עפר שכטר

עפר שכטר

הוא אח של מישהי מהשכבה שלי, כאילו אחיה החורג.. לפני כמה חודשיים בערך הוא בא לקחת אותה איתו לת"א, הוא כזה מצחיק, ונמוך.. הם ממש לא דומים, טוב הם אחים חורגים, היא גם הרבה יותר גבוהה ממנו. הוא דיבר איתנו קצת, חח הוא מצחיק.

0ליוש0

New member
וואיי מגניבב:]

הוא באמת ממש מצחיק:] שמחה שנהנת ואיזה כייף לך חחחחחחחח

הוא לא רצה לצאת מהאוטו חח

הוא בא עם האוטו קרוב לכניסה של הביצפר, ואז היא באה איתנו אליו.. אז היא אמרה לו "עפר צא שנייה הן רוצות לראות אותך" חח אז הוא התעצבן עליה, הוא לא רצה שכולם יעלו עליו חחח ובסוף הוא יצא כי הוא לא רצה להתווכח איתה, חחח כל המכנסיים שלו היו נמוכות מתחת לתחת חחח נפלו לו, והוא נראה יותר קטן מאחותו הקטנה, הוא קטן כזה, אבל חמוד!

את חברה טובה של אחותו?

זה פעם ראשונה שאת רואה את עפר במציאותתת??? באת אליהם פעם הביתה????? איך נראה הבית???? איך אחותו נראת???? מה היא כזאת גבוהה???? פליז תעני!!!

לאשת החלומות

אני חברה טובה של אחותו, כן. לצערי אנחנו חברות רק מלפני שנתיים, וכן זאת הפעם הראשונה שיצא לי לראות את עפר אחיה במציאות, כי הוא כבר הרבה זמן לא גר שם, הוא עבר דירה והוא גר לבד בת"א. כן באתי אליה כמה פעמים הביתה, זה בית מאוד נחמד, רוב הריהיטים מאיקאה ומעץ, עד לא מזמן היא גרה בחדר לשעבר של עפר שהיה צבוע בכחול. אבל לפני חודשיים בערך, הם עשו שיפוץ, אבא שלה (יוסי) ועפר, והוסיפו עוד חדר לבית, הם עבדו שם קשה ועפר אפילו חזר לגור שם לתקופה. חחח היא סיפרה שכל פעם אבא שלה הזיז את השולחן אז הוא קרא לעפר לבוא לעזור לו ועפר כבר התעצבן, או שפעם אחת הוא רצה לתלות מדף ועפר לא הגיע אז הוא ויתר וביקש ממנה. יש לה שיער שחור, כן היא נחשבת לגבוהה 1.76, כי היא אמא שלה גבוהה..

חחחחחחחחחחחחחחח

מסכן!! אני מתארת לעצמי איך אבא שלו משגע אותו, הוא בטח נחשב הגבר במשפחה, כי הוא יותר גדול מאחיו!! חחחח אני רואה אותו מרים את השולחן ובא להניח ואז אבא שלו אומר לו "מה אתה מניח?? אמרתי להניח??"" חחחחחחחחח "נו אבל אבא אני עייף!!!" חחח ואז עפר בוכה~!!!!! חחחחחחחח דייייייי תשעבי אחותו 1.76??? חחחחחחחחחח יש בינהם פער גדול!!! זה מצחיק אבל חמודדדדד......

0ליוש0

New member
וואווו 1.76 זה גבוהה מאד חחחחחח

וממגניבב שמחה בשביל שיצא לך לפגוש אותו והכל ונשמע שיש להם בית מאד נחמד:]

היא בת 17 באוגוסט

קשר רגיל של אח ואחות, הם מאוד מסתדרים ועפר אוהב אותה, אם לא הוא לא היה משפץ לה את החדר חחח.

0ליוש0

New member
אההה יפהה:]

איך קוראים לה?את לא חייבת להגיד אם את לא רוצה סתם סקרנות חחחחחחח

0ליוש0

New member
סבבה זכותך:]

אמממ מאיפה את?[סתם סקרנית את לא חייבת לענות גם על זה:) ]

0ליוש0

New member
לא מכירה חחח אבל יפה:]

סתם שאלה אהבת את עפר פעם יענו בתור שחקן והכל?לפני שהכרת את אחותו?

למעלה