עץ לניתוכם

תיקתקית

New member
יש לך תכונות של מזל טלה וקשת

נו מיכל, אל תמחקי, מותר קצת אסטרולוגיה, רק כדי לדעת אם אני בכלל בכיוון..|<-|

לייזער

New member
שלום אריק

מה שעניין אותי היא העובדה שהעץ שלך זה לא רק עץ אלא הרבה יותר. כשאומרים לי: "צייר עץ" אני מצייר עץ ואולי עוד דברים מידיים כמו קרקע. אבל אתה ציירת שם ציור שלם. מה זה אומר? אין לי מושג כתום

אריק!

New member
לייזער

ידעתי שתשים לב לפרטים מענינים, עכשיו גם אני שם לב לכך, מה זה אומר מבחינת הציור גם לי אין מושג כתום אך יש לי 3 רעיונות: 1. בעית משמעת - אמרו לי לצייר עץ וציירתי שכונה. 2. הושפעתי מהציור של עץ בשלכת שאסטראל הביא. 3. חשבתי אולי שהעץ שלי רדוד משהו ושיפרתי אותו בצמחיה. תודה בכל מקרה, אריק.

אריק, זה דוקא פותח פתח חדש

לפרשנות. מרדנות......... השפעה מאחרים......... ואולי הראשון תגובה לשני. מי שלא יכול להעביר דברים בתוכו בלי להתייחס יותר מדי בכובד ראש אולי יכול לפצות במרדנות. כלומר את ההחלקה הפנימית מוציא בהתנהגות חיצונית של מרדנות. ואחרון חביב: צורך לשפר דברים ולא לקבל אותם כמו שהם......... (ובעיקר את עצמך). יצא קצת חודרני אז תסלח לי
|סמילי מתחנף| מיכל.

אריק!

New member
מיכל,

חוץ מהקטע האחרון, לשפר דברים... את הקודמים ממש לא הבנתי. אודה לך אם תסבירי. אריק.

אוקייייייייייייי ../images/Emo13.gif

תראה, נגיד שיש מסגרת שמציבה דברים שהם בעייתיים עבורך. למשל, אנשים אומרים עליך דברים שאתה לא אוהב לשמוע. יש אנשים שלא יתייחסו לזה בכובד ראש ופשוט יחליקו הלאה. יש אנשים שישר יתחילו להתעצבן ולכעוס וככה. אצל הראשונים, זה לא נכנס מבפנים עמוק אצל השניים, זה הוציא התנהגות, תגובה נראה לי שאדם שניתן להשפעה, כי זה נוגע בו מבפנים והוא פתוח לדברים וככה, אז יותר סביר שהוא יפתח התנהגות מרדנית כדי להתנגד להשפעות האלו. זה מן מנגנון ויסות כזה. מקווה שהצלחתי להסביר.

למעלה