עץ מחומרים שונים

BIG BIRDI

New member
עץ מחומרים שונים

בתי בכתה ב' קיבלה משימה להכין עץ מגרוטאות. האם יש למישהו רעיון יצירתי איך לעשות זאת?

BIG BIRDI

New member
צריכה דחוף עזרה

תודה מראש לכל מי שיעזור לי בעצה כיצד להכין עץ יציב מגרוטאות ביחד עם בתי בת ה7, תודה לילי.

עץ יציב

אם זה לא חייב להיות זול אז אפשר לחתוך פעמיים צורה של גזע מקרטון ביצוע אפור (הוא חזק יותר) ולהכניס אחד בתוך השני ע"י עשיית חריצים לאחד מלמעלה ולשני מלמטה. כדי שהגזע יקבל מראה אמיתי ניתן למלא אותו ע"י השפרצה של ספריי מתנפח (קונים בטמבור או בחנויות יצירה) לעלים אפשר להשתמש בבדים בלבד או אף בנייר קריפון ולהדביק על הענפים

עץ מגרוטאות את יכולה לעשות

את הגזע מקרטון של מגבות נייר מודבק למשטח ישר קרטון נוסף צבוע כאדמה .יכולה להוסיף צמחים והרגשת אדמה עם פלסטלינה ועלים יבשים את הענפים ניתן לעשות עם מנקי מקטרות או ענפים באמת .ליצירת עץ גיזרי עלים מסול או מנייר והדביקי ועם את רוצה שקדייה חתיכות של צמר גפן צבועות בורוד או מרשמלו שיהיה טעים . אפשר את הענפים גם עם שיפודים בהצלחה . וגם לך ממליצה לראות את השירשור בפורום אומנות שימושית שהעלתה אופל .

אני הייתי משתמשת בגליל נייר עבה

כאלה שבד"כ מגלגלים עליהם בדים במתפרות, ומכינה ממנו בסיס לעץ. אם אין גליל כזה - אפשר להשתמש בגלילי נייר שבתוך הניילון הנצמד (הוא יותר קטן) מכניסה אותו לתוך כלי כלשהו (אפשר לצקת מסביבו גבס ע"מ לייצב, ואחרי ייבוש לצבוע את הגבס בחום/ירוק) להכין מגלילי נייר טואלט חתוכים את הענפים, להדביק לגליל הנייר ולהצמיד עליהם גם עלים/פירות

BIG BIRDI

New member
עץ יציב

תודה לכל הבנות שהתייחסו לשאלתי , הרעיונות נחמדים ! לילי

למעלה