל היה יום כיף לפגוש את כולם. מנורה אמרתי לך שאני אוהבת אותך? איזה הצהרה חה...חה... חה.. אני מחבקת את כולכם

emmy5

New member
ננה וכולם , יצוא כמה תמונות,

אני כבר שלחתי אותם ,מבקשת שכל אלה שלא קבלו , לשלוח לי מסר עם האי -מייל ..תודה

מנורה

New member
||חברי היקרים ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif היה נפלא

אוירה טובה חברות נפלאה חיוכים על הפנים נהנתי מכל רגע חברי היקרים.
הפורום הזה הוא מקום להתנתק ולשכוח קצת מבעיות. כשאני קוראת רואה ושומעת את הסיפורים, השירים התמונות המצגות הבדיחות והמנגינות שוכחת ומרגישה בעולם אחר יפה יותר מחבק יותר ואוהב יותר. אמי וחונה היה יום הולדת נפלא אופי תודה על בחירת המקום והאירגון היה 10 פזי למרות שלא הרגשת טוב באת חיממת את ליבי מאחלת לך שתיהיה בריא. אריקה שמחתי להכיר את חברתך מקווה שתצטרף אלינו גרמת לי להסמיק קבלי חיבוק ונשקה אנימו היה לי עונג לשוחח איתך מה עוד שאנחנו שתינו מאותו הכפר תודה בשמי ובשם אורי על האיחולים והמתנות מקווה שנמשיך להפגש רק בשמחות. שבת שלום וסוף שבוע נעים

אנימו

New member
היי מנורה ו-12 נקודות (בצרפתית)

למארגנים. היה כייף להכירך. הגענו לאט לאט לגילוי השורשים שלנו והמסלולים הצטלבו . שנפגש בשמחות. היתה זו חוויה נעימה להכיר את כולם.

למעלה