עץ ועצה

yadiday

New member
עץ ועצה

שאלה שאלתית - האם תסכימו לעזור לגרוש(ת)כם במשימה פשוטה (גוזלת דקה מזמנכם)? האם זה יהיה חד-פעמי ? האם לאחר שתסכימו - תסרבו להמשיך לעזור ב"משימות פשוטות" ? אני שמהרהר ומחפש תשובות

אילנית99

New member
אין מצב שהגרוש שלי יבקש

הוא יהיה מוכן למות לפני שיבקש.. אבל, אם הוא יבקש אעזור בשמחה...

n o g a1

New member
אסכים לעזור תמיד

לשכן,לחבר,חברה, אח,הורים,מכר,חתול פצוע,כלב צולע וכן ....גם לגרוש. כל אדם או בע"ח הזקוק לעזרתי ויש ביכולתי לעשות כן כך אעשה.

L o v e M e1

New member
לעזור בשמחה אבל "משימות פשוטות"

הן לפעמים תרוץ כדי להביא או לפגוש את ה
, ואז זה יכול להחשב כנודניקיות (לא עם קוקו
) ואם המשימות פשוטות אז למה לא לנסות לעשות אותן לבד?

לא יודעת...

איך אומרים "דייה צרה בשעתה" לא מוכנה לעשות הכל אבל אם אפשר וזה באמת "עזרה קטנה ופשוטה" אולי כן לא משחקים עם
ים בקטנות

ואני כל יום עוזרת לו למעשה....../images/Emo4.gif

כל יום הוא מטיל עלי משימות כל יום עוזרת לו במטלות כל יום אני שם בשבילו כל יום עושה את מה שהוא מייעד לי לעשות וזאת.... כי... אני עובדת איתו! והוא הבוס שלי ועבודתי היא לצידו! אך גם בחיים הפרטיים, בכל מה שאוכל אעזור לו ואין לי ספק לרגע, שגם הוא יעשה זאת למעני אם אבקש.

ב ה י ר

New member
ואוו ...אני בטוח הייתי עוזבת..

לא קשה לך הסיטואציה? איך עושים את ההפרדה?

לא מתוקה! לא קשה לי... נהפוכו

אילו לא הייתי נישארת לעבוד לצידו, אז אולי באמת היה לי קשה מאד. תראי, כאשר לא נותרים שום רגשות, שום סנטימנטים... אז כן! כן ניתן להמשיך לעבוד ביחד ולהישאר ביחסים טובים. לכן, ההפרדה כאן ברורה מאד. יתרה מזאת, הוא כיום נשוי ואשתו גם עובדת בעסק איתנו. הנקודה הכי חשובה עבורי, זה לעבוד ולהתפרנס בכבוד והיתר לא מעניין אותי. לא נשאר בי שום רגש רומנטי אליו, שיקשה עלי את העבודה לצידו. אני מביטה בו היום מתוך מקום נקי, מביטה בו כמו אל אח או אל קרוב משפחה יקר. אוהבת ומעריכה אותו מאד, אך שוב... לא מההיבט הרומנטי. לכן ובגלל כל זאת, לא קשה לי לעבוד שם... רואה בזאת מקום עבודה טבעי לחלוטין שלי... מקום עבודה שאני עובדת בו כבר 14 שנה עסק משפחתי לכל דבר, שבו גם הבן שלי עובד ומקווה שבעתיד גם בתי תצטרף אלינו. וביום מן הימים, הבן יכנס לתוך נעליו הגדולות של אביו... לכן, זה חשוב מאד שאשאר בעסק הזה שבנינו ביחד.

a n a t i 3 3

New member
תמיד,בכל רגע../images/Emo70.gif

גם לכלב פצוע ברחוב הייתי עוזרת.. אז על אחת כמה וכמה אעזור לאיש שאהבתי פעם, לאיש שעבר איתי חוויות טובות ורעות.. לאבא של ילדיי.

crisRobin

New member
מת על ההשוואה

ממש נחמד לקרוא את ההשוואות בין האקס לכלב ברחוב. תלך לפי הלב שלך, בא לך לעזור תעזור, לא בא, אל תעזור. עזרה היום לא אומרת עזרה מחר. רק תזכור לעשות את זה מהסיבות הנכונות, לא בגלל שקירבתה חסרה לך

../images/Emo45.gif ללא שום עוררין ../images/Emo70.gif

למה לא לעזור
זה שהוא הגרוש שלי לא הופך אותו לאוייב שלי
גם לאיש זר אני מוכנה לעזור... קל וחומר לאביהן של בנותיי. בכל שעה בכל מצב

מיקי 43

New member
גם לאויב בנסיבות מסויימות

אעזור אז בטח ובטח לX או לכל אדם או בעל חי הזקוק לעזרה

רחלי228

New member
כל עזרה שהיא תנתן על ידי

לכל מי שיבקש.... גם אם אין ביננו כל היכרות שהיא. זה הבסיס שלי זו הייחודיות שלי.

shemesh22

New member
הנכונות לעזרה היא הדדית

טוב מלבד שני דברים: ג'וקים (זה רק שלו לא יכולה ולא מוכנה לעזור בזה
) קדיחות (שבזה אין טעם לבקש גם כשהיינו נשואים הוא לא קדח)

למעלה