עפר שכטר טלי שרון ויב"ז!!!

Rivka 155

New member
חח.. בדיליי.. אבל..

חח.. בסדרה הוא גיי.. הוא בן של עז..חח.. הוא ניבייל'ה.. חח... אבל במציאות אין בעיה חוץ מי זה שהוא קצת יותר גדול ממנה.. חח.. ;]

שכטרית1

New member
אורי אומנותי לא הומו!

מה גורם לכם לחשוב ככה????????????? סגלל שהוא משחק הומו אז הוא הומו??!! איזה שטויות.....

Rivka 155

New member
ברור שלו..

אורי אמנותי.. הוא כזה חמוד אני גם הייתי בשוק שבכלל חשבו על זה.. כבר אמרתי מה אני חושבת על זה..

NOAM1680

New member
אל תגזימי

יב"ז באמת שיש לה חזה גדול גם לטלי שרון אבל טלי שרון אולי גדולה מעופר שכטר אבל היא לא כול כך שמנה אני אומרת לך שעם שוקלים את טלי שרון ואת יב"ז יוצא שיב"ז הרבה יותר שמנה מטלי שרון לפחות ב 5 קילוגרמים אבל עם כול הערצה שלי בעולם לטלי שרון. מיכאל גבריאלוב הכי רזה מכול השחקנים בסדרה אחריה מלאני פרס תזכרי אלו רק השחקניות המשך הדס מורן תמר קינן טלי שרון ולקראת הסוף יב"ז . חמשת הרזות באמת! \ עם יש לך מה לומר תשלחי לי לאימל [email protected]

חחחחח

לעפר אין בעיות גדילה וזה בטוח הוא מושלם בכל מצב אבל באמת בזמן האחרון הוא יותר מידיי רזהה יב"ז שתהיה בריאה החזה שלה מגיע לריצפהההה אבל היא בכל זאת יפה אבלל אין מה להגיד אין מה להגידדד שאין משהו אחד רע שאפשר להגיד על המושלמת הראשיתת טליושקההה שלייי מסכן איזה נשיכה הוא קיבל ממנה

למעלה