עץ זית

minigan

New member
שדרוג?

שלום איתן. מתוך כוונה וחשיבה חיובית אני שואל את עצמי ואותך, האם לא הגיע הזמן לשדרג את חלקת הגידול והתצוגה שלך? יש קסם רב בתערובת הסטנדים והאלתורים, בלוק פה ואבן שם אבל... נראה לי שהגודש קצת מחטיא את המטרה וכדאי לך לחשוב על פרוייקט ארגון מחודש של הסטנדים ברוח הפשטות והעיצוב ה"נקי" היפני. לא צריך לעלות ממון רב. כמה לוחות עץ ואולי לבנים נאות. גם לא הרבה עבודה, בעיקר רצון. והכי חשוב, אם תוכל לרווח מעט בין הצמחים ולהעניק לכל אחד את המרחב שלו. שבת שלום יוסי

איתן em

New member
השדרוג אכן בדרך

שלום יוסי,"הבלגן " במציאות הרבה יותר גדול ממה שנראה בתמונות.במקור היו כאן שולחנות ששימשו למטרה שונה,שחלקם בסכנת התמוטטות.ואכן הזמנתי זה מכבר חומרים לבניית מתקנים לתצוגת הצמחים, (מעץ ומתכת) שעדיין לא קבלתי.הלוואי והייתי יכול להגשים תצוגת הצמחים בסגנון מינמליסטי או בצורת גן יפני,זהו חלום ומשאת נפש, שכנראה לא יתגשמו בגלל גודש הצמחים שאינני מסוגל להיפרד מהם לפי שעה. אתה בהחלט צודק שיש לתת לכל אובייקט מקום תצוגה בפני עצמו ,שכן הצפיפות גורמת למתבונן להסטת המבטים ולחוסר ריכוז באובייקט המוצג. כמי שדוגל בקנאות במינמליזם,הצפיפות מטרידה אותי לא אחת,וכנראה שלא ירחק היום בו אחליט "להיפטר" מהרבה מאוד צמחים שאין להם כל פוטנציאל, על מנת להשאיר ברשותי רק צמחים בעלי סיכוי סביר להגיע לתוצאות טובות. אני מוכרח להחמיא לך על העין החדה ,ואכן נגעת באחת הבעיות הדחופות שעומדות אצלי על סדר היום. כפי שאתה רואה גם במלים אני לא "מקמץ",שבת שלום-איתן

למעלה