הוא בטח צריך להרים את הראש מרוב שהיא גבוה ועפר בכלל לא נוהג אין לו רישיון או שיש לו ואנחנו לא יודעיםם אם הייתי אחות החורגת שלו לא הייתי יכולה שנייה בלעדיוו!!! לעפר יש שרירים דווקא אם תראי תמונות שלו בלי חולצה אז יש לו שרירים... נכון שיש לו חוש הומור טוב??איןן על הבדיחות לו רק לפעמיים יש לו בדיחות מפגרותת חחחחח...
אני לא יודעת...מה הקירבה שלך לאחות החורגת של עפר...וגם אין לי מושג אם כל מה שאת מספרת באמת נכון...אבל לפי דעתי זה לא במקום לחשוף ככה דברים על עפר ועל אחותו...מגיע לו קצת פרטיות וגם למשפחה שלו...ואת בתור חברה של אחותו...צריכה לשמור עלייה. כל ההתעסקות הזאת בגובה של אחות של עפר ובכוח הפיזי שלה מיותרת..ומעליבה. מעבר לזה ממה שאני יודעת...יש לעפר רשיון (הוא הראה אותו בעיתון...) אבל לטענתו הוא לא מחזיק רכב כי הוא לא רוצה להתחייב...וכל הזמן הוא נוסע במוניות,אבל מי שגר בת"א בדרך כלל נמנע מלהחזיק רכב..אז יכול להיות שיש לו רכב משותף עם אחיו במושב. בקשר לכוח שלו...אין לי מושג חחח אבל הייתה תקופה שהוא היה גולש בסנובורד ואפילו היה מדריך והוא מתאמן במכון כושר והוא בעיקרון בחור ספורטיבי...אבל שוב אני לי מושג מה היכולות הפזיות שלו חחחח. ומעבר לזה אין לי מה להוסיף.