עץ הדעת שלי

עץ הדעת שלי

" שורשיך ניטעו בנפשי וצמח לו שם עץ משפחתי ענף על ענף עלה על עלה עץ אדיר חזק וגאה ובהק לו העץ למרחק אור ואושר למרחקים זרק ועוברות השנים והעץ פורח כשמש כל בוקר זורח כשלפתע ענף בו קמל אחריו עוד ענף ועלה נפל בחלוף השנים מת העץ ומשפחתי בעולם תתרוצץ ורק שורשיך בנפשי אינם משחררים השורשים שם והם עדין חיים" הכאב של להתעורר בבוקר ללא ילדי גדול הוא אלפי מונים מהשקט של לא לחיות לצידך

עוד כמה פרחים

ואני אפתח משתלה

Rinattt

New member
אז בכלל יהיה שווה להתחתן איתך...

יהיה זר פרחים בשולחן האוכל תמיד... תענוג אמיתי.............

מקסים!!!!!

אפשר שאלה? איך שני המשפטים האחרונים מתקשרים לתוכן השיר? או שבעוונותי לא הבנתי את השיר?

גמד

קראתי את המשפט האחרון כמה וכמה פעמים ומצאתי את עצמי נשארת פשוט... ללא מילים. מחזקת אותך ומחבקת. אחד החלקים הקשים ביותר בפרידה הוא להשאיר את הילדים בצד (ולא מאחור!). כנראה שלא מתרגלים לזה אף פעם?!

לפני שנפרדנו

הבוקר היה הזמן שלי אם הילדים תמיד אני הייתי מארגן אותם מכין להם אוכל ומפזר אותם לגנים ולבית הספר והחוסר הזה בלשמוע את קולם וצחוקם מכאיב כל בוקר מחדש והימים היחידים שבהם אני מרגיש שלם הם הימים שהם ישנים אצלי

רק רגש

New member
האם בסופו של דבר אתה אומר

כי עדיף היה לך להישאר נשוי כדי להיות בוקר בוקר עם הילדים? לסבול מקשר שאינו קשר עם בת הזוג אבל להיות יום יום עם הילדים? אני שואל כי גם לי הייתה בעיה דומה אחרי שנים של הכנת הילדים בבוקר מצאתי את עצמי עם בקרים רייקים. אבל במכלול אני מרגיש שהפרוד היה חיוני. עדיין מתקשר לילדים בבוקר ומאחל יום נעים כמעט מיידי יום, והכי טוב זה בימים שהם ישנים אצלי אז אני מרגיש שלמות.

אני לא ממש בטוח מה אני אומר בזה

אין ספק שלשקט שיש לי ובי היום יש משקל רב בחיי אבל יחד אם זאת אינני מצליח להתרגל לכאב של החוסר בהם

ילוטייל

New member
אתה צודק וקלעת בדיוק למטרה.

ואני חושב שהסיבה היא שמדובר באהבה ללא תנאים. אהבה בסיסית של אב לילדיו. זה דבר שלעלם לא נגמר ויש לו השפעה עצומה על החיים שלנו. את המשפט שכתבת בסוף צריך לכתוב בתחילתו של ספר על הנושא הזה [או בסופו]. יום נעים.

יתכן שתמיד תהיה שם מידה של כאב

אבל במשך הזמן הוא הופך קהה במידה כזו שמאפשרת לנו להתחיל מחדש. הכל עניין של החלטה. אפשר להתכנס בתוך הכאב ולעשותו חלק בלתי נפרד ממך, ואפשר להלחם בו. אני בחרתי באופציה ב'. מה לעשות? אני אופטימית חסרת תקנה.

ילוטייל

New member
שיש שתי אהבות שונות:

1 אשתך לשעבר 2 ילדיך והשניה לעולם לא תעלם. ואתה תחייה עם כאב שישיתנה מזמן לזמן - כל חייך. ובצד הכאב אתה תפתח לאהבה חדשה כשזו תגיע היא תשתלב עם אהבה לילדיך. יהיה לך פחות זמן להתייסר ואז תוכל להתחיל מחדש.

למעלה