astral tal
New member
המשך....
העץ כולו מצוייר בקווים עדינים ואלגנטים. מה שנותן לי תחושה (טובה בעצם גם ראיתי אותו במציאות) שלבנאדם יש חוש אסטתי, והוא לא בהכרח תמיד שומר על סדר כפי שיש קצת בלגן בנוף (עם זאת בלגן שדיי שיטתי, נראה לישהוא מסוג האנשים שכל הדירה שלהם מבולגנת, אך בשביל זה מסודר,,,כי הם זוכרים איפה נמצא כל דבר). והוא גם מתלבש יפה ואלגנטי. (אבל את זה ראיתי) באמת משתקפת בעץ נשיות, ואם לא הייתי יודע מי המצייר, הייתי נוטה לחשוב שזו בחורה שציירה את זה. הוא עצמו, מהשיחה שהייתה לי איתו, לא מחצין נשיות כל כך, אבל גם לא מאצ´יות. עם זאת, יש לו גוף לא רע בכלל עם שרירים והוא נראה גברי, אבל נחמד. גברי אלגנטי נגיד ככה. ולפחות בשבילי, העץ נותן לי תחושת נעימה דווקא. וכך גם הרגשתי בשיחה איתו. קיי ואחרון חביב, הגענו לספסל ולשביל, שבהם אני רואה קשר ישיר. (ואני דווקא טוב בקטעים של פסיכומטרי
קיי, תשימו לב שמסביב לעץ אין שום דבר אחר שצומח מסביבו, שזה דבר שרואים לרוב אצל אנשים, שהם מוסיפים לפעמים דשא או פרחים מסביב. והעץ עצמו נראה מאוד בודד. כאילו חסרים אנשים בחייו. וזה לא רק שהוא נראה בודד, הוא גם מרגיש כך עד כדי כך שהוא מוסיף שביל וספסל בכדי שאנשים יוכלו לבוא אליו, ולשבת לידו. אפילו בבסיסו של העץ, יש מעין שורש שכמעיין מושט על הספסל כיד שאומרת "הרי, בבקשה, שבו לכם בנוח והתארחו בצלי". השביל הוא כמעיין טיילת כזו, ויישר שהסתכלתי על הציור הוא נתן לי תחושה כאילו הוא נמצא באיזה מקום שהוא פארק טיילת כזו, והשביל כאילו מזמין אנשים לעבור ליד העץ, לעבור בחייו, כולם מוזמנים, כולם יכולים לבוא ולשבת. גם כשמסתכלים על הספסל אז רואים איך הוא השתדל לעגל את הפינות, ולהשוות לספסל מראה נעים וחלק, שנעים לשבת עליו ולשוחח. ובאמת כמו שאריק או ז´אן כמדומני אמר, ממש סצינה רומנטית לבני זוג. רק צריך להוסיף בחור ובחורה שמשוחחים על הספסל. ואוליי גם זו חלק מהכמיעה שלו, שתהיה לו מישהי בחיים שאיתה הוא יוכל לשבת על אותו ספסל ולדבר. נראה לי שהוא אחלה בנאדם, אך רק בקטע החברתי הוא מרגיש מאוד בודד וזה מאוד חסר לו בחיים. הוא איש של אנשים, והוא חייב אינטרקצייה תמידית עם אנשים בחייו, שכן אחרת הוא ישקע לדיכאון בסיבוכים של עצמו והרוח אם לא תכריע אותו, אני בטוח שלפחות תגרום לכמה ענפים שמה בצמרת להתכופף עם כיוונה, כיוון העבר, שגם בו רואים קצת יתר סיבוכים בענף. התחושה הכללית שאני מקבל מהעץ הוא שהוא בנאדם מאוד נעים להיות איתו, אינלקטואל רוחני, מחובר לצד הנשי שלו אם כי הוא לא בהכרח תמיד מחצין את זה. רומנטיקן, ופשוט בנאדם שצריך לסדר לעצמו את הצד החברתי בחיים שלו ואז אני בטוח שגם אם הרוח תישאר בציור שלו, העלים יחזרו להיות על העץ וגם כמה פירות יתחילו לצמוח.
העץ כולו מצוייר בקווים עדינים ואלגנטים. מה שנותן לי תחושה (טובה בעצם גם ראיתי אותו במציאות) שלבנאדם יש חוש אסטתי, והוא לא בהכרח תמיד שומר על סדר כפי שיש קצת בלגן בנוף (עם זאת בלגן שדיי שיטתי, נראה לישהוא מסוג האנשים שכל הדירה שלהם מבולגנת, אך בשביל זה מסודר,,,כי הם זוכרים איפה נמצא כל דבר). והוא גם מתלבש יפה ואלגנטי. (אבל את זה ראיתי) באמת משתקפת בעץ נשיות, ואם לא הייתי יודע מי המצייר, הייתי נוטה לחשוב שזו בחורה שציירה את זה. הוא עצמו, מהשיחה שהייתה לי איתו, לא מחצין נשיות כל כך, אבל גם לא מאצ´יות. עם זאת, יש לו גוף לא רע בכלל עם שרירים והוא נראה גברי, אבל נחמד. גברי אלגנטי נגיד ככה. ולפחות בשבילי, העץ נותן לי תחושת נעימה דווקא. וכך גם הרגשתי בשיחה איתו. קיי ואחרון חביב, הגענו לספסל ולשביל, שבהם אני רואה קשר ישיר. (ואני דווקא טוב בקטעים של פסיכומטרי